KİM NE GİYMİŞ ? - Didem Antebi

 


Didem Antebi 'nin bu kıyafetini merak eden o kadar çok mail aldım ki şaştım kaldım :) Hayır kıyafetine şaşırmıyorum yine çok şık ve çok güzel. Şaşırdığım artık sosyetik isimlerin en az oyuncular ve şarkıcılar kadar merak edilmesi. Didem Antebi 'nin sıkı bir hayran kitlesi var ve biliyorum ki bu postuma hepsi çok sevinecek :)

Chanel 'in geçen hafta ki mağaza açılışında yine yaşına uygun enerjik bir seçim yapmış. Deri etek ve gömleği Vakkorama marka. Ayakkabılar YSL, resimde pek görülmesede clutchı Chanel.

Harika bir eşleşme ve harika bir taşıyış. Zaten güzel giyinmenin en büyük payı giydiğini güzel taşımak değil mi ? İşte bunun en güzel örneklerinden biri.


Share


Yorumlar

  1. "Effortless chique" dedikleri bu olsa gerek. Cok begendim, piril piril fresh bir butun olmus. Bu kis deri olayina bende fena takigim, bir deri etekte ben aldim:) oooh sefamiz olsun:)

    YanıtlaSil
  2. bence tam tersi. hiç de effortless değil, aksine çok uğraşılıp kafa patlatılmış. ben beğenmedim doğrusu. Selin

    YanıtlaSil
  3. Ayy çok beğendim Didem hanımı.O bluzu , eteği fecii güzel.Ben de aldım Seraaapppp bu tarz bir etek:-)) Ama kocam diyor ki sen bu yaşına böyle kloş ve kısa etek mi giyecen koskoca 1 çocuk annesi kadın:-)) koparıyor bu kocam beni yaa:-))

    YanıtlaSil
  4. bunda kafa patlatacak ne var ki ? bir etek ve bluz o kadar. pelinin dediği gibi tüm olay taşımakta.

    YanıtlaSil
  5. hala kadının kıyafetine karısan erkeklermi var insan evlenmekten soğuyo

    YanıtlaSil
  6. evet ya çok var öyle herseye karısıp yorum yapan önceden iyice tanımak lazım -ipek

    YanıtlaSil
  7. Karışsın sadece karışmaları sözde kalıyor önemli olan netice, ben giyiyor muyum istediğimi? evet giyiyorum.Sonuçta ben sınırlarımı ve kıyafetlerimde neyi nerde nasıl giyeceğimi bildikten sonra kocamın söyledikleri beni sadece sinir etmek için sözde kalıyor:)

    YanıtlaSil
  8. Şu kombin için kafa patlatılmış denmiş ya asıl ben ona şaşırdım.Ne var ki bunda kafa patlatılacak.Didem hanım böyle minik detaylara harcamıyordur o zekasını.

    Begüm

    YanıtlaSil
  9. Didem Antebi çok güzel giyinen bir hanımefendidir. Fakat o gece o performansı sergileyememiş.

    secondhand-chance.blogspot.com

    YanıtlaSil
  10. Bence didem antebiyi takip edenler bilir hep spor sik giyinir hicbir zaman asiri goremezsiniz gene cok basarili ve dogal bayildimmmmmmm yeliz

    YanıtlaSil
  11. öyleyse iyi iyi dedigini yap sen .zaten erkekler konusuyo ama sonunda kadının dediği oluyo:)

    YanıtlaSil
  12. kafa niye patlatsın çabasız bi şıklık var ortada

    YanıtlaSil
  13. bir etek ve gömlek. bunun nesi için çok düşünülürki. ha ne giyeyim diye düşünülür doğrudur ama ben ortada öylesine saatlerce düşünülecek birşey göremedim doğrusu :)

    YanıtlaSil
  14. evet gercekten hos olmus. ozellikle gonlek muhtesem.
    didem antebinin evlenmeden onceki soyadini bilen var mi? yada kimdir necidir? sadece merakimdan soruyorum. kendisini evlendikten sonra ve ozellikle fatos sarigul ile samimi olduktan sonra tanidik.

    YanıtlaSil
  15. evet hatırlıyorum didem sarı idi. ama ne iş yapardı bilemiyorum. 1 bebişleri var. ve birbirine yakışan çok cici bir çift.

