TUBA ÜNSAL ve TÜRK SOSYETESİ Milano LOUIS VUITTON Davetinde !!

Cemiyet hayatımızın ünlü isimleri ve LV Türkiye 'in son gözdesi Tuba Ünsal, Louis Vuitton 'un özel davetlisi olarak Milano 'daydılar.

Milano 'da ki yeni mağazanın açılışı sonrası verilen yemek ve ardından LV sergisine Dünya Jet sosyetesi büyük bir ilgi gösterdi.

Ama ben alışıldık yabancı isimleri görmeyi beklerken içlerinde memleketimin ünlü simalarını görmek pek hoş oldu doğrusu.



Önce Tuba Ünsal ile başlayalım. Davet LV 'nin olunca insan ister istemez bir LV giymek zorunda hissediyor kendini. Tuba Ünsal 'ın üstündeki Louis Vuitton marka elbise çok yakışmış. Dekolteyi olması gerektiği gibi gayet rahat bir şekilde kullanmış. Teninin güzelliğine ve makyajına hayran kaldım. Dünyalar güzeli papişleri de yine bir LV. Bu ayakkabıları daha önce özel olarak ele almıştım. Okumak için TIKTIK

Londra Burberry Prorsum defilesinde Burcu Esmersoy, Milano Louis Vuitton davetinde Tuba Ünsal yeme de yanında yat! Büyük markalar en doğru ve en güzel isimlerle çalışıyor ve bu tarz çalışmalar beni çok mutlu ediyor.



Ve gelelim Feryal Gülman 'a. Üstündeki elbiseyi anında tanımış olmanız lazım. Daha önce Sarah Jessica Parker 'ın üstünde gördüğümüz şahane bir Prabal Gurung. Feryal Gülman 'ın bir LV giymemiş olmasına içten içe sevindim. Üstelik elbise çok güzel ve çok da yakışmış. Portfüyünü kırmızı şeridin renginden seçmesine bayıldım. Duruşuda klasik bir Victoria Beckham pozunu andırmış :) Bu seferlik KİM DAHA ŞIK ? diye anket yapmayacağım çünkü son zamanlarda bakıyorumda her güne bir Feryal Gülman postu düşüyor :) Yorumlarınızda gerekeni söylersiniz zaten.

Ve Berrin Yoleri. Elbisesini çıkaramadım ama aksesuarlarının tümü Louis Vuitton. Evet bu dünya güzeli bebişlerden almak bana farz oldu. Giyen herkeste acaip güzel görünüyorlar.

Memleketimin ünlülerinden geçiyorum yabancı ünlülere..



Margherita Missoni LV fetish koleksiyonundan kemer ve etek kullanmış ama üstüne kendi markasını katarak en doğrusunu yapmış. Ama kullandığı LV Lockit çanta son derece alakasız renk ve formda. Halbuki Sarah Jessica Parker 'a çok yakışmıştı. Bu tarz logolu çantaların nasıl kullanıldığı o kadar önemli ki. En küçük bir hatayla kokoş cadde kızları gibi görünebilirsiniz :)



Isabeli Fontana hem çok güzel hemde çok şık.

Anna dello Russo da LV fetiş akımını takip etmiş. Allah bu kadıncağıza birazcık olsa güzellik verseymiş. Neyseki giydiği herşeyi son derece güzel taşımayı biliyor.

Carine Roitfeld 'in ipek Givenchy eteği bir olay. Hatırlarsanız aynı koleksiyondan bir başka eteği Ece Sükan 'ın üstünde de görmüştük. Ece Sükan da eteğin üstüne siyah rengi tercih etmişti. Ama Carine 'in siyah bluzu çok daha güzel ve daha şık durmuş..

İtalyan Vogue 'unun Genel Yayın Yönetmeni Franca Sozzani daha kaç sefer bu ucu sivri papuçlarını giyecek merak ediyorum doğrusu. Bir Anna Wintour/Manolo Blahnik sendromu daha.



Elisa Sednaoui 'nin üstünde Tuba Ünsal 'ın IFW 'de giydiği LV kıyafeti ve çizmeleri görüyoruz. Üzgünüm sevgili Elisa ama Tuba Ünsal karşısında hiç şansın yok. Elisa Sednaoui 'de de çok hoş durmuş ama Tuba Ünsal gibi elbisenin kimliğine bürünememiş ve bunu yansıtmayı başaramamış.

