Yepyeni Bir FAHRİYE EVCEN !

 


InStyle Eylül sayısında yer alan Fahriye Evcen fotoğrafları çok hoşuma gitti. Aslında fotoğraflardan öte Fahriye Evcen 'in kendisini beğendim. Yaprak Dökümü zamanlarındaki kuzguni siyahlıktaki saçlarının rengini iyice açmış. Kestane ve bal rengi arası güzel bir ton tutturmuş. Aradaki gölgeler hoşuma gitti. Saç boyu kısalmış. Kalın ve simsiyah kaşları daha bir incelmiş ve rengi açılmış. Zaten yüz hatları çok güzel bir kadın. Ve bu birkaç değişiklikle yüzünün sert havası iyice yumuşamış ve harika olmuş.



Nedense bu kızcağızı sevmeyen ve özellikle kötülemek için fırsat kollayan bir kesim var. Biliyorum yine böyle mesajlar gelecektir. Giyim kuşam için ne derseniz kabulum ama bu kadına çirkin denmesini anlayabileceğimi sanmıyorum. Evet güzellik görecelidir ama çok beğenmezsiniz ya da eh işte dersiniz ya da tipim değil derseniz. Ama çirkin kelimesi olacak iş değil.



InStyle dergisindeki resimlerin hepsini beğendim. Özellikle tek resim olarak koyduğum saten Halston elbiseli resmine bayıldım. Güzel bir makyaj uygulanmış ve elbiselerin hepsi de çok yakışmış.

Biraz da yeni dizisini konuşalım. Dün gece bir dizi manyağı olarak elbette ki Yalancı Baharı kaçırmadım. Yanılmıyorsam dizide ki kıyafetleri Tuvana Büyükçınar 'dan. Beyaz straples elbise dışında giydiği hiçbir elbiseyi beğenmedim. Ama kıyafetler özellikle taşradan çıkıp zengin bir aileye gelin giden kız içinse gayet isabetli. Benim stylingde beğendiğim Cansel Elçin 'in kıyafetleri oldu. Bu adamın her giydiğini üstüne yakıştırmayı bilen apayrı bir havası var. Fiziksel değişimlerle yaşanan kılık kıyafet uyumu çok hoşuma gitti.

Biraz da konuya değineyim. Konu akıcı ve çok tanıdık. Benim en favori filmlerimden biri olan Talented Mr. Ripley 'den esintileri görmemek imkansız. Ama tabi bu film styling açısından da olağaüstü bir başarı örneğidir. Aynı oranda bir başarıyı diziden beklemek hayalcilik olur. Filmde ki kayık sahnesi müthiş bir gerilim yaşatırken Yalancı Bahar 'da ki sahnede gülesim geldi. O kadar kötü çekilmişti ki kızmak bile aklıma gelmedi. Elinde demir bir sopayla gelen adama hiç mi karşı koymak gelmez insanın aklına ?!! Avukat resmen kurbanlık koyun gibi yatıverdi ve gel beni öldür dedi. Nerde Dickie 'nin katledilmesi nerde Yalancı Bahar 'da ki yalancı sahne !

Mekan olarak Adnan Ziyagil 'in köşkünün kullanılması hoşuma gitmedi. O mekan Aşk-ı Memnu ile o denli ikonikleşti ki ne diye böyle bir risk alınır anlamadım doğrusu. Yatak odası sahnelerinde gözüm ister istemez Bihter 'in josephine koltuğunu aradı. Yemek masası sahnelerindeyse eminim sizinde gözleriniz benim gibi baş köşeye kurulan Firdevs 'i aramıştır :) Aşk-ı Memnu 'da ki dekor gerçek anlamda bir zenginliği ve ihtişamı yansıtırken Yalancı Bahar 'da ki dekor yanında Ikeavari kalmış. Sırf bu karşılaştırmalar yüzünden defalarca konudan kopuverdim.

Başarılı ve zengin koca rolü için Serkan Ercan çok hafif kalmış. Bir türlü o imajı oturtamadım üstüne.

Merve Sevi 'nin ne kendisini beğenirim ne de iyi rol yaptığını düşünürüm. Ama şımarık Müge karakterini güzel yansıttı. Beğendim.