    YanıtlaSil
  16. Samdan dergisinde bir roportajinda okumustum daha once tasarimciymis park bravoda calisiyomus evlenince birakti herhalde yeliz

    YanıtlaSil
  17. bu kadın kaç yaşında bilen var mı

    YanıtlaSil
  18. çok zarif ve şık giyiniyor. Yaşına yakışanı tercih ediyor.

    YanıtlaSil
  19. Evet kesinlikle yaşına uygun giyiniyor.

    YanıtlaSil
  20. Jlonun subat 2011de gucci runwayin ardından giydigi ve bir cok kisi tarafından taklit edilen o muhtesem Gucci yeşil saten etek ve siyah bluz kombinasyonunu birebir taklit edip sonra da bloguna koyup havali pisti kim daha guzel diye post yazma cahilliğinde bir kadını nolur daha fazla yüceltmeyin!!!kendi kombinasyonun değil ama bari bende Jlo gibi yaptım de ama kendini komik duruma dusurme be kadın!

    YanıtlaSil
  21. Ne kadar bilgisizce yapilmis bir yorum. O kombinasyon JLo ya ait degil birebir defileden alintidir. Ustelik JLo hic ugrasmadan defilenin aynisini uygularken Didem Antebi en azindan birseyler katarak birebir kopyalamadan kullanmis.

    YanıtlaSil
  22. onun runway kombinasyonunu ben de biliyorum sayıun blod sahibi ama isterseniz siz kendisiyle olan dostlugunuz bir kenara koyup yorumlar yapın lutfen ustelik isterseniz bir bilgi yarısına girelim sizle bakalım ozaman bu suursuz laflarınızı nasıl açıklarsınız!!! siz kim oluyosunuz da insanların bilgisini yargılayabilrsiniz ki! taratıcılk istiyorsanız buyrun romina hakkoya bakın! ama sen sen ol tanımadığın insanlar hakkında sakın birdaha yorum yapma!!! sen bu blogunu al da yarabnmak istediğin insanları pofpofla bakalım daha! körler sağırlar birbirini ağırlar! cahil !

    YanıtlaSil
  23. biliyorsan ne diye JLo 'nun kombini diyorsun ki o zaman. zaten başında tutarsızlığın ve kişisel nefretin ortada. burda binlerce olumlu olumsuz yorum vardır. normalde kişilere yapılan olumsuz eleştirilere müdahale etmem ama senin kişisel nefretin o kadar belli ki. bence sen bana işimi öğreteceğine bana da kendini de bir iyilik yap ve bloguma uğrama !

    YanıtlaSil
  24. ay evet sen ve senin saksakcıların toplam 10-15 kişi millet mi oluyor! benim kisissel nefretim mi var acaba senin yaranma korkun mu! daha fazla bana cevap verip de kendini lutfen komik duruma dusurme sen! ben senin gibi ordan burdan alma fotolarla değil dugunde gordugum anda yorıumumu yaptım. ama cahil olmak değil ogrenmemek ayıp! bence biraz sus da bisiler ogren konustukca batıyorsun! senin blogunun meraklısı hıc ama hıc degilim sadece bazı insanlara haddinin bildirilmesi lazım!ayrıca senin işin buysa vay haline!!!

    YanıtlaSil
  25. hahaha valla komikmişin sen :)) hayır efendim 10-15 kişi değiliz bak solda gördüğün gibi 1218 kişiyiz. bir 1220 de tivitde var. ha günde de 30 bin tık alan bir blog burası. sen düğünde yorumunu yapmaya devam et işte. herkes kendi hayatını yaşasın neye kimedir bu kızgınlığın :)) evet benim işim budur. bak zamanını harcayıp bana laf yetiştiriyorsan yazdığıma önem vermişin demektir :))

    YanıtlaSil
  26. ne kadar zavallı bir insansın ki sen zaten akıl seviyen bana burdan twitter ve blog takipci sayını vermenden belli.vay be 2000 kişi varmıs mıs mıs! benim nefretim senin gibi zavallılara! konunun sernin blogun ve yorumların olmadıgını bile anlayamamıssın bir de kendine pay cırakıyorsun!vah vah vah tam mahalle agızları yazık biraz insan ol sen! sen niye ayrıca kendinei muhattap alığ da bana cevap veriyorsun ki pardon avukatımısın!? senin durumun burdan belli zaten ama allah akıl dagıtırken bazılarını es geciyor iste!