Giovanna Battaglia da LV 'nin fetiş koleksiyonundan etek ve bluzuyla beklediğimden çok daha sade ama her zaman ki şıklığında.

Daphne Groeneveld ve gecenin adamı Marc Jacobs. Allahım bir etek bir erkeğe bu kadar mı yakışabilir ?!



Luisa Orsini ve Antonine Peduzzi. Luisa meşhur Orsini ailesinden. Aslında kendileri gerçek bir prenses. Baştan aşağı LV içinde ve çok havalı. Antonine ise ünlü bir model ve ikisi yan yana sanki bir moda çekiminin ortasındalar.

Coco Brandolini d'Adda 'nın üstünde ki şahane bir Miu Miu elbise. Bu elbiseyi birkaç gün önce Charlotte Casiraghi de giymişti ama Coco 'nun ayakkabı seçiminin güzelliği işi bitirmiş.

Coco 'nun kardeşi Bianca 'ya geçiyoruz. Üstündeki yüksek belli şahane bir LV fetiş şort. Bir bütün olarak hem sade hem de son derece gözalıcı.

Bir kızkardeş daha. Virgine Courtin Clarins ve Claire Courtin Clarins. Son zamanlarda giyim kuşamlarıyla epey dikkat çekiyorlar. Bunlar kimdir derseniz size aslında onları çok iyi tanıyorsunuz derim. Çünkü soyadlarından anlayacağınız gibi kendileri kozmetik devi Clarins imparatorluğunun son kuşağı olurlar. İkiside baştan aşağı LV içindeler ve pek bir havalı ve şıklar.



Ve son olarak geçiyoruz blog camiasının ünlülerine. Biri malum Bryan Boy. Allahın şanslı kullarından. Ucube ve absürt giyimiyle dikkatleri üzerine çekti ve bunu en güzel şekilde kullanmayı bildi. Her moda defilesinde en ön sıradadır, Anna Wintour ile kankadir ve bütün moda aktivitelerine de davetlidir. Blogunu merak edenler için TIKTIK.

Ve bence blog camiasının en şık giyineni Chiara Ferragni. Tipik bir İtalyan görüntüsü yok ama çok güzel. Genelde giydiklerini çok beğenirim. Chiara da dünya moda otoritelerince baştacı edilenlerden. Lakin bu davete giydiği LV çantası son derece sakil görünüyor. Sanırım gördüğüm en rüküş Chiara bu olsa gerek.. Blogunu merak edenler için TIKTIK

Bu arada LV davetinden Tuba Ünsal, Feryal Gülman ve Berrin Yoleri 'nin resimleri ilk kez burada yayınlanmış oluyor. Artık buna haber atlatmamı denir ne denir bilemiyoruuum doğrusu hihhihi :))



Share


Yorumlar

  1. tuba ünsal gerçekten çok hoş görünüyor. göğüs dekoltesi son zamanlarda gördüğüklerimin en güzeli.
    feryal gülman ın elbisesine zaten bitiyorum ve bugüne kadar gördüğüm en zayıf feryal gülman. çanta ve ayakkabı uyumuda çok güzel. bu elbiseyi ilk fırsatta almayı düşünüyorum ve sanırım feryal gülman ın tercihlerini yapacağım çanta ve ayakkabıda.

    YanıtlaSil
  2. Tuba Ünsal'ın ekstra hiç bir şey yapmasına gerek kalmamış çünkü elbise su olup akmış üstünden, saçları, makyajı çok natureL. Avrupa standartlarında bir görünümü var, bundan sonra şansı daha da açık olur umarım.

    YanıtlaSil
  3. ya valla yetişemiyorum ya sen gerçekten bu işi en iyi yapanlaardansın pelin ayrıca üzgünüm ama bence sarah a daha çok yakışmıştı o elbise tamam tamam o benim sact aşkımdan da kaynaklanabilir bilmiyorum ama be dün tuba ünsal ı vogue da görünce dedimki bu kadın milanoda e yapmakta sen sağolasın giderdin merakımı bide Luisa Orsini kim bu kadın??

    YanıtlaSil
  4. Marc Jacobs-un etegi dishinda her shey super))))

    YanıtlaSil
  5. tuba ünsal muhteşem!feryal gülman biraz daha zayıflarsa buket taşdelen gibi olacak:)olmasınnnn...

