331 - KİM NE GİYMİŞ ? - Feryal Gülman

Haftalık Feryal Gülman postlarına devam ediyorum. Devam ediyorum çünkü Louis Vuitton çekilişinde verdiğiniz cevaplardan görüyorum ki kendisinin giyim kuşamı ciddi anlamda merak ediliyor. O zaman bana da sizleri memnun etmek kalıyor :)



Geçtiğimiz hafta içinde seçtiği kıyafetler yine en bilinen markalardan. İlk olarak Mary Katrantzou 'dan çok renkli çok baskılı harika bir seçim yapmış. Artık kararımı verdim. Feryal Gülman 'a canlı renkler bir başka yakışıyor. Mümkün olduğunca renkli seçimler yapmasını tavsiye ederim. Elbisenin kesimi üstüne cuk oturmuş. Etek boyu ideal. Siyah diz altı süet çizmeler çok yakışmış. Siyah peluş ceket en doğru seçim. Saçlarını açık bırakıp klasik Feryal Gülman makyajını uygulamış. Bu kıyafetiyle dört dörtlük bir şıklık sergilemiş.

İşte Feryal Gülman 'a neden dinamik renkler yakışıyor dememin ispatı. Victoria Beckham marka gri elbiseyle çok soluk görünüyor. Elbisenin kemer detayı çok şık. Ama bir Mary Katrantzou elbiseden sonra içimi kararttı resmen. Bu elbise bir bordo ya da kırmızı olsaydı eminim çok beğenirdim.

Ve son olarak Isabel Marant marka ysee bluzla. Siyah beyaz alacalı desen bluzun altına yine bir başka siyah bir bluz giymiş. Siyah pantalon ve siyah diz boyu Isabel Marant püsküllü çizme seçmiş. Gündüz saatleri için ideal bir görüntü olsa da seçimleri bana fazlasıyla kurallarına uygun geldi. Siyah Hermes seçimi olmamış. Artık Hermes kullanmak kolay yolu seçmek oluyor. Doğrusu onca marka ve modeli elimizin tersiyle itip illa ki Hermes ve Chanel seçmeyi anlamakta zorlanıyorum.

Uzun lafın kısası Mary Katrantzou diyorum başka da birşey demiyorum :)


Share


Yorumlar

  1. sana kesinlikle hak veriyorum esmer kadınlara zaten daha çok dinamink renkler yakışır pembe kırmızı falan

    YanıtlaSil
  2. Kadın şahane. Ne kadar da güzel giyiniyor. Albenisi olan bir hanımmış, bunu anladım.

    YanıtlaSil
  3. FG'nin çok değişik bir vücut tipi var bazı elbiselerde çok zarif ve muhteşem bazı elbiselerde ise bariz iri görünüyor.
    Kırmızı Prabal Gurung ve bu Mary Katrantzou elbiseyi tek geçiyorum
    iki elbisenin de canlı renk olması de cabası :)

    YanıtlaSil
  4. Feryal Hanim'in hep hype olan tasarimi secmesi, hep risksiz ve hazir kombinleri secmesi cok heyecansiz bir durum degil mi?

    Editorial'lerde en sik yer verilen markalari giymek bana stil ikonlugu degil kolaycilik gibi geliyor.

    Hermes, CL ve YSL aksesuari sabit tutalim, kalanlari net-a-porter'nin magazin'inden toparlayalim gibi olunca ilham veren degil ilham alan oluyorsunuz.

    YanıtlaSil
  5. Ben hic oyle dusunmuyorum Cogu kisi ayni seyi yapiyor ve kendine yakistiramiyor Feryal Gulman hem yeni hem klasik modacilari deniyor Sezonun hit olmayan parcalarinida (Pelin hanim sayesinde markalarini ogrendiigimiz) Feryal Gulman cok hos tasiyordu Kendine yakisani seciyor.

    YanıtlaSil
  6. şimdi şöyle bir durum var. sosyetemizde en sık gördüğümüz ve her davete özenle giden biri feryal gülman. doğal olarak her kıyafetinin beğenilmesi zor. olacaktır arada beğenilmeyenler. beğendiklerimiz çoksa ortada sorun yok demektir. feryal gülman modaya aşık ve bu konuda maddi imkanları sınırsız şanslılardan. lüks modayı seviyor ve beğendiğini ya da yakışacağını düşündüğünü alıp giymekten sakınmıyor. evet adsız arkadaşın dediği gibi bazen çok kurallara uyuyor ve olmuyor ama ben şahsen böyle özel markaların giyildiğini görmekten memnun oluyorum. zaten topu topu kaç kişiler ki. 10 kişiyi geçmez böyle isimler. bana bu haberleri yapmak keyif veriyor açıkçası.

    YanıtlaSil
  7. Zeynep G.26 Ekim, 2011

    Ben elime haftalik bir dergi gecince direk acaba FG ne giymis diye bakiyorum Giydikleri tamtersi beni zaman zamanda sasirtiyor iyi manada ve yine cok zevkle secilmis diyebiliyorum. Herseyi cok zarif tasiyor. Bu rengarenk MK elbiseyi inanin FG giyiyor olmasaydi ben buyuk ihtimalle begenmezdim bir magazada gorseydim. Ama uzerinde harika durmus.

    YanıtlaSil
  8. Mary Katrantzou elbise gercekten harika yakismis ama her elbisenin ustune sal kullanmasi artik biktirdi, ve onu cok daha yasli gosteriyor. Kisa deri ceket filan giyse daha hos olur,sal cok klasik.
    Isabel Marant'a gelince, fringe bootslar yok olmus, hic belli degil, ve isabel marantin bluzun altina bir bluz daha giymesi hos olmamis, daha kilolu gostermis.

    YanıtlaSil
  9. sevgili maffionista MK elbisenin üstündeki şal değil peluş bir ceket. ben çok yakıştırdım elbiseye. bana şal demeyin zaten aklıma pucci üstü suzan sabancı dinçer geliyor :)

    YanıtlaSil
  10. bu nedir victoria beckham nasıl kısaltılıyosa artık feryal gülman da FG olarak kısıltalıyo :O neyse kadın güzel üstüne yakışanı giymiş ama o hermes ıhhhh olmamış yapma bunu git bi celine tak olmadı chloe tak yani tak ama hermes olmasın lütfen!!

    YanıtlaSil
  11. reyyan buyurgan31 Ekim, 2011

    yüzü,gülüşü,saçlarının rengi çok güzel.herhangi bir tv programında görmedim ama sanırım nebahat cehre gibi zarif bir hanımefendi.bir de itu mimarlık mezunuymus FG,ondan saygım 10 kat arttı.ben bu yüzden minimal risk alsa da hep ne giyerse giysin çok begeniyorum.kızı olsaydı keşke derim hep,bu kadar çanta,elbise,kıyafet kime kalacak:)ama herşeyiyle eğitimiyle,güzelligiyle,zerafetiyle begendigim için ne giyerse hep şık gözümde!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.