VENEDİK FİLM FESTİVALİ 3.Gün

Venedik Film Festivali Cannes Film Festivali 'nden aşağı kalmıyor. Dünyaca ünlü isimler teker teker ortaya çıkmaya başladı. 3. günün en büyük süprizi Keira Knightley oldu. Kırmızı halıda görmeyi sevdiğim isimlerden biri. Çok heyecanlandım çoook :)



Keira Knightley son filminin basın tanıtımında müthiş güzellikte bir Mary Katrantzou elbise giydi. Katrantzou 'nun çok renkli ve çok desenli elbiselerinin artık büyük festivallerde görünmesinin zamanı gelmişti. Kumaş üstü dijital baskı konusunda zamanın en iyisi desem sanırım abartmış olmam. Ve bu elbisenin olabilecek en doğru isimle sergilenmesi de ayrı bir güzellik. Elbise Keira 'ya çok yakışmış. Duru güzelliğiyle olağüstü bir kontrast yakalanmış. Bu elbisenin altına her renkten ayakkabı seçimi yapabilirdi. Ama anlaşılan elbisenin renk cümbüşünü bozmak istememiş ve ten rengi bir seçim yapmış. Saçlar iyi güzel ama fazla fönlü olmasından dolayı bana bazı resimlerde perukmuş hissi yaratmadı değil. Makyajına bayıldım.



Galada ise müthiş güzellikte bir Valentino ile. Ünlülerin beni düşündüren seçimler yapmasına bayılıyorum. Tıpkı bu örnekteki gibi. İlk bakışta elbiseye hayran kaldım. Keira 'ya çok yakışmış ve teatral bir güzellikte sergilemiş. Özellikle merdivenleri çıktığında elbisenin romantik havasından etkilenmemek çok zor. Ama biraz zaman geçince görünümde birşeylerin eksik olduğu ya da birşeylerin yanlış olduğu hissine kapılmaya başladım. Sanki bir kırmızı halı değilde bir dönem filminin stüdyo resimlerine bakıyorum. Bir nevi Virgina Wolf kadını görür gibiyim.



Hiçbir mücevher kullanmamış ve saçları fazlasıyla düz. Saçlar kendi başına kusursuz. Tek tarafa kondurulan tokalara bayıldım. Yüzünün narin hatlarına hayran kalmamak imkansız. Bu narinliği ve zerafeti daha da ortaya çıkaran bir makyaj yapılmış ki kusur bulamadığım tek unsur. Acaba saçlarda hafif bir hacim olsaydı daha mı iyi olurdu ? Offf çok arada kaldım bu kıyafette ve işin içinden çıkamadım sevgili dostlarım. Bari bana siz yardım edin. Sizce de birşeyler eksik değil mi ?



Kate Winslet 'in ben seksiyim bakın gördünüzmü ne kadar seksiyim çok seksiyim taşım taş havaları beni iyice germeye başladı. Evet kıvrımları hoş ve kadınsı kabul ediyorum ama bu kadar da göze sokulmaz ki. Penelope Cruz Cannes Film Festival'nde bu elbisenin lacivert tonlarında olanını giymişti ve gayet hoş görünüyordu. Çünkü Penelope 'nin göğüsleri daha küçük ve hatları daha dar. Bu tarz elbiseleri her ne kadar kıvrımlı ve dolgun kadınlara daha çok yakıştırsamda Kate Winslet de güzel durduğunu söylemek zor. Elbisenin göğüs kısmının görüntüsünü hiç ama hiç beğenmedim. Sporda giydiğim halter sütyenler gibi. Ama seçtiği elbise dışında takıları, YSL Palais ayakkabıları, saçı ve makyajı gayet başarılı.



Benim sevdiğim Kate Winslet tarzı işte budur. Basın tanıtımlarında giydiği şort takım ve siyah elbise üstü blazerına bayıldım. Çabasız ,sade ama çarpıcı. Üstelik bu haliyle Stella McCartney elbisesiyle olmak istediğinden daha seksi ve daha dişi..



Sanırım Monica Belluci 'nin efsanevi güzelliği tatile çıkmış. Hep bu tarz elbiseler seçiyor ve olmuyor. Saçları taranmamış ve çok bakımsız görünüyor. Makyajı ise üstünkörü sanki 2 dakikada yapılmış gibi..