Cansel Elçin 'in kendi sesini duymak tuhaf geldi. Hala fransız aksanından kurtulamamış ama beklediğimden çok daha iyi çıktı.

Kısacası o kadar çok yeni ve dikkat çekici diziler başlayacak ki Yalancı Bahar 'ın bunların arasında yer bulması kolay olmayacaktır. Bir kerelik olsun Yer Gök Aşk 'ımı feda ettim ama bir daha edermiyim emin değilim doğrusu.



Share


Yorumlar

  1. gerçekten yeni hali çok çok güzel oldu, eskiden pek hoşlanmazdım ama bu fotoğraflar oldukça güzel çıkmış ;)

    YanıtlaSil
  2. Canim cok guzel yorumlanmasın insan baska bı pencereden bakiveriyor;)
    http://ozlemzkya.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. beğendiğinize sevindim teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  4. ah styling sen nelere kadirsin...

    YanıtlaSil
  5. fahriye evcen kıro havasından kurtulmuş,birde güzel giyinse...dizi çok hoşuma gitti diyemem,hele aşk-ı memnu'nun evini görünce dediğin gibi hep gözüm onları aradı,aa şurda şu vardı burada bu diye,belki insanları o kadar çeken bir diziden sonra pirim yaparız diye düşündüler ama bence yeni dizi fena halde gölgesinde kalmış,hiç iyi olmamış...merve sevi de iyice zayıflamış sanki...senin tespitler herzamanki gibi:)

    YanıtlaSil
  6. valla kız iyi güzel ama o yalancı bahar daki ağlama sahnesine koptum resmen.tanıtımında rastlamıştım o sese-ağhaha ağhaha ağhaha diyi bir ağlama sesi.yazarken bile gülüyorum.
    dizede fahriye ye verilen rol emanet gibi durmuş.sanki o gidecek yerine başka biri gelecekmiş gibi.
    ev konusu ise orada misafir olarak oturuyorlarmış hissini yarattı.
    beyaz elbiseyi bende beğendim.belki ses tonundan olsa gerek fahriye hala necla havasındaydı-bide oğlunu okula bırakırkenki kıyafetiyle!

    YanıtlaSil
  7. yemin ediyorum bütün dizi boyunca bu kıza ne olmuş,allahım ne bu güzellik, kesin estetik kesin kesin diye konuştu iç sesim :D

    http://kendincee.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  8. güzellik ve seksapel konusunda, saç rengi, styling, renkler konusunda seninle tamemen hemfikirim. çook beğendiğim bir yüz. ama dizideki saçlarının rengi fazla kızıl, daha soğuk kahverengiler daha çok yakışıyor, bu çekimlerdeki gibi mesela. ela gözleri daha bir ortaya çıkıyor. bir de, dekor korkunç zevksiz, cansel elçin karizmatik, talented mr. ripley ve aşk-ı memnu kalıntıları sıkıcı, bazı mimikler çok zorlama. bundan böyle sadece kızın güzelliği için izlerim:)

    YanıtlaSil
  9. ben bu fotoğraflara baktığımda çok güzel bir kadın görüyorum ama ne yazık ki bundan bir kaç ay evvel fahriyeye bakmak bile içimi sıkıyordu eski zamanlardan kalma tarzı saçı makyajı giyimi genç kıza gitmeyecek kadınsılığı 40 yıl evvel ki oya aydoğan gibi dolanması bana hoş gelmiyordu! çirkin bir kız değil ama tarzı yanlıştı sanırım şimdi doğru eller değmiş ve güzel olmuş;) http://editorist1783.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  10. Fahriye Evcen'e çirkin diyeni allah çarpar valla:)) Ben Cansel Elçin'i beğenmiyorum yalnız bir iticilik var kendisinde ses tonunu ise hiç sevmedim hatta rahatsız oldum diyebilirim. Fahriye Evcen çok mimik kullanıyor her oynadığı filmde, dizide aynı mimikler olmuyor bence. Fahriye Evcen'in zengin kocası da olmamış onu da beğenmedim:)))Son olarak onca dizi içinden bu dizi sıyrılamaz gibi geldi tabi bunu zaman gösterecek. Heyecanla beklediğim diziler İffet ve tabiki Kuzey Güney.

