KİM NE GİYMİŞ ? - Siren Ertan Çarmıklı

 


Blogumun vazgeçilmez isimlerinden biridir Siren Ertan Çarmıklı. Nişantaşı sokaklarında ki şıklığı her zaman ki gibi gözalıcı.

Missoni Britt Knit elbisesi, 3 renkli Hermes Kelly 'si, Charlotte Olympia papişleri ve frambuaz renkli Cartier gözlükleriyle her zaman ki gösterişli havasında.

Bütün canlı renklerin yakıştığı şanslı isimlerden Siren Ertan Çarmıklı. Böylesi bir renk cümbüşü bile onun üstünde bir başka güzel görünüyor.


Share


Yorumlar

  1. Renkler çok güzel.

    YanıtlaSil
  2. Missoni hastalagimi biliyorsun Pelinim, hicbir modeli kotu olamaz:) Charlotte Olympialarin TEK begendigim modelinide giymis, Siren hanim ve nasilda yakismis. Hermesin cantalarina tahammul edemez oldum, ne yazikki.O yuzden o konuda cekimser kaliyorum.

    Kolyeyin boyuna takildim ya daha kisa yada keske biraz daha uzun olsaymis. Ama ben olsam boyle kalabalik ve renkli bir kiyafete kolye kullanmazdim. Giydigim taktigi hersey cok hareketli ve renkli, bir arada olunca hersey cok guzel detaylar gozu yorup gume giidyor kanimca.

    YanıtlaSil
  3. Cok karman corman olmamismi? Benim gozumu yordu Belki missoniden hoslanmiyorum ondanmi bilemedim? Siren hanim kendi hos ona diycek birsey yokda ben son zamanlarda secimlerini pek begenmiyorum.

    YanıtlaSil
  4. Ahhhh Siren hanım bana göre yin emükemmelsin ancak ben olsam bu elbiseye hiç kolye takmazdım.Gereksiz olmuş, bir de ben bu C.Olympia pabuçlara pek ısınamadım bana platformu çok kaba görünüyor yani fazla değil mi o platform? Her neyse yine de Siren hanım 10 numara çok beğendim.

    YanıtlaSil
  5. Ben kolye takmış olmasını özellikle takdir ettim, cuk oturmuş. Renkler süper, taşıyış daha da süper :)

    YanıtlaSil
  6. o ayakkabılara o elbseye çantaya bittim bunu al moda derslerine koy okut yani o kadar çok beğendim çok :))

    YanıtlaSil
  7. bende kolyesini çok sevdim. bu yaka kıyafetlere hem de rengarenk desenlerin üstüne çok güzel gider kolye. hatta çok daha büyük olanları bile bazen çok hoş durabilir.

    YanıtlaSil
  8. Bayılıyorum bu kadına ya :D

    YanıtlaSil
  9. ve ölüp bittiğim başka bir elbise daha. mavinin tonlarını sıcak renklerle uyumu olan başka muhteşem bir kıyafet daha. elbisenin boyu da çok güzel. siren ertanada yakışmış. mavinin o muhteşem asilliğinden dolayı bir ulaşılmazlık havası da katmış.

    YanıtlaSil
  10. Siren Ertan her zaman çok göz alıcı. Renklere bayıldım.

    YanıtlaSil
  11. vay vay vay çantaya bak :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.