    YanıtlaSil
  6. Feryal Gülman'a tabii ki yine bayıldım.Feryal hn.ın tarzını ezelinden beri çok beğeniyorum cidden.Lise yıllarında Hafta Sonu (dergisi o zaman gazete gibi çıkardı) gazetesi(belki hatırlarsın Pelin), ablam çok meraklıydı bu cemiyet ve sosyete kadınlarına , ne giymiş, ne yapmış, nerdeymiş alırdı gazeteyi ben de tabii takip ederdim her neyse işte taaa o yıllardan beri Feryal Gülmana baylırım ben.Yine elbisesi aşır yakışmış, clutch'ı,ayakkabıları süpsüper.Maşalllah kendisine.

    Tuba Ünsalı ilk ekz bu kadar çok çok çok beğendim. Elbise çok yakışmış, dekolte kıvamında(annelik bu kıza yaradı valla)porselen bebek gibi.Yabanılar için tüm postu okudum ama tek tek yazamıcam valla:)

    Berrin hn.ı da beğendim aslında siyah elbisei çok yakışmış, bir de LV clutchına fena bayıldım, uffff yaaaaaaaaa Allahım nolur beni de gör yaaaa:)

    YanıtlaSil
  7. pelincim artık sen bu işi aştın bambaşka bir yerlere geldin. seni okumadığım an kendimi rahatsız hiisediyorum inan :) her postun her yazın ve konuyu ele alışın o kadar titizki tebrik ediyorum yaptığın işe gösterdiğin bu itinayı. benim anlamadığım senin gibi moda anlamında bu kadar bilgili birini nasıl kimse değerlendirmez. valla ben bir gen.ya.yön. olsam yapacağın ilk işlerden biri seni kadroma katmak olurdu. evet o zaman bizle geçireceğin vakit azalırdı dimi. dur dediğimi geri alıyorum. kimse seni almasın sen sadece bizim ol. ne diyorum ben yaa :)

    YanıtlaSil
  8. oooo ben şansına girdim yeni birşeyler varmı diye bir bakıyorumki şahane bir post daha. tuba 'ya bayıldım. kusursuz bir şıklık. FG 'ı sayende sever oldum. şu maili çok hoşuma gitmişti. o yüzden elbiseyi dolduramamış eleştirisini ıkına sıkına yazıyorum hatta kendimi suçlu hissediyorum hahaha. berrin yoleri 'nin ayakkabılara bende bittim. benimde bir Vuitton yapmam gerekiyor demekki. bak 38.5 giyiyorum sakın bitirme ona göre. sen hızlısındır ben en iyisi yarın suadiye şubeye damlamaca :)
    pelin zevkle okuyorum yazılarını harikasın.

    YanıtlaSil
  9. tuba ünsal cidden en şıklardan biri çok hoş olmuş

    YanıtlaSil
  10. ilk defa bir ayakkabıyı bu kadar kişide bir den görüyorum :s

    lv nin önünden geçerken almayanı dövüyorlar sanki :)

    tuba ünsal çok güzel görünüyor..porselen gibi bir teni var.
    üstelik ifw de giydiği Lv kıyafet ve çizmeleri burası için saklamaması çok yerinde olmuş..
    Her ne kadar galibi olsa da elisa ile baştan ayağa pişti olacakmış.

    YanıtlaSil
  11. ben bugün satın aldım desem :)

    YanıtlaSil
  12. sevgili sanem çok teşekkür ederim güzel sözlerin için. işte beni en mutlu eden bu sizerden gelen yorumlar.
    aslında çok teklif geldi. hatta dün bir tane daha geldi. ama beni işimden ayıracak kadar heyecanlandırmadı. üstelik medyada sevildiğimide söyliyemem. malum yaptığım birçok post bazılarını hiç memnun etmemiştir :)

    YanıtlaSil
  13. sadecebenemel orsini ailesi italya'nın en köklü ailelerinden biridir. kökleri ortaçağa kadar gider ve roma'nın gelişiminde büyük rol oynayan ailelerin başında gelir.

