GÜZEL BİR AŞK HİKAYESİ

 


Karşınızda son zamanların en gözde 2 mankeni. Biri erkeksi hatları ve androjen havasıyla Freja Beha Erichsen, diğeri ise kalın kaşları en yakıştırdığım insan üstü varlık Arizona Muse.



Bu 2 mankeni çok beğenir ve her çalışmalarınıda yakından takip ederim. Ama en önemli bilgiyi daha yeni öğredim ki şaşırmadım değil. Efendim bu 2 güzel ve başarılı manken meğersem bir süredir birliktelermiş. Evet o anladığınızdan. Üstelik aşklarını cesurca yaşamaktan korkmayanlardan. Öncelikle bunun için kendilerini tebrik ediyorum. Sonuçta aşkın ırk, din ve cinsiyet ayırımına inanmayanlardan olduğum için bu iki insanın birlikteliğini cesurca yaşayışlarını taktir ettim. Birçok kez moda dergilerinin kapaklarını beraber süslemeleri meğersem bu yüzdenmiş.



Danimarkalı manken Freja Beha Erichsen 'ın vücudunda tam 16 dövme var. Çekimlerde ustalıkla gizleniyor. Moda dünyasının çıplaklık anlamında en cesur olanlarından. Karl Lagerfeld ve Tom Ford 'un en gözdelerinden. Yüzü olduğu büyük markaların adı saymakla bitmez. Ve hatun yaş aldıkça daha da bir güzelleşiyor.



Amerikalı Arizona Muse ise ana kraliçe Anna Wintour 'un son gözdesi. Anna Wintour kendisine o denli hayranki aynen şu cümleleri kullanmış : " Arizona 'ya baktığımda Linda Evangelista ve Natalia Vodianova 'nın gölgesini görüyorum. O harika, olgun ve çok zeki. Üstelik böylesi karizmatik bir isimle ona kim karşı koyabilir ki ?!" Bu yüzden de Vogue kapakları arka arkaya geliyor. Ariona 'nın 2 yaşında Nikko adında bir oğluda var.

Bundan sonra bu 2 güzel insanı ve aşk hiyakelerini moda çekimlerinde ve kapaklarda daha çok göreceğiz gibi.


Share


Yorumlar

  1. haha erkekleri krize sokabilecek bir iliski! Ikisi de cok guzel :) YC

    YanıtlaSil
  2. ben de çok şaşırdım! ama gerçekten çok çok güzel bir çift olmuşlarr :)

    YanıtlaSil
  3. bademlimon31 Ekim, 2011

    hahahah :)) aklıma ilk gelen şu oldu, şimdi bu iki kadın birbirinin güzelliğini hiç kıskanmıyordur değil mi :))) yani sevgililerse kıskanmamaları gerekir :) birlikte poz filan vermişler ya normal şartlarda böyle iki kadın kesin kendini diğeriyle kıyaslar :))

    YanıtlaSil
  4. evet adsız katılıyorum :) bizim türk kültürümüzde hep yakışıklı erkese aaa kesin gay dir deriz. herhalde zamanla kadınlar içinde böyle der olacağız :) yani gidişat bumudur bilemiyeceğim ama düşündürücü bir vaka :)

    bademlimon ikiside güzellik, başarı, tarz olarak aynı sepet içindeler. bu şartlarda acaba kıskançlık daha mı fazla olur yoksa daha mı az olur cevabı sana bırakıyorum :)

    valla herkesin düşüncesi kendine. hepimizin aynı fikirlerde ve beğenilerde olmasını bekleyemeyiz dimi sevgili adsız.

    YanıtlaSil
  5. nahoş yorumları sildim ve yayınlamıyorum.

    YanıtlaSil
  6. düşünceye sansür, pek kova burcu tarzı değil ama sen bilirsin tabiki,blog senin ya.

    YanıtlaSil
  7. sansürlemek istemezdim ama bu tarz keskin eleştirilerin huzurumuzu bozmasını istemiyorum açıkçası.

    YanıtlaSil
  8. bademlimon01 Kasım, 2011

    klasik güzellik anlayışına girmeyen ilginç ve orjinal bi güzellikleri var.. üstelik benziyorlarda..

    YanıtlaSil
  9. Birbirlerine yakışmışlar :) Bir kadın bir kadını sevebilir. Çok doğal bence.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.