    YanıtlaSil
  11. fahriye evcen i beğenenlerdenim hatta daha usta ellerde çok daha güzelleşeceğine inanıyorum. hollywood yıldızlarına gösterilen bakım dı ihtimam dı allamaydı pullamaydı bizimkilere yapılsa çok daha iyi sonuçlar verir gibi geliyor bana. bizdeki ışık kamera ayarları berbat. mesela italyanın tvlerinde insanlar dehşet güzellikte çıkıyor. tamam italyan kadınları güzel ama bizde güzeliz onlar kadar ya:) bana göre türk kadınındaki albeni başka milletlerin kadınlarında yok. şu özgüven olayımız eksik birde çevreyi az umursamasak çok daha iyi sonuç verir duruşumuza. yeni nesil daha şanslı bize göre bu konuda.

    dizi ise çok da güzel gelmedi bana. yer gök aşktaki bircenin su gibi güzelliği bile o diziden kopmamı engelliyor.

    YanıtlaSil
  12. Saçlarını çok beğendim, bu renk çok yakışmış, siyah saçla yüzü çok sert görünüyordu.

    http://bir-alisveriskoligin-itiraflari.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  13. Doğrusu bu fotoğrafları görmeden önce Fahriye Evcen'i kesinlikle çirkin ve kıro bulurdum ama bu fotoğraflardan sonra düşüncelerim bir an da değişti yüz hatları çene yapısı dudakları gesinlikle çok güzel Türk dizileriyle pek aram olmadığı için oyunculuğu hakkında bir yorum yapamıyorum ki zaten tam olarak benim ilgilendiğim bir konu değil itiraf ediyorum yorumların hepsini okumadım ama kesinlikle paylaşılmaya değer bir değişim görüyorum :)

    YanıtlaSil
  14. evet, cok güzel bir kadin. ama eskiden fahriye evcen "monica belucci'ye sadece biraz benzeyen fahriye evcen idi".

    simdi sanki fahriye evcen monica belucci olmus....cok fazla monica belucci degil mi sizce? saclar, pozlar, kivrimlari ortaya cikaran daracik elbiseler. sanki monicanin resimlerine bakilip'ta calisilmis gibi.

    ama GÜZEL!

    YanıtlaSil
  15. dizide styling mi vardı iğrencti...neyse fahriye buyuk bir akılsızlık yaptı ve sezonun en iyilerinden biri olabilecek iffette oyNAMADI en azından iffet calıntı bir yabancı uyarlama degıl has tür dizisi :)))neyse iffet rolüne cok yakısacaktı ama cici kız havasını bozmamk adına oyunculuk adına cok yanlıs bır karar verdi...Bunlar nasıl oyuncu oluyor anlamıyorum oyuncu dedıgın kusrsuz kemık yuzyapısıyla bıtmıyor kabılıyet dısıplin ve biraz dunya görüşü olması gerekir oda fahriyede yok malesef

    YanıtlaSil
  16. burnunu da yaptırmış değişen birşey yok her haliyle itici.

    YanıtlaSil
  17. istanbuldan bodruma giderken aynı uçaktaydık yeni halini canlı canlı gördüm yani:) yaprak dökümündeki halinden eser kalmamış.çok zayıflamış ama yakışmış ve yüz hatları çok güzeldi okka gibi derler ya aynen öyle.bir de çok samimi bir kız bilemiyorum poz da olabilir tabii:)

    YanıtlaSil
  18. bademlimon06 Eylül, 2011

    cansel elçini o kadar beğenirim ki o varsa izlerim ama malesef dün kaçırdım netten izliycem... merak etmeyin o kadar çok cansel fanı varki onlar izleyip ayakta dutar bu diziyi bence starda olması da dezavantaj oldu.. starda yayınlanana bişeyi ben güzelde olsa izlmek istemiyorum nedense :) fahriyeye gelince ben beyaz ten siyah saç siyah gözü üçlüsüne bayılırım kendimde öyleyim nostaljik havayı da çok severim :) o yüzden ben öyleyken beğeniyordum böyle sıradan olmuş gibi geldi bana :)

    YanıtlaSil
  19. fahriye paraya kıyıp iyi bi kuaför bulmuş desenize.
    walaa gidip kim ne yaptırdıysa bırakmasın.ben beğendim.
    daha bi monnica'ya benzettim.daha sıcak daha samimi geldi bana.

    xoxo

    YanıtlaSil
  20. son resimde ınanılmaz jessica alba ya benziyor..

