464 - Kim Ne Giymiş ? - Aylin Tahincioğlu

 


Evet bugünü Mary Katrantzou günü ilan ediyorum :) Hepsi bugüne denk geldi. Çünkü bir başka Mary Katrantzou tasarımını bu sefer Aylin Tahincioğlu 'nun üstünde görüyoruz.



Ve etek şimdiden büyük bir sükseye sahip çünkü ilk olarak Miranda Kerr 'in Harper's Bazaar çekimlerinde kullanıldı. Miranda Kerr 'in son zamanlardaki en başarılı editoryellerinden biri olduğu için epey dikkatimi çekmişti.

Aylin Tahincioğlu 'nu en son ne zaman siyah giyerken gördüğümü unuttum. Son dönemde renk dozunu iyice arttırdı ve bence en güzelini yapıyor. Kadın dediğiniz renkli olmalı. Siyah renk ancak kilo derdi olanların kaçışı olmalı. Sanat eseri eteğin üstüne renk uyumuna gitmiş ve ipek tafta bir bluz seçmiş. Kolyesi çok güzel ve harika uymuş. Çanta seçimide güzel. Gözümü tırmalayan tek şey ayakkabılarının kapalı olması ve rengi. Bu resimde füme tonlarında diyorum ama emin olamıyorum. Kombinasyonun tüm canlılığını ve hareketliliğini tek bir hareketle öldürmüş. Ben olsaydım mutlaka dekolte bir ayakkabı seçerdim. Tek bantlı, çok bantlı, altın, gümüş farketmez. Yeter ki kapalı ve ara renk olmasın.

Bir de daha fazla gülsün. Gülmek çok yakışıyor :)

Eteğin satış fiyatı 2.620 $


Share


Yorumlar

  1. bu kıyafeti divan otelinde herkesin iş sonrası takımla geldigi bi yere giydi.herkes bakıp gülüyodu. gelinlikle istinyeparka alışverişe gitmek ne kadar abesse o da o kadar abesti.davetin diğer fotolarına bakarsanız anlarsınız.şık bir davete giyse kıyafeti beğenicem ama orada ultra iber komikti.gazeteci var diye insan bu kadar palyaço olmamalı.yazık....

    YanıtlaSil
  2. bana da tersine herkes cenazeye gidiyor gibi karanlık ve siyah geldi. bence ruken mızraklı ile güzel bir renk katmış ortaya :)

    YanıtlaSil
  3. ortamı görmedim ama etek gerçekten muhteşem. ben giysem yakışır mı? alsam kombinlemeyi becerebilirmiyim bilmem amma sevdim valla. beğendim. giyip gidebilecek bir davetim olmasa bile benim olsun.. dolabımda öylece dursun :):) ns.lee

    YanıtlaSil
  4. Bence de insanlar bir yerlere giderken yani açılış, tanıtım vb organizasyonlar gibi isten çıktım geldim haliyle olmamalı biraz daha özenli olmalı. Aylın Hnm inki fazlamı bilemem ama çok sık duruyor. Bende Pelin e katılarak renk katmış diyorum..

    YanıtlaSil
  5. Aylin Tahincioğlu'nun üzerindekilerin 2354566098 m öteden ne kadar kaliteli oldukları belli :)
    Bence burda tek olmayan saçının sarı renkte olması.Kahverengi saçla beraber süper olurdu diye düşünüyorum.Sarı-sarı biraz boğmuş gibi.

    2demilicious.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. evet demet haklısın bende sayende beni neyin rahatsız ettiğini buldum. saç rengi !! saçı fazla açık. şöyle 2-3 ton koyultsa dediğin gbii giydikleri çok daha güzel görünür. bir de dip boya zamanı gelmiş şimdi farkettim :)

    YanıtlaSil
  7. Allah aşkına bana göre kadının bu kıyafetinde bir tuhaflık yok.Neymiş herkes işten çıkmış Aylin hn.abes kalmış!Artık kafalar, zihniyetler değişsin.Bence anormal olan orda ona gülenlerdir.Tuvalet mi giymiş kadın, taşlı-payetli heryeri ışıl ışıl mı giyinmiş? Ben baştan sona çok beğendim.Bana pabucu da çok batmadı açıkçası.

    YanıtlaSil
  8. benim de gözüm ilk ayakkabıya takıldı, onun dışında gerçekten süper. o güzel eteği parlak sarı ile birleştirerek bence süper bir uyum yakalamış, kolyenin aşığı olmadım ama gerçekten çok güzel olmuş. bence nerede böyle giyindiği önemli değil, böyle giyinip benim evime gelip oturursa bile olur yani. süper bir tarz. toplamda ışık saçan bir görüntü belki diğer insanlar kendilerine gülmeli, demet kamış deyince de ben de saçın onu tam taşımadığını düşündüm. güzel bir kahve tonu süper olur. böyle giyin benim evime de gel Aylin Hanım, teşekkürler bu güzellik için.

