23 - GÜNÜN ŞIKLARI

 


Günün şıkı oluveriyor şıkları :) Bu şıklardan en şıkını bulamadım çünkü her birinde ayrı bir güzellik buldum.

Charlize Theron için ne denir ki ? Güzellik, asalet, şıklık herşey var bu kadında. Çok şükür Gucci 'nin 2011 ilkbahar-yaz koleksiyonundan geçiyoruz 20'ler esintili 2012 koleksiyonuna. Çok baymıştı içimi 2011 koleksiyonu. Charlize Theron baştan aşağı mükemmel bir şıklıkta. Bluzun şeritleri, eteğin kesimi, bel bölgesindeki altın renkli payetler, kolyeleriyle şahane bir bütünlük yakalamış. Bunlar yetmemiş bir de olabilecek en güzel saç modeli, saç bantı, altın renkli stilettoları ve altın siyah renk karışımı Alexander McQueen clutchıyla coşmuş ki ne coşmuş. Fuşya renkli rujuyla da en güzel noktayı koymuş. Derin yaka dekolteyi ise son derece kıvamında kullanmış. Ba-yıl-dım !

Alexa Chung ise Christopher Kane seçmiş. Ne de iyi etmiş. Elbise prıltılı ve ışıltı bir üste sahip olsa da Alexa 'nın üstünde şaşırtıcı bir şekide sadeliğe bürünmüş. Saçlar hafiften rahatsız etse de yine Christopher Kane marka taşlı clutchı ve Charlotte Olympia Kitty ayakkabılarla şahane bir kombinasyon yaratmış.

Poppy Delevigne ise Matthew Williamson 'ın son koleksiyonundan güzel ve bir o kadar da riskli bir seçim yapmış. Ama bu nefis elbiseyi başarıyla taşımayı becermiş. Örgü ve hafif dağınık saçlarıyla elbiseyle uyumlu bir boho hava katmış.

Stella McCartney 'in kendi tasarımı olan tulumuna bayıldım. Bolluğu ve kol manşetleri ayrı güzellikte. Stella 'nın hem vücut tipine uymuş hem de stilini iyi yansıtmış. Buna da ba-yıl-dım.

Gelelim dün gece düzenlenen İngiliz Moda Ödülleri 'nde en iyi tasarım markası ödülünün sahibi olan Victoria Beckham 'a. Elbette kendi tasarımı bir elbise giymiş. Keşke daha açık bir renk seçseymiş. Ama elbisenin yaka detayına ve ters orantılı derin sırt dekoltesi çok zarif.

Ve postumu Charlize Theron 'un mükemmel uygulanmış saçı, saç bantı ve makyajının yakın çekilmiş resmiyle sonlandırıyorum.



Share

Yorumlar

  1. Allah Charlize gibilerini boş vaktinde yaratıyor. Özene bezene derler ya...Çok güzel bir giyim zevki var. Bu kadar insan arasında en iyisi o bence tarz, aksesuarların uyumu mükemmel bir tek fuşya yerine kırmızı mı olsaydı acaba ruju dedim kendi kendime . Yoksa klasik mi olurdu? Ben kırmızı ruj severim galiba :))

    YanıtlaSil
  2. pelin allahaskina bulent cankurt'un senin yazilarini araklamasina bir dur de.
    birde kendi kendine klasman cikarmis, "bahtsiz pisti" ve "havali pisti" diye. gercekten gerizekali oldugunu dusunuyorum. hollywood yildizlari ile ayni kiyafeti giyince neresi havali oluyor??
    sen buluyorsun, o ustune konuyor. aradaki gun farkida tabii cabasi.
    bulent cankurt bu yaziyi okuyorsan, bence bu pisti haberlerini birak. isin olan dedikodu yazarligini yap. diger favori konun olan kim kimden evlenmeden evvel cocuk peydahlamis onun pesine dus!!!(ki gercekten buda bir diger gerizekali klasman).

    YanıtlaSil
  3. Allah Charlize'i yaratırken benden kısmış mesela:-) Tövbee tövbee günaha da girecem yani.Ya da Charlize kadınsa bi zneyiz??? :-)) Çok beğeniyorum bu kadını gerçekten.Maşallah ne diyeyim:-)

    YanıtlaSil
  4. Charlize Theron'a oldum olası zaafım vardır zaten.Üstelik de bu kadar şık olunca daha bir hayran oluyorum.Saç bandıyla eteğin belindeki payetleri çok beğendim.Pelin yakın plan fotoğraflar için de ayrıca teşekkürler!Modeli detaylı inceleme fırsatım oldu.Hoş gerçi saçını,kemerini beğenmeseydim bile yine benim favorim olurdu:)

    YanıtlaSil
  5. http://cocoperez.com/2011-11-29-charlize-theron-orange-jumpsuit-nyc-street-style benve günün sıkına bunuda eklmesin :)

    YanıtlaSil
  6. Uyyy valla bu kadina sadistce bir sevgim var. Hem deli gibi kiskanip hem de nasil hayran olunur bilemiyorum. Bu tulumla da cok hos. Her hali hos kotu halini bilmiyorum ki ;)

    YanıtlaSil
  7. En iyi tasarım markası ödülünün sahibi olan "Victoria Beckham" mı yuh daha neler :O

    Ayrıca Charlize Theron'u tarif etmek için "güzel" kelimesi anlamını yitiriyor. yok böyle bir güzellik.

    http://trendsum.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  8. Charlize Theron :)

    http://stylishtimes.blogspot.com

    YanıtlaSil
  9. Hep beğeniyorum saçını böyle toplayıp bant takanları; hep de özeniyorum. Kendim yapmaya kalkınca da kendimde beğenmiyorum ve bandı bi kenara fırlatıp topuzumu açmamla sonlanıyor girişimim :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.