    YanıtlaSil
  14. Tuba Ünsal zaten son zamanlarda gönlümde Siren Ertan'a ulaştı.Kesinlikle Lv kadını çok güzel olmuuuş ama onun yüzünden ölüyodum BVLGARI'de kalmış şöyle bi sitesine bakiyim dedim kalp krizine ramak kaldı(Hee aklıma ne geldiii D&R'da Balmain kalem anahtarlık ve cüzdan sadece 70 tl O.O)....Feryal Gülman eh diyim..Missoni'ye lockit gitmemiş..Isabeli çok güzel olmuşş..Anna cidden alınmak yok ama güzel değil ama moda dahisi tabi biraz çılgın giyiniyo ama olsuun :D Carine Roitfeld çok güzel bu sezon ki Givenchy'ye hastayım zaten banka soyup bütün takım elbiselerini alıcaaaam :D Anna Wintour olayını hatırlatma ne yapsın ona laf ettirmem :DZaten birazdan the Devil wears Prada'yı bininci kez izlicem :DSeptember issue'yi hale izleyememenin burukluğu var zaten içim hiç bi yerde yok ya :/Elisa'da da güzel olmuş ama yeni Siren Ertanım Tuba'nın ki gibi değil :D Giovanna Battaglia iyi.. Daphne Groeneveld hala mı yaz giyiyo be? Marc ve eteği xD..Şu 4'lü resimdeki 6 kişiyede BAYILDIIIM...Bryan Boy'u kıskandım ucube gibi ve benim yerime Anna Wintour'un kankası görelim bakalım 10 sene sonra( Yaşarsa demiyorum Anna yaşıcaaak!) kim kankası olcak onun hadi bakem :D Blonde salad'a bayıldımm snin blogundan güzel olmasın :D

    YanıtlaSil
  15. aman allahımmm givenchy etek muhteşemm!!

    YanıtlaSil
  16. feryal gulmanin elbisesi benim favorim SJP giydigi zaman bayilmistim ve FG a da cok yakismis Tuba Unsali hic begenmezdim ama LV yuzu olmak ona yakisti Markayi guzel temsil ediyorki kolleksiyon bence zor tasinir. FW de giydigi onluklu elbisenin kimseye yakisacagini sanmiyorum Ama o iyi tasidi Carine R. super olmus Bu yil cok hos secimler yapiyor

    YanıtlaSil
  17. Feryal Hanimin en büyük süsü bence insanda sahici izlenimi uyandiran alcakgönüllü gülümsemesi. Tesekkürler bu güzel post icin!

    YanıtlaSil
  18. pelin, logolu cantalarin nasil takilip takilmayacagini da yazar misin...lockit alicam fena kafaya taktim ama ben herseyle takarim ki bunu ruh halindeyim. ne dersin?yorumunu kesin bekliyorum!

    YanıtlaSil
  19. jule haklısın her seferinde eksik etmediği gülümsemesi gerçekten çok ayrı bir hava katıyor kendisine. bunun bir diğer örneğnide siren ertan çarmıklı da görüyoruz. o da her daim gülümser ve güzelliğine güzellik katar.

    lockitlere bende fena kafayı taktım. ama kartları resmen çatlattım o yüzden almak için bir süre daha beklemem gerekecek :)
    nasıl kullanıldığına gelince aslında bunu ifade etmek çok zor. kullanacak kişinin tipiyle orantılı. kişi çok gösterişli ve frapan bir tipe sahipse son derece sakil duruyorlar. ama ne kadar sade bir tarzın varsa o kadar da hoş durabiliyorlar. mesela sade bir pantalon/bluz/ceket ile ya da aynı şekilde etek ki genelde maksi kloş eteklerle üstüne salaş ya da güzel bir bluzla çok şık olunabilir. fazla renkli giyinmediğin zaman güzel bir şekilde ön plana çıkıyorlar. cadde kızlarına bakıyorum çoğu esmerden sarışına dönmüş, saçlar belde, abartılı makyajlı, dekolteli bluzlar, kemerler, takılar falan o kadar çok aksesuar kullanıyorlar ki monogramların hepsi sanki kapalıçarşı dan alınmış gibi duruyor. en beğendiğiklerim sofia coppola 'nın modelleri ama bu lockit modellere de bayıldım. bencede kaçırma derim :)

    YanıtlaSil
  20. satafatli giyinen biri degilim zaten :)) o kadar cok sevdim ki sana anlatamam. cok tesekkur...hadi bakalim, simdiden ikimizede lockit konusunda hayirli olsun :)

    YanıtlaSil
  21. LV isi biliyor tuba unsalin carpik bacaklarini kapatacak olcude etek boylu elbise giydiriyor.Bu elbise hos ama mumkunse kisa giymesin

    YanıtlaSil
  22. Sevgili blog sahibesi. Acaba LV gibi logolu çantalar ne şekilde kullanılmalı rüküş olmamak için? Yani illa bu tarz davetler için sormuyorum. Kot ve t-shirt kombinasyonlarında falan. Cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  23. tuba ünsal neden bu kadar abartılıyor anlamıyorum bence berbat

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.