457 - KİM NE GİYMİŞ ? - Etel Baler

 


Etel Baler 'in bilindik ve tahmin edilebilir markalar dışında yaptığı seçimleri çok beğeniyorum. Yine kuralını bozmamış ve herkeste fazla görülmeyen bir markaya yönelip Emanuel Ungaro 'dan çok beğendiğim bir elbise giymiş. Bu elbiseyi geçtiğimiz günlerde Harvey Nichols 'da görmüştüm ve çok beğenmiştim. Çarpıcı rengi ve kesimi çok hoş. Omuz bölgesi dar olanlar için ideal.

Saçlarının rengi ve arkadan hafifçe toplaması çok hoş olmuş. Mavi far olayına ne kadar tepkili olduğumu biliyorsunuz. Ama sadece göz makyajını ön plana çıkarmasıyla dozu iyi ayarlamış. Sanırım far değil de koyu bir mavi kalem çekmiş. Resimlerin kalitesi o kadar fena ki emin olmak imkansız. Takılarına ise bayıldım. Kolye, yüzük ve bilezik üçlüsü çok uyumlu. Aksesuarda da ustalığını konuşturmuş ve çantada Fendi 'yi seçmiş. Minik zinciri ve rengiyle kombinasyona nefis bir enerji ve genç bir hava katmış.


Share


Yorumlar

  1. Güzel bir hanımefendi ama birazcık kilo almasını şiddetle tavsiye ediyorum. O kadar zayıfladı ki güzelliğini olumsuz etkiledi bu zayıflık. "0" beden takıntısı yüzünden nice güzel hanımlar bu tuzağa düştüler maalesef:( Bkz.: Angelina Jolie.

    YanıtlaSil
  2. gerçektende rengine bayıldım.ve takılar çok şık keşke daha yakın plan bir resim olsaydı.fendi'si ise ayrı bir olay. çok canlı çok şeker harika bir kombine.

    YanıtlaSil
  3. o fendi'yi seçmişya beni bitirdi mahvetti.gerçekten sublime bir şıklık. çok beğendim.

    YanıtlaSil
  4. Etel baler23 Kasım, 2011

    Sevgili Eciko,Hicbir beden takintim yok.Balik yagi iciyorum hergun...Benim yapim bu...
    Cok tesekkurler Selin, Sina ve Pelin'cigim...
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Etel baler23 Kasım, 2011

    Pelincim ayrica cok dogru bir noktaya degenmissin:insanlar ne giydigimizi bilmemeli,merak etmeli.Elbise bizi tasimamali,biz elbiseyi tasimaliyiz gercek bir siklik icin...Herkese tavsiye ederim...

    YanıtlaSil
  6. Vayyy Etel Baler'e bu renk çok yakışmış ve bence elbiseyi çok güzel taşımış.Elbisenin dekolte kıvamı da tam benim beğendiğim gibi ve çok hoş durmuş.Kolyesi, saçı, makyajı ben çok beğendim. Bir de ayakkabı ne giymiş acaba? Onu çok merak ettim keşke görebilseydik:)

    YanıtlaSil
  7. Sizi idol kabul edenlere anlıyorum şimdi...

    YanıtlaSil
  8. Ya ben pek beğenmedim elbiseyi :( Ama koskoca ülkede Emanuel Ungaro seçen nadir insanlardan biri Olduğu için kutluyorum... :]

    YanıtlaSil
  9. öncelikle bir ungaro gördüğüm için çok mutlu olduğumu belirtmek isterim. son koleksiyonuna bayılmıştım.sanırım 2012 turkuaz serisinden.çokda yakışmış.hele hele fendi ile eşleştirmesine bittim.hep chanel hermes yeter yahu.harika dört dörtlük bir şıklık.birde yüzüğüne takıldım ve bayıldım :)

    YanıtlaSil
  10. bugune kadar turkiyede gordugum TEK dunya standartlarinda resim.Vogue'dan firlamis gibi,bilmesem oscar toreni resmi zannedicem.

    YanıtlaSil
  11. Dün gece aynı masada olupta selâmlaşamadik bile ama ben renginin tam fotodaki gibi olmadıgını daha guzel olduğunu gördüm çok yakışmıştı

    YanıtlaSil
  12. Yesim o Chanel elbise bu davet icinmiydi ?? ben de davetliydim ama sehir disinda oldugum icin katilamadim. Bak gelseymisim siipp diye elbise ve ayakkabindan taniyacaktim seni ;) ne laflardik ama tuhh !

    YanıtlaSil
  13. Etel Hanim'in en guzel aksesuari yuzunden hic eksik etmedigi tatli gulumsemesidir bence...

    YanıtlaSil
  14. Ne iyi olurdu. Hemen tanırdin orası kesin :-))süper laflardik hem de !! :-))

    YanıtlaSil
  15. Ben açıkçası bu elbiseyi Etel hanım için çok sıkıcı buldum. Bence mecbur kalmış da giymiş. Bulunduğu ortam çok usturuplu giyinmesini gerektiriyordu belki bilemicem.

