ÜNLÜLERİN CENAZE HALLERİ

Blogumu ve sizleri çok özledim. Ama kalbim ve ruhum hala buruk. Moda anlamında onca yeni şey olmasına rağmen ben, çok sevgili okuyucum Pelin Batır 'ın tavsiyesiyle ünlülerin cenazede nasıl göründüklerini konu etmek istedim. Çünkü konu kasvetli halime pek bir uygun.

Ben cenazede olabildiğince sade görünmeyi, çok üzülmeseler bile en azından üzülmüş gibi görünenleri taktir ediyorum. Böyle bir durumda elde ne Hermes olmalı ne de başında koca LV logolu bir başörtü. Kuaföre gidip saçlarını yaptırmayacaksın, makyajın en azını uygulayacaksın. Paspalda olmayacaksın ama en azından yaşanan acıya hürmeten kokona gibi görünmeyeceksin.



Bu resimlerde Sarah Jessica Parker, Kate Moss, Daphne Guiness, Naomi Campbell 'ı ayrı bir yere koyuyorum. Hepsi olmaması gerektiği gibi görünseler de aslında herbiri Alexander McQueen 'in cenazesinde bir McQueen kadınını canlandırarak saygılarını dile getiriyor.

Sienna Miller olabilecek en doğru seçimlerle.

Charlotte Casiraghi 'nin üzüntüsünü hissedebiliyorum.



Bir Lady Gaga bile sözkonusu cenaze olunca kurallara uymayı biliyor.

Victoria Beckham'a bayıldım. Kendisi Hermes kraliçesi olmasına rağmen eline minik bir çanta dahi almamış.

Carla Bruni en sade ve en doğru görüntüde.

Stella McCartney de en doğru cenaze görüntüsü içinde.

Claudia Schiffer büyük üstat Yves Saint Laurent 'ın cenazesinde.

Uma Thurman siyah giyinmemiş ama kıyafetine özen göstermemiş haliyle gayet samimi.

Kelly Osborne kafasındaki saç bantı ve pembe rujuyla sanki Amy Winehouse 'a bir mesaj göndermek istemiş.



Share


Yorumlar

  1. konu başlığını görünce mutlu oldum... önerimi dikkate aldığın için çok teşekkürler adaşım... tahmin ettiğim gibi simsiyah bir post olmuş ama buradan görülüyor ki cenaze dedin mi herkes yerini biliyor...

    YanıtlaSil
  2. hakkatende tam ruhumuzua göre. ben VB 'ye bayıldım. birde carla dediğin gibi çok sade ama hoş. birde teşvikiye camii'ne gidinde görün vahim durumu.yeminle herkesin elinde bir hermes. fularlarda hermes. gerçekten ölen kişi ünlü biriyse önce bir kuaföre gidiliyor falan. çünkü kamera var. ve sosyetiklerin en sevdiği şeyde o kameralardır.ölmüş gitmiş kimin umurunda. giy kardeşim siyah bir pantalon, üstüne bir bluz ve ceket gel işte değil mi ? yooo olmaz hanımefendiler öyle görülemezler !

    YanıtlaSil
  3. ben bu postu pek sevemedim.bence pek hoş olmamış "en doğru cenaze görüntüsü" konusu.

    YanıtlaSil
  4. hale haklsıın ben de sevmedim zaten.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.