    YanıtlaSil
  21. tüm yorumlarına katılıyorum pelin.Hatta benimle aynı şeyleri dile getirmen nasıl hoşuma gidiyor bilsen:P
    fahriyeyi güzel ama çook itici bulurum bende.son hali evet eskisine göre çok çok iyi ama kız hala yaprak dökümünün neclası.kesinlikle rol kabiliyeti yok.oysa beren saat o yalıda hem bihter ziyagil oldu en alasından(ki boy pos endam olarak fahriyeden kıt olduğu halde) hemde köylü fatmagül oluvermişti.
    kıyafetlere gelince hep havuç pantalon hep aynı tarz üstler!O konumdaki bir kadın böyle mi giydirilir yahu.
    Nur

    YanıtlaSil
  22. ah unuttum pelin!
    Az önce kuzey güney dizisi bitti.bu diziyle ilgili yorumlarını merakla bekliyorum.fikirlerini etkilememek için ben bişey yazmayım.

    Ay dayanamıcam yazıcam:)
    Öldüüüm bittim ben bu diziye pelin yaaa.yılın dizisi aranıyorsa bu kesinlikle KUZEY GÜNEY'dir.
    nur

    YanıtlaSil
  23. Aynen ben de kuzey güney postunu bekliyorum:)

    YanıtlaSil
  24. ama kızlar şu ara gündem modayla çok dolu. araya sıkıştırmaya çalışacağım :)

    YanıtlaSil
  25. kuzey güney günü cok hatalı olmuş muhteşem yuzyıl işi götürür malesef keske cumaya falan alınsaydı

    YanıtlaSil
  26. o beğendiğiniz pozdaki anlamsız amatörce el hareketi nedir öyle. sinir bozucu, itici bir tip. pek beğenmiyorum, gerçi çok umrumda da değil ama el hareketi saçma geldi, gözüme battı, yazdım. birde reklam aralarında dizi tanıtımında gördüm bacakları kütük gibi, basenler falan bayaa dolu dolu. klasik türk tipi. neyse izlemeye değer onca şey varken o dandik diziyi izlemem. zaten tv için vakit yok, boşa harcamaya değmez. yer gök aşk dizisinin başrolündeki kız güzel ama bişey eksik onda bir türlü bulamıyorum. burnu biraz göze batıyor, birde göz altları galiba, yoksa ses tonu, konuşma tarzı mı, oynadığı gıcık karakter mi üzerine yapıştı. bilmiyorum birşey var eksik olan ama yinede çok güzel kız. niye geri planda da fahriye gibi onun yanında çok sönük kalan biri önde mesela tuhaf bence. o kızada vücut deersen süper, boy uzun kuğu gibi. fahriye koca kadın gibi. neyse işte ben beğenmiyorum. o diziyi de kim izler yahu. iffette geliyor.

    YanıtlaSil
  27. Fahriye Evcen'in bacaklarına kütük gibi, tipik Türk kızı vs diyen adsız arkadaş. Mevzu bahis kız bir oyuncu, güzellik abidesi iddiası olan biri değil. Kaldı ki beğeneni de bolca mevcut. Burası da bir moda blog'u. Hemcinslerinizin değiştiremeyeceği özellikleri hakkında bu kadar acımasızca yazılar yazmak sizlerin sadece ne kadar gaddar olduğunuzu gösteriyor, avutun kendinizi. Bir kadının güzelliğini ancak bir erkek yorumlayabilir, tam tersi de geçerli tabii (erkeğin yakışıklılığı hakkında kadının yorumunun önemli olması). Evcen'in el hareketi seni, senin acımasızlığın da beni sinir etti :).

    YanıtlaSil
  28. Kesi burun estetigi yaptirmis ama dogal estetik kimseanlamasin diye ama anlasiliyorr.

    YanıtlaSil
  29. fahriye evcen her zaman her yerde her şekilde çok çok çoook çook güzel ona çirkin diyenler sırf laf olsun diye yada kıskandıklnrından o mükemmel ötesi birive çook muhteşem

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.