SON MODA : Zengin ve Kıro Ruhlu Kadınlar !

Formula 1 'ın patronu Bernie Ecclestone 'un kızları Petra ve Tamara İngiltere 'nin Kardashian kardeşleri olma yolunda hızla ilerliyorlar. Gerçi Ecclestone kardeşler paraca Kardashianların çok üstündeler ama olsun zevkler ve yaşam tarzları hemen hemen aynı.



Sevgili Petra'cık geçenlerde şaşalı bir şekilde evlendi. Hani paranın mokunu çıkardı derler ya aynı o hesap. Şimdi biricik kocacığıyla balayındalar. Kocada müthiş koca doğrusu. Altın saati, altın bileziği, gündüz vakti Albert terlikleri, Önder Bekensir tarzı inek yalamış saçlarıyla beni benden aldı. Ya kardeşi Tamara 'nın sevgilisi ? Adı Omar Khyami imiş. Bodrum Gümbet barlarının önünde azgın İngiliz nineleri tavlamaya çalışan garsonlar gibi. Adının orjinide sanki Ömer Kami gibi geldi bana !!?



Ne kadar zengin ya da ünlü olursan ol ruhun kıro olmaya görsün. Geçen gün taze gelin Petra 'ya kocacığı güzel bir jest yapmış. Medyanın görüntü kaçırmayacağı bir şekilde kaldıkları otelin önüne biricik eşine düğün hediyesini getirtivermiş. 170 bin pound değerinde bir Rolls Royce Ghost ! Üstüne de süper bir kurdela yaptırtmış. Ne kadar zeki bir düşünce değil mi ? Koskoca Formula 1 'in patronunun kızına ne alırsan mutlu olur ? Afilli bir araba tabiki de ! Görünce aklıma geldi. Ali Taran sevgili karıcığı Ayşe 'ye jip hediye ederken kuru kuru vermişti dimi. Ne ayıp ! Bak gör sevgili Taran araba böyle hediye edilir !

Neyse konu dağıtmakta üstüme yok..Petracık hediyesini gördüğünde çok sevinmiş. Baksanıza yüzündeki kıytırık mutluluk ifadesine. Ki bu kadın daha geçenlerde Amerika 'nın en pahalı evini yani film prodüktörü Aaron Spelling 'in dillere destan evini tam 150 milyon dolarcığa satın aldı. Çok zor dombili kocacığının işi çooook !! Valla üzülmedim değil haline. Şimdi Barbie bebeğini mutlu etmek için kimbilir nasıl çırpınacak nasıl kendini yiyecek !? Belki bu vesileyle aşk boğumlarından da (love handles) kurtulur :)

Yaaa gördüğünüz gibi yine kural değişmedi ve zenginin parası züğürdün çok değerli bir 10 dakikasını çalıverdi :)


Share


Yorumlar

  1. Vaallahi kimin parasi olsa boyle yasar acikcasi bir ayakkabi almak icin 3 ay kenara para koyuyorum kim istemez milyyonn dolarlarin icinde yasamak sahsen ben elestrmiyorum :) cunku benmde oyle bir babam olsaydi aynilarini yapardim

    YanıtlaSil
  2. Pelin neden bir kitap cikarmiyorsun.eminim bestsellers arasina girersin)))supersin)))chook guldum))

    YanıtlaSil
  3. kızlar neyse ne de o iki bacanak nedir yaa

    özellikle tamaranın sevgilisi kıronun önde gideni, elinde bayrak tutanıymış :)

