Sosyetemde DRIES VAN NOTEN Akımı..

 


Eskiden Dries Van Noten 'ı seçenler olurdu ama arka arkaya bu kadar çok gördüğümü hatırlamıyorum.

O yüzden ilgimi çekti bu birdenbire yeşeriveren Dries Van Noten aşkı.

Siren Ertan Çarmıklı 'nın daha önce birçok kez Dries Van Noten giydiğini görmüştüm. Esra Oflaz Güvenkaya süpriz olmuştu. Ama Ümit Boyner en süprizi oldu. Ümit Boyner 'in moda anlamında bizlere fazla malzeme vermemesinden şikayet eden bendenizi okumuşmudur diye düşünmedim değil :)

Ümit Boyner 'in sadece eteği Dries Van Noten. Üstündeki siyah bluzu bilemiyorum. Ama açık konuşmak gerekirse etekle bluz uyumunu beğenmedim. Askılı bir model yerine bluzu Esra Güven Oflaz 'ın elbisesinin üst kesimi tarzında yarım kollu bir model olsaymış çok daha güzel bir bütünlük yakalanmış olurdu.

Bir de ben bu tarz kolaj elbiselerle fazla makyaj uygulamasını doğru bulmuyorum. Giyen olabildiğince sade olmalı. Saçların bile fönlü olması tuhaf bir şekilde bütünlükle bir uyumsuzluk yaratıyor. Bu tarz kıyafetleri olabilecek en sade halinizle giymelisiniz derim.

Bu tarz kolaj baskı kıyafetlerde herhangi bir aksesuar kullanımı dahi zordur. Mesela Esra Oflaz Güvenkaya 'nın çantasını net göremiyorum. O yüzden birşey demem zor. Ama Siren Ertan Çarmıklı 'nın ve Ümit Boyner 'in herhangi bir çanta kullanmamaları akıllıca. En fazla kolajın uyumunu bozmayacak minik ama haute couture olmayacak bir clutch seçilebilir.


Share


Yorumlar

  1. prabal grung da başladı

    YanıtlaSil
  2. Ümit Boyner ve Esra Oflaz Güvenkaya'nın kıyafetleri için değil ama, Siren Ertan'ın elbisesiyle belki çapraz asılan, küçük boy ve düz renk bir çanta da kullanılabilir diye düşünüyorum, çünkü bu elbise desenleri ve modeliyle daha spor görünüyor.

    Evren

    YanıtlaSil
  3. Özellikle Ümit Hanımın eteğini begendim ama bir şeyi düşünmeden de geçemedim. Bu kıyafetlerin üzerinde Koton veya ADL yazsaydı insanlar gene bu kıyafetleri beğenirler miydi?

    YanıtlaSil
  4. Son yoruma çok katılıyorum kesinlikle giymezlerdi ama ADL ve Koton da pek çok yabancı markayı taklit ediyor zaten. Bu arada çok alakasız bir konu ama Koton'un sahibi hanımefendiye dikkat ediyorum da hiç Koton giyinmiyor, üzerinde hep en pahalı marka kıyafetler oluyor. Eğer kendisine rastlarsam mutlaka soracağım, insan neden kendi markasını giymez diye. Mesela Suzan Toplusoy Roman'dan çok giyiniyor ve bence çok da hoş taşıyor. Kendisini tebrik ediyorum markasına sahip çıktığı için.

    YanıtlaSil
  5. Ben Ümit hanımı senin aksine çok beğendim.Üzerindeki bluzun kesimi evet dediğin gibi olabilirdi ama bununla da kötü olmamış.Ümit hanımın bence bazı klasik çizgileri var stilinde.Renkleri uyumlu giymeye çalışmak, hani ayakkabı-çanta aynı tonda olsun gibi takıntılar vardı ya önceleri bence bu tarz şeyler Ümit hn.da hala var ve bu bluzla daha iyi olduğunu düşünmüş sanırım.Ben çok beğendim.

    Mesela ilk kez de Siren hanımı beğenmedim.Bir soluk kalmış bu kıyafetle ya da fotoğrafdan öyle görünüyor bilemedim.Ama Siren hn.ın pabuçlar 10 numara...

    YanıtlaSil
  6. Ben yukarıdaki Prabal Grung'da başladı yorumunu yazan adsız arkadaşın demek istediğini anlayamadım ama??? Konuyla alakası ne ki?

    Begüm

    YanıtlaSil
  7. tamam ben şimdi anladım adsız arkadaşın demek istediğini begüm ben yine:) Hey Allam yaaa, bu kadar mı followcan olunur, konularrrrr konularrrr...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.