AJDA PEKKAN for TWIST 'den YENİ RESİMLER..

 


Ajda Pekkan 'ın Twist için hazırladığı son koleksiyon çok hoşuma gitti. Koleksiyon için çekilen resimlerde en az kıyafetler kadar güzel.

Ajda Pekkan 'ın resimlerini beğenmemde hiçbir çıplaklık olmamasının büyük payı var. Ne kadar taşş kategorisinde de olsanız bu yaşta bir kadının orasını burasını açmasını doğru bulmuyorum. Lezbiyen ilişkiye okeyim ama buna hayır :) Böylede tuhafımdır işte :)



Ortada çok güzel bir rock stil şıklık var. Özellikle pırıltılı siyah bluzun triko kol detayına hasta olabilirim. Acaba ikisi birbirinden bağımsız parçalarmı resimlerden anlayamadım. Ama derhal gidip bakmaca. Aynı parça olmasalarda bu tarz kullanım çok hoşuma gitti ve kendimde en kısa zamanda uygulayabilirim. Bakalım üstümde Ajda da olduğu gibi güzel duracak mı ?

Yeşil parkanın kol işlemelerini de çok beğendim. Zaten bu kış bol bol parka giyeceğiz. Minik bir detayın parkayı bambaşka bir havaya sokması çok hoşuma gitti..

Ajda 'nın saçlarının rengi ve boy uzunluğu ideal. Umarım bu tarza uzun bir süre devam eder. Çünkü son zamanlarda gördüğüm en güzel Ajda var karşımda. Tam manasıyla bir Benjamin Button. Helal olsun demekten başka ne denilir ki ?!


Share


Yorumlar

  1. Ajda olmak gerçekten zor. Başka kaç ünlü varki genç bir markanın o yaşta yüzü olan. Hayranım kendisine.
    madambfashion.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. İlk resimdeki korse kemere bayıldım.

    YanıtlaSil
  3. reyyan buyurgan31 Ekim, 2011

    ajdammmm benim yaaa
    8 yaşımdaydım idolumdun,27 yaşına geldim hala idolumsun!Allah uzun ömür versin!!

    YanıtlaSil
  4. açıkçası pelin kadının vücudu iyiyse açıp açmayacağı seni ilgilendirmez hoşuna gider gitmez orası ayrı bu arada ajda giydiği çakma balmaini ne yapsa unutturamaz bana

    YanıtlaSil
  5. Cok mantikli, Ajda'nin bu yasta orasini burasini acmasi Pelin'i ilgilendirmez. O zaman Feryal Gulman'in ne giydigi de oyle. Hatta hicbirimiz burda bosuna birseyler okuyup yorum yapmiyalim Pelin de blog'u yazmasin!! Hadi bakalim... YC

    YanıtlaSil
  6. ne güzel ifade etmişin YC teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  7. yazın çıkardığı tişörtler çok adi ve çok pahalıydı onun için almadım...türkan şoraylı koton tişörtlerde ise malzeme kaliteliydi ama smoll ları bile çok salaş ve büyüktü onuda almadım ama en çok türkan sultan da kaldı aklım..yabancıların a.hepburn u varsa bizimde türkanımız var ve açıkcası ben en çok onun resimlerinin kullanıldığı aksesuarlar görmek ve almak istiyorum

    YanıtlaSil
  8. bademlimon01 Kasım, 2011

    türkan şoray kısmına katılıyorum, çok karakteristik bir yüz bence... bi marilyn monroe bir a. hepburn kadar karakteristik hatta.. onlar kadar süslemeli heryeri.. ajdaya gelince.. aşırı açık giysileri benide rahatsız ediyor bikini benzeri giysiler gibi.. anladık dirisin taş gibisin de gözümüze de sokma be kardeşim :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.