    YanıtlaSil
  4. valla kimin bu kadar parası olsa böyle yaşamaz sevgili adsız. mesela dünyanın en zengin ailesi Rothschild lardır bilirmisin ? belki adlarını bile duymamışındır ama inan bu aile ayakkabı araba değil ülkelerin bile sahibi. servetlerinin 2-3 trilyon dolar arası olduğu söylenmekte. o derece bir zenginlikten bahsediyorum. ve bu ailede 20 ye yakın gelin 50 ye yakın kız çocuğu 70 e yakın delikanlı var ama hiçbirini görmemeyi bırak adlarını bile bilmeyiz.
    ha bana gelirsek bu kadar afişe etmezdim ama ne bileyim bekara karı boşamak kolay derler. bu kadar genç olsaydım belki kimbilir bende sapıtabilirdim :) ama emin olduğum 2 şey var. kesinlikle alışverişin mokunu çıkarırdım. beni mağazalardan kovana kadar çılgıncasına istediğim herşeyi alırdım :) birde böyle kıro görünümlü adamlarla vakit harcamazdım :)

    YanıtlaSil
  5. kevinciğim canım benim çok teşekkür ederim :) ama ben nire kitap çıkarmak nire..hayali bile güzel :)

    YanıtlaSil
  6. çok doğru bir noktaya değinmişsin tebrixx..

    http://cansansalmoda.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. Bu kadar param olsa artık maddeye degıl maneviye onem verırıdım.

    YanıtlaSil
  8. Ooo isin maneviyat kismi cok ayri. Mesela benim bu konuda en buyuk hayalim doguda okutulmayan ve adet gorur gormez baslik parasi icin evlendirilen ve heba olan kiz cocuklarimiz. Hepsini ailelerinin elinden alirdim, paramla her ile actigim duzinelerce yurtta bakardim, egitim verirdim ve kimlik kazandirirdim. Bu benim en buyuk hayallerimden biri. Su andada yapiyorum dogrusu. 10 kizimizin tum egitimini ve ev ihtiyaclarini karsiliyoruz. Bu kadar param olsa sayisini hatirlayamadigim kadar cok yapardim.

    YanıtlaSil
  9. Tutusum birtanesin sen :)) geberdim okurken :))

    YanıtlaSil
  10. ne guzel işler bunlar yani ama cidden hiçbir zaman anlayamayacağım ben bu işleri:) param olsada olmasada param oldugu zamanlar bende hayırlar yapıyorum mutlaka kendımce ...dusunuyorum mesela bir gecede 4 haneli rakam hesaplar odenıyor istanbulda bazı mekanlarda bir ailenın yıllık masrafı olan bu parayı verırlerken hiç bir azap duymuyorlar mı?hadi ayakkabı cantayı bir derce anlıyorum ıyı bır markaya para verıp yıllarca kullanan ve kıymetını bılenler ıcın...ama bu bır gecede 20 dakıkalık yemekler ıcın ve alıp alıp alıp kullanılmayan binlerce lira odenen kıyafetlerı anlmak mumukun degıl.neyse bende coook param olsa insanlara bellı zorlamalar olmadan(dini,siyasi veya sosyal)eğitim aldırıdım hemde sadece bilim üzerine eğitimler cunku anlıyorum kı bu ulkenın bilim adamlarına cok ihtiycı var.en buyuk eksiğimiz bu su anda

    YanıtlaSil
  11. Önder bekensirde koptum gerçekten :)) Bende böyle kro ama ince ruhlu birini istiyorum. Rolls Royce alsın ama kurdela ile süsletsin eğer bi de en sevdiğim renkte yaparsa bunu bilirse başarırsa doğru adamı bulmuşum demektir :P

    (hiç bi güç beni böyle giyinen bir herife zorlayamaz ! o ayakkabılar nedir !?! )

    www.curcunam.net

    YanıtlaSil
  12. Ben her zaman bir erkeğin ilk önce ayakkabısına sonra da elleri ve dişlerine bakmışımdır. Anacım bu herifin ayakkabısından krocan olduğu belli.Parayla adam olunmuyor o kalite ruhunda olacak.Yaknız yorumalrına yine, yine, yineee koptum.Allah da seni güldürsün hatta en kısa zamanda LV çizmelerine kavuştursun şekerim:))