    Basından tanıdığım kadarıyla stil sahibi bir kadın, genelde zarif şeyler giyer ama muhakkak bir fark, bir ilginçlik yaratır. Bu fazlasıyla romantik elbisenin, markası ne olursa olsun, onun karakterini ve giyim zevkini hiç yansıtmadığını düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  16. etel hanim moda ikonum cunku
    -kombin yetenegine ve tasimasina hayranim
    -bakin ben buna ne kadar para verdim kompleksi yok.turk modacilari da giyiyo,en pahalli modacilarin hic bagirmayan elbiselerini de...
    -baskasi olsa B bag'in en duzunu alir,iste cantam diye gerile gerile gezerdi.Ama etel hanim en limited edition olaninin en islemelisini buna ragmen en gizli saklisini almis

    YanıtlaSil
  17. Etel baler23 Kasım, 2011

    Aynen oyle velev ki huysuzum,bundan sonra senin adini "velev ki sirinim" diye degistiriyorum;)
    Sevgili papis ayakkabilar ysl koyu doreydi.
    Tesekkurler topuklu a.,fazilhan ,engin ve adsiz.
    Sevgili Yesim,bizim masaya heralde kisa bir sureligine ugradin veya yan masadaydin,cunku masada tek tanimadigim kisi Bir beydi,oturur oturmaz ilk is tanistim.Boyle seylere genelde dikkat ederim ve de yeni insanlarla tanismaya bayilirim.Yine de atlamissam cok uzuldum.Sozum herkese beni yolda,discide,ucakta...nerede gorurseniz gelip tanisirsaniz cok sevinirim.

    YanıtlaSil
  18. Uzun giyersin beğenilmez, kapalı bulunur sıkıcı adlandırılır.Kısa giyersin ay bu bun ayakışmamış.Koskoca kadın 2 çocuk annesi kaç yaşına gelmişler bak baaakkk açmış orasını burasını derler beğenmezler.Beğenmezler de beğenmezler! Sanki bunları söyleyenler Türkiye Cumhuriyeti'nde 4x4lük giyinirler de her şeye bir kusur bulurlar. Kadın güzel olmuş arkadaş.Mavi de yakışmış.Elbisesinin boyu da gayet kıvamında.Bıktık artık her yerini hem alttan, hem üstten, hem yandan aynı anda dekolte vererek giyinenleri görmekten.Bu kadın milleti ne meraklıymış orasını burasını göstermeye.Dekolte olacaksa tek bir yerde olmalıdır.Ya sırt, ya bacak, ya göğüs v.s. neyse amma dolmuşum yaufff.Ben Etel hanımı çok beğendim.2 çocuğa rağmen hep incecik kalmış birisi.Ve bu gibi şeyler kesinlikle genetik, bazı insanlar kilo almazsa almıyor işte.

    YanıtlaSil
  19. Etel baler24 Kasım, 2011

    Sevgili yesim,simdi sirenle konustum,hakliymissin ,"ozellikle iki moda asiginin cok iyi anlasicagini dusundugum icin sizi ayni masaya oturttum" dedi.benim 500 kisiyle konusmaktan beynim durmus heralde...Siren'e senle bulustugunda bana da haber vermesini soyledim,bir kahve iceriz hep beraber...
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  20. Öncelikle kıyafet çok güzel, Etel Hanım'a da çok yakışmış. Etel Hanım'ın bu siteye gelip, kibar, olgun yorumlar bırakması da çok hoş.

    Fakat... Sanki kıyafetini eleştirdiğimiz kişi aramızda olunca, yorumlar biraz çok mu yumuşadı? Yiğidi öldürüp hakkını verelim, güzele güzel diyelim elbet. Ama biz yorumcular nelere nelere takıldık şimdiye kadar. Çok daha ufak kusurları affetmedik, dobra dobra söyledik. Çok çok az kişiye dünya standartlarında dedik (hiç dedik mi?); çok çok az kişiyi idol kabul ettik (hiç kabul ettik mi?).

    Sitenin eski bir takipçisinden ufak bir gözlem. Amacım rahatsızlık yaratmak değil.

    Herkese sevgiler,
    Feride

    YanıtlaSil
  21. Sevgili Feride haklisin cok dogru ifade etmisin ;)) Elbette okuyucumun hosuna gidiyor sevgili Etel 'in istirak etmesi. Keske bunu her konu ettiklerimizde yasiyor olsak :) Ama elestirilerimizde yumusak olmaya baslasak da en onemli ayrinti hicbir zaman gitmez. Aciksozluluk ! Mesela Zeynep Tosun tasarimini begenmedik ve begenmedigimizi rahatca dile getirdik. İsin guzelligide bu zaten. Simdi ben Etel Baler 'le sohbet ediyorum diye onun her giydigine aaa super harika dersem burayi kapatayim gideyim daha iyi. Sevgili Etel 'in de katilmasinin sebebi bu farklilik zaten . Tek gelisen sey ki cok memnunum bundan, eskisi gibi dandun elestiriler yapmiyoruz yapamiyoruz hihihi :))

    YanıtlaSil
  22. Tabii ki sevgili Eter kahveyle acısını çıkarırız,geç olsun güç olmasın :-))

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  23. tansanın babaanne ayakkabıları ve işte chanelim faciasından,dürüst kardeşlerin zevksiz kılıklarından Gülün geç ışığı kıvamından sonra tam geçiyim bu postları diyodum ki etheli gördüm,15 dakkadır büyülenmiş bakıyorum.gerçekten çok klas.
    kimsenin kimseye blog aleminde torpili geçmez feride,konu moda olunca açarız ağzımızı,yumarız gözümüzü.gerçi karakterini ben de çok beğeniyorum.kişiliğine torpil geçerim ama kıyafetler neyse o.ve de 10 üstünden 10 puan diyorum

    YanıtlaSil
  24. edanın çakma faciasını atlamışım heralde beynim bilinçaltıma atıyor bu kötü anıları.eda da artık iyice paçozlaştı

    YanıtlaSil
  25. Ethel hanım her zamanki gibi prensesler gibi :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.