Şimdi de kırmızı halıdan dün gece düzenlenen Gucci Ödüllerine geçelim..Davetlilerin çoğu doğal olarak Gucci giymiş.



Madonna ilk 2 günde gönlümü fethetti ama bu kıyafetiyle 1 yanlış 2 doğruyu götürsün mü ne dersiniz ? Şu gece gece gözlük takma olayını çözemedim. Sanki bir sponsorluk işi gibi.

Salma Hayek güzelsin seksisin ama her daim rüküşsün bebeğim. O saçlar nedir Allah aşkına. Üstelik elbisenin üst bölgesine hiç prova yapılmamış. Çok kötü görünüyor çoook.

Natasha Poly yine bir Gucci ile. Zaten başka bir marka seçmesin zira bu koleksiyonu müthiş bir başarıyla taşıyor. Şu endama bakarmısınız. Bu nasıl zarif bir dişiliktir.

Bianca Brandolini D'Adda ve Evan Rachel Wood ise gecenin fazla göze batmayan diğer şıkları.

Yorumlar

  1. Chok guzel yazi,Keira-da ben bir shey bulamadim chok hosh ve zarif gorunuyor. Ama Kate VB ve bugunki kiyafeti ile berbad(noldu bu kadina ya eskiden her daim shik ve zarifdi,her halde bir sonraki gunde Herve Leger giyecek),Monica-nin galiba makyaji chok kotu hatta yok gibi,bide Madonna gozluk kullanmasa elbisesi fena deyil yani Madonna tarzina uygun.

    YanıtlaSil
  2. keira bence clutch yada küpe kullanabilirdi banada fazla boş geldi ama yinede çok şık=)

    YanıtlaSil
  3. Ben de benden once yazanlar gibi bu guzel posta tesekkur ederek baslamak istiyorum. Siz de posta "ay parcasi" ile cok guzel bir giris yapmissiniz zaten (annemin guzelligi ovmek icin kullandigi bir deyimdir). Kiskanclik uyandirmayan sadece herkesin hayran hayran seyretmek istedigi bir guzellik degil mi? Sanki baska bir dunyadan gibi, daha kirilgan daha sade daha naif bir dunyadan. Bence sizin de dediginiz gibi tek eksik bir mucevher. Bazen kucucuk muhevlerler ne buyuk ve anlamli etkiler yaratabiliyorlar degil mi? Cok guzel bir elbise bu Valentino gercekten, biraz daha konusabilir miyiz hakkinda? Merak ettigim bir sey var, acaba siz bu elbiseyi giymeye karar verseydiniz hangi mucevheri kullanirdiniz ya da ne tur bir sey? Guzel bir haftasonu diliyorum size...

    YanıtlaSil
  4. o güzel sözleriniz için hepinizi öpüyorum çok teşekkür ederim :)

    sevgili jule hoşgeldin. ilk kez mesaj attığın için böyle hitap etmek istedim :)

    şayet ben giyiyor olsaydım belki bir antika görünümlü küpe takardım. kolye ve başka birşeyi yakıştıramıyorum doğrusu.

    YanıtlaSil
  5. Su dümdüz föne benden baska takanlar varmis:). Gercekten de su saclarin kafaya yapismasina cok gicik oluyorum ve en cok karsilastigim yer Türkiye.

    YanıtlaSil
  6. keira gerçekten cok zarif bi duruşa sahip ve bu zerafeti kıyafet seçimlerinede yansıyor doğal olarak ancak keira'nın valentino elbisesi bence daha farklı bir model hakediyor.bu elbisenin onun üzerinde durşu cok guzel ama seninde dediğin gibi pelin bi şey eksik gibi. bence sanki elbisenin yanında saçları sonük kalmiş gibi.bu elbisenin üstüne mesela finger wave adı verilen saç modelini dneseydi eger benim gözümde daha tamamlanmış olurdu.hem daha romantik bir görünüm elde ederdi ve kendisine de gerçekten cok yakışırd.