    YanıtlaSil
  13. yani pelin sana her seferinde yorum yazmasamda bilki her postun beni benden aliyor. hepsinde gulsemmi aglasammi ifademle basbasa kaliyorum okuduktan sonra. bende yukardaki yoruma katiliyorum. bir gun kitap cikarirsan ilk ben alicam!
    ha bi de bendede bu kadar para olsa bende alisverisin mokunu cikartirdim senin gibi!!:)

    sevgiler canim

    YanıtlaSil
  14. sevgili adsız yemek konusunda söylediklerine sonuna kadar katılıyorum. sadece balık sözkonusun olduğunda en iyi hizmeti almak isterim. gerçi balıkta bile bazen salaş yerlere gitmek çok hoşuam gider ya..
    ama sırf adı fusion diye 15 gr. et ve yanında toplasan 5 lira etmez yeşilliğe 50-60 lira bayılmayı yediremiyorum kendime. ha şarapta en iyisini severim ve verdiğim paraya acımam ama hergün evimde pişirdiğim yada sıradan yemeklere sırf cafcaflı bir mekan diye hayatta dünya kadar para vermem. verenide senin gibi anlamam.

    curcunam hakkaten adam önder bekensir i andırmıyormu. onun toplusu gibi geldi bana. aslında giydiği kadifeler o kadar kıro değil. birçok italyan gündüz vaktide takım elbisleerin altına giyiyor ama işte iş giyenden giyene değişiyor. böyle boru paça kot altına çok sakil geldi gözüme :)

    papişim ben aynı kuluptenim :) önce ayakkabıya bakarım. diş ve eller o kadar önemli değil benim için. ama ayakkabı en birinci not verme adetimdir :)birde düşman ayağa bakar sözüne gıcık oluyorum. bu sözü kim hangi salak söylemiş bilmiyorum ama anlaşılan modayla falan alakası olmayan biri olsa gerek :)

    style by buett çok teşekkür ederim canım :) bakın kolay gaza gelirim ben ona göre ettiğiniz laflara dikkat edin derim :))))

    YanıtlaSil
  15. petra ecclestone yada ailesini şahsi olarak tanımadığımdan maddi olarak kötü durumda olan insanlara yardım edip etmediklerini de doğal olarak bilmiyorum ama illaki kendi çaplarında birşeyler yapıyorlardır zaten yapmasalarda problem değil çünkü kimsenin böyle bir zorunluluğu yok sonuçta yardım kişisel ve içten birşeydir bernie ecclestone'ın milyar dolarları var evet bu kzlarda ister çantalara ister kıyafetlere isterlerse de evlere yada arabalara paralarını yatırabilirler sonuçta kendi tercihleri ortada beni rahatsız eden bir durum yok evet ben olsaydım bende daha farklı bir şekilde davranabilirdim ama o milyarlar dolarların varisi malesef ben değilim

    YanıtlaSil
  16. canım ben de kitap yorumlarına kesinlikle katılıyorum , ellerine sağlık akşam akşam katıldım gülmekten. içim açıldı valla:))

    YanıtlaSil
  17. Mevzu bahis kızlar hayatlarını yaşayıp, günlerini gün ederlerken bir grup insan da bu kızlara sinir oluyor, vakitlerini bu kızları kendilerince dalga geçmeye çalışarak geçiriyor :). İnsanın boş vakti olmasın. Bu kızlar (ablalar değil, yaşları küçük, ironi için bile olsa abes kaçıyor) bunları okusalardı diyecektim de, muhtemelen okumazlardı bile :).

    YanıtlaSil
  18. Hee Eklestonlar okusun diye türkçe yazıyoruz blogları iyi bildin. İroni sen ve senin gibi laf sokma çabasındaki kekoların idrak eksikliğinde. Sende kırosun heralde

    YanıtlaSil
  19. Kendi dillerinde yazsan da bu yorumları okumazlardı :). Hmm, evet, ben de kekoyum, ama rica ederim benimle de dalga geçme, kırılabilecek bir kalbim var en niyayetinde adsız arkadaşım :).

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.