    YanıtlaSil
  9. bu eteği stella mccartney üst ile beraber kullanmak da süper olmuş. anna dello russo giyse bu kombini, acayip hoş olur.

    YanıtlaSil
  10. pardon dolce gabbanaymış

    YanıtlaSil
  11. güzel demişsiniz kızlar ağzınıza sağlık :)
    siemelonora harper's bazaar stylingi olağanüstü. bu eteğe olabilecek en güzel seçimi yapmışlar. iki parça da uç am beraber fıstık gibiler. tabi miranda faktörünüde eklemek lazım :)

    YanıtlaSil
  12. CoK fazla goz alici buldum. Ne olursa olsun yerine gore giyinmek diyede bir kavram var Ben Aylin hanimi hep abartili buluyorum. Bu kadar gosterisli bir etege daha sakin bir ustle tamamlamak daha dogru olurdu diye dusunuyorum Saclari ve yapisi zaten iddali

    YanıtlaSil
  13. Ayakkabının rengini ben daha açık gördüm bilmiyorum ekran çözünürlüğünden farklı görüyor olabilirim :)Bu görünümü hoşuma gitti ama karışık buldum. Orda bişi burda bişi orda bi renk burda bi renk olaylarını pek sevmiyorum. Ayakkabılarını hiç sevmedim zaten o konuda sana katılıyorum. Çanta seçiminde rengi sevdim ama dokusunu sevmedim. Çatlak mı, yılan derisi mi anlamadım pek fotoğraftan. Elbise başlı başına hareketli zaten çantada hareketsiz olsaydı keşke.

    YanıtlaSil
  14. etek sanat eseri gibi ve aylin hanım da çok iyi taşımış. Bluzuyla da çok iyi bir kombin yapmış aslında ama bluzun sıcak tonu saçlarının soğuk tonuna yakışmamış, birbirini itiyor. Çantasıyla aynı ton bir yeşil ya da eteğin tonunda bir beyaz yüzüne daha çok yakışırdı.

    YanıtlaSil
  15. EvrimKuzey25 Kasım, 2011

    Oldukca keyıflı bır kombıne, sahane bır tasıyış, olmus sana görsel şölen.. nereye gıtmıs, nasıl gıtmıs benı ılgılendırmez.. ben gordugume yorarım.. o da oldukca basarılı. Gerısını eşelemek, corbaya sınek düşürmek denir.

    YanıtlaSil
  16. bademlimon25 Kasım, 2011

    bence bu elbiseyle giyilebilecek en güzel bluzü giymiş, çok yakışmış.. ayakkabı çanta kolye farklı olabilirdi belki ama zaten göz etek ve bluzten başka bişey görmüyor çok gzüel gerçekten.. ayrıca herkesin resmi giyinmesi bişey değiştirmez, onlaru sıkıcılığı :), peline ve genel yorumlara katılıyorum.. bende renkli olmayı çok severim ve mutlu hissedirim, şu kadın yanınızda olsaydı bu renklerle size vereceği pozitif enerjiyi bir düşünsenize :) simsiyah takım elbiseli insanlardansa bu kadınla sohbet etmeyi tercih ederim içim açılır :))) ama cidden birde saçlar kahve olsaymış süper olurmuş :)

    YanıtlaSil
  17. velev huysuzum yorumun gerçekten huysuz olduğunu işaret ediyor.hakaret etmeden bi yorum yazamaz mısın sen

    YanıtlaSil
  18. Kadının yüzü ve fiziği oldum olası kötü geliyor bana beğenemedim bı türlü Aylin hnmi.Tonlarca para harcayıp yaptıgı kombinelere bakıyorum sadece postlarda.neyse konuya donersek etek güzel ama üstüne giydiği parçanın rengi kötü bence.ayakkabilar bile idare eder ama üst feci renk giyen kisinin tenine ,sacına hic olmamis.

    YanıtlaSil
  19. Sevgili Seda,

    Velevki'nin yorumunu herkes anlayamaz, o da ona gore aciklamasini yapmis zaten anlayana diye. Ben hakaret goremedim sahsen. Ortada " yarasi olan gocunur" ve "begenmiyorsan okuma" gibi iki guzel cumle var secemedim. Sen hangisi sana uyuyorsa bir zahmet ustune aliniver.

    Operim canim selamlar.

    YanıtlaSil
  20. Ukalalik etmek ve simsekleri uzerime cekmek istemem ama moda tarihine baktigimizda