    YanıtlaSil
  7. haklısın çok daha iyi görünürmüş. ben bu halinide çok beğendim ama hiçbir mücevher kullanmadığından tüm odak saçlarda ve bu saçlarda bu kadar yükü kaldıracak güçte değil :)

    YanıtlaSil
  8. Bence Keira oldukca duz cikmis yani kafanin arkasina tepsiyle vurulmus gibi duz, gogusler tahta gibi duz, elbisenin kumasinda bir katilik var hersey onu bir kurgu karakter gibi yapmis fakat ilk goruste hos sonrasinda bir rahatsizlik basliyor...Ne yanlis diye dusunuyorsun ayni sizin ve bizim gibi. Iki ingiliz arasinda her daim gonlum Kate'e kayar fakat iste kiyafetlerin nankorlugu kivrimli oldun mu cok dikkatli olman lazim, ince eleyip sik dokuman lazim. Gogus dekoltesi olsa bayagi olursan, bacak ince degilse acilmaz, sirta guvensen en zayifta bile sirt guzel degilse risklidir. Heryerini kaptsan kumaslarin hacmi seni carsafa dolanmis gibi yapar. Velakin dozaji ayarlamak cok zor ve goruyoruz ki Kate'in blazer'li secimleri isabetli. Keira 10 kiyafetten 1'inde kotu gozukurken zavalli Kate'im 10 kiyafetten 1'inde duzgun gozukur. Sizden ricam kivrimli bayanlarla ilgili bir post hazirlamaniz belki vardir, belki daginik daginik koymussunuzdur tum blogu okumama ragmen gozden kacmis olabilir fakat cok yararli olacagini dusunuyorum.Paylastiginiz bu guzellikler icin ne kadar tesekkur etsem az kalir,sevgilerle.

    YanıtlaSil
  9. Sevgili adsiz asil ben sana tesekkur ederim bu guzel ifadelerin ve guzel dozletin icin.
    Dolgun kadinlar hakkinda bir post hazirlamak zaten uzun zamandir aklimda. En kisa zamanda yapacagim :)

    YanıtlaSil
  10. Keira'nın her iki kıyafetine ve kombinlerine bayıldım. Ama yine her iki fotoğrafta görüntüyü bozan ne yazık ki Keira'nın saçları. İlkinde perk gibi durmuş ikncisi de, sanki saçını yaptırdıktan sonra ağırlık basmış ve bikaç saat sırt üstü uyumuş da saçı basılmış gibi.

    Özellkle ikinci elbisesindeki masalsı görünüşe ben geniş ve rahat örgülü bir topuz hayal ettim. Yanlış hatırlamıyosam Sienna Miller da benzer bir saçı daha öne kullanmıştı. Sanki o zaman cuk oturacakmış gibi geliyor bana.

    Mücevher anlamında da kıyafet o kadar albenili ve gösterişli ki ayrıca mücevher kullanmaya gerek olmadığını düşünüyorum, aksi durumda takmış takıştırmış bir havası olurdu sanki.

    YanıtlaSil
  11. desen konusunda erdemde cok basarılı

    YanıtlaSil
  12. pelinnn hayranım sanaaaa elbise,ayakkabı,çanta,aksesuar adı markası tasarımcısı derken bu kadar bilgiyi nerden buluyorsun acaba?
    başlı başına bir iş bu ayol:)
    araştırmamı yapıyorsun netten enikonu,yoksa görünce şıp diye anlıyormu senin cin gözler nedir bunca bilgiyi bilmenin sırrı ,bi söyle anacımmmm
    öperim
    ayşe

    YanıtlaSil
  13. ayşe merak ettim acaba beni uzun zamandır maillerinden mahrum bırakan ayşe'misin ? öyleyse özledim mesajlaşmayı haberciğin olsun isterim :)

    elbette herşeyi anlayamam. forumlar siteler yabancı blogları takip birazda kendi birikimimin karışımıyla çıkıyor herşey. ama haklısın bu iş gerçekten başlıbaşına bir iş. kısacık bir yazı bile en az 1 ssatimi alıyor.

    YanıtlaSil
  14. Keira'nın renkli elbisesine BAYILDIM! Bu kızın festival seçimlerini çok seviyorum zaten. Saçlarını da açıkcası ben sevdim. 1ay önce saçlarımı aynı böyle kestirdim, sanırım kendime pay çıkartıyorum hahaaa :)) Konuyla alakasız; Keira'nın Atonement'taki yeşil elbisesine oldum olası hayranım. Hatta aklımda hep o yeşil elbiseyi yazmak :))

    YanıtlaSil
  15. offf evet o bir ikonik elbise zaten. filmlerden en akılda kalıcı elbisedir. bak burdan harika bir konu getirdin aklıma. süpersin canım benim :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.