VENEDİK FİLM FESTİVALİ 4.Gün

Venedik Film Festivali 'nin 4. günü benim için tek kelimeyle Gwyneth Paltrow demekti.



Basın tanıtımında giydiği mercan renkli Prada elbise çok güzel. Renk tenine çok yakışmış. Beldeki siyah kuşağı, etek boyu herşey harika görünüyor. Tek kusur ki bu benim için en büyük kusur omuz detayları. Gwyneth 'in kamburumsu duruşunu daha da ortaya çıkarmaktan başka bir işe yaramamış.

Ama saçları, dupduru teni, makyajı ve siyah beyaz Nicholas Kirkwood ayakkabıları kusursuz bir bütünlük yaratmış.



Ve gelelim galada giydiği uçuk pembe Prada elbiseye. Nasıl da Hollywood 'un ihtişamını yansıtıyor öyle değil mi ? Elbisenin rengi, kesimi herşey ama herşey ben bir film starıyım diye bağırıyor. Şayet bu elbiseyi Oscar 'da giymiş olsaydı garanti gecenin en şıkı seçilirdi. Böylesi bir güzelliğin Venedik 'te harcanmış olmasına üzülmedim değil. Unutulmaz Oscar Kıyafetleri içinde rahatlıkla yer alabilirdi.



Saçlarını serbest bırakması çok hoşuma gitti. Hafif yanık teni çok yakışmış. Mücevherler dozunda. Prada clutch ve Prada ayakkabıları herşey ama herşey kusursuz. Ayakkabıların platform olması bile tuhaf bir şekilde çok yakışmış. Normalde böylesine romantik bir havaya daha zarif bir ayakkabı seçmek isteriz ama görüldüğü gibi pekala modern bir kesimde olabiliyormuş. Makyaj nefis. Yürürken eteğin duruşu ve süzülüşü hayranlık uyandırıcı.



Ama tüm bu güzelliklerin yanısıra kafamı kurcalayan birşey var. Elbiseyi ilk görüşte bu bir Valentino dedim. Kumaş, renk, kesim ve fiyonk yaka kısaca herşey buram buram Valentino kokuyor. Lakin Gwyneth 'in basın danışmanlarından gelen bilgiye göre elbise Prada. Bu elbise için aklıma birçok marka gelebilir ama Prada asla bunlardan biri olmazdı. Elbise Prada 'nın çizgisiyle kesinlikle örtüşmüyor. Herşeyi geçtim Valentino 2010 Couture koleksiyonunda buna çok benzer bir elbiseye yer vermişti.



Şimdi bir Gwyneth Paltrow 'un Prada elbisesine bakın bir de yukarda gördüğünüz Valentino 2010 Couture koleksiyonundaki elbiseye. Şimdi bu defile resmine bakarak pekala Gwyneth 'in elbisesine modifiye edilmiş bir Valentino diyebiliriz. Prada gibi bir dünya devinin bu denli bir benzerliği gözardı etmesi çok tuhafıma gitti doğrusu.

Yorumlar

  1. Chok guzel bir elbise ve kesinlikle sana katiliyorum pradadan chok valentinoya benziyor.

    YanıtlaSil
  2. Gwyneth Paltrow beni çok şaşırttı ! O sıkıcı sadeliğini uzun zamandır görmekten gına gelmişti :)

    YanıtlaSil
  3. Ben bütün gün bu elbiseye uzun uzun baktım , o kadar çok beğendim ki ! ileride karşıma beyaz atlı prensim çıktığında ilk yapacağım şey bu elbiseyi almak olacak düğünümüz için :P hehe ya da biz şuna yaptırmak diyelim ??
    <3
    gülşah .

    YanıtlaSil
  4. eveeeet bundan şahane bir gelinlik olur haklısın. bak bu aklıma gelmemişti yazarken. gerçektende en isabetli kararı verirsin gülşah :)

    YanıtlaSil
  5. Gunaydin Pelincim,

    Ellerine saglik cok keyifli bir post olmus. Bende Gwyneth paltrow'un ilk kiyafetini cok begendimki mercan rengi en sevdigim renktir. Benimde bu modele cok benzeyen bir elbisem var ve CL Pigalle Plato nude'larla giyiyorum genelde,ben Gwyneth'in ayakkabi secimini bu elbiseye pek yakistiramadim. Papisleri guzel ama bu elbisenin altinda begenmedim ben.

    YanıtlaSil
  6. canım benim günaydın :)
    bana ayakkabıları değişik geldi açıkçası. yani beklenenin dışında ve yakışan bir model seçmiş. benim gözümü tırmalamadı açıkçası :) elbisede çok güzel ve rengi acaip yakışmış ama dedimya omuzları sanki öne çıkarmış gibi görünüyor resimlerde.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.