MIRANDA KERR 'den ÇANTA ŞOV

Miranda Kerr 'in son zamanlardaki giyim stili ciddi anlamda dikkatimi çekmiş durumda. Giydiği elbiseleri, ceketleri, pantalonları, çanta ve ayakkabı seçimleri çok hoşuma gidiyor. Her kıyafetinde doğallık ve sadelik ön planda. Hiçbirinde illaki şık olacağım herkes beni beğenecek kasması yok. Rahat ve şık. Gündüz saatlerinde makyajı sevmiyor. Bir davete gidecekse uyguladığı makyajı yine dozunda.

Sezonun çanta modellerini ustaca kullanıyor. Tek bir kalıba sığınmıyor. Spor, boho, demi-classic, klasik, city chic, rock chic gibi birçok tarzı abartısız kullanımıyla gözdeler listeme üst sıradan girmiş durumda.



Son dönemde 2 çanta modeline takık durumda. Biri Miu Miu 'nun Push Lock Lady 'si diğeriyse Celine 'den Cabas modeli.



Hatırlarsanız Celine çantaların varak baskılı modellerinden birini Alışveriş Listem 'de sizlerle paylaşmıştım. Büyük çantalardan hoşlananlar için ideal bir kesimi olması bir yana her stile uygun olmasıda büyük bir avantaj.



Miu Miu çanta deri şort ve beyaz bluzla ne kadar da hoş görünüyor.

Çantayı uzun sapıyla da ustaca kullanmış. Bizde olsaydı hemen akla omuzdan çapraz kullanmak gelirdi ama aslında uzun saplı modeller bu şekilde kullanılmalı.



Bu çantanın böylesi bir kırmızı elbiseye yakışacağını düşünmezdim.

Miranda Kerr 'in bu çok çeşitli tarzını keyifle takip ediyorum. Aksesuar kullanımlarında kolye bleklik gibi öğelere fazla yer vermese de çanta kullanımıyla tüm eksikleri kapatıyor.


Share


Yorumlar

  1. şimdi o babaanne havası çantaya gözüm kapalı kasada buluyorum kendimi ama hep orda kalıyoruz pelin..celine den hiç bahsetmiyrum bile sayende rüyalarım son moda fashion show oldu devamlı anna wintorla yanyana otuyuroyum kabus mu rüyamı karar veremediim ben o ayrı :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.