    YanıtlaSil
  27. hahahaha o sayıyı veren sensin bir kere. ben sadece senin seviyende konuşuyorum ki anlayasın. çünkü belli ki ilkokul çağında kalmış beynin başka nasıl anlatabilirim ki :)
    tabi ki sana cevap vereceğim. benim bloguma benim yazdığıma ve yorum yapan okuyucularıma hitap ederek yazmışın bak bir oku yazdığını.
    daha neye ne yazdığını bile bilmiyorsun bir de bana akıl veriyorsun !!

    YanıtlaSil
  28. Şu adsız rumuzuyla zırvalayan kadın amma ben ben ben demiş... Böyleleri fotoğrafları çıkmadığı için mi çıldırıyor nedir, bir nefes alsaydın yazarken adsızcık, yazık sana.

    YanıtlaSil
  29. Birçok markanın kıyafetlerini birebir giyip, magazinde basında yer alan başka yerli-yabancı ünlülerde oluyor.Bunun neresi görgüsüzlük, cahillik ben anlayamadım.Ayrıca nice bloggerlar var birçok markayı da birebir giyip kendi postlarını NE GİYDİM diye yapıp paylaşıyorlar. Burda sorun Didem Antebi olması ve bir blog yazması mı?Ne var bunda şimdi? ADSIZ niye takıldın sen buna bu kadar?

    YanıtlaSil
  30. Adsız, bi sakin ol şampiyon.Sen tipi insancıklar runway runway dedikçe en fazla Koşuyolu'ndan bahsediyormuşsunuz gibi geliyor bizlere. Ne komik insansın.

    YanıtlaSil
  31. Ahahahhahaaa tutmayın küçük enişteyi :)))))))))) Klavyesi karışmış garibin ahahahha :)))

    YanıtlaSil
  32. ADSIZ yorumları yazarken o kadar hırslanmış, o kadar sinir ve heyecan yapmış ki baksanıza hızlı yazayım derken kelimeler birbirine karışmış.Hakikatten bir nefes al be Adsızcan:)

    YanıtlaSil
  33. Ahahh hahh haa:) Demek ki Didem Antebi'nin o yeşil eteği giydiği düğünde o da varmış.Kim hava atıyor acaba ben düğünde birebir gördüm diye.Sen kimsin Adsız cesaretin varsa bir kimliğini açıklasana sen.Didem gayet de güzel taşımış.Sen kesin 100 kilo civarısın ADSIZ.Hazmedememişsin belli ki bu şıklığı, hatta düğünde yediklerini bile hala hazmedememişsin.Sana hayırlı işler.

    YanıtlaSil
  34. sevgili mina nesi varmış güzel Koşuyolun:) anadolu yakasının nezih yerlerinden biridir güzel koşuyolu:)

    YanıtlaSil
  35. ay velevki huysuzum yine çıktı ortaya, blog sahibinin avukatı olarak birde sosyeteyi sahiplenme konularında devreye giriyor bizi aydınlatıyor mermercilerin vaniköy'de komşusu olduğu için herşeyi biliyor.

    YanıtlaSil
  36. Adsız, canım benim noldu neyini kıskandın bu kadar didemin? yani kadın güzel, zengin, mutluysa neden bu kadar hırs yaptın ki? çok ezmişler seni. Oyunlaına mı almadılar, kendi topunla kendi kapının önünde mi oyna dediler de bozuldun bu kadar? Kadın JLo'dan bahsetmiş altına da benim de aynı elbiseden giymişliğim varmış vay beee demiş. Sana ne kadar koymuş. Bi de peline bu kadar kılsan sağdan dağdan uzasan diyorum.

    YanıtlaSil
  37. merhaba herkese,her fikre saygi duyuyorum kimse beni sevmek veya begenmek zorunda değil sadece cok önemli birseyi belirtmek isterimki bu bir kombin değildir,alti yeşil üstü siyah olan TEK parca bir elbisedir nokta.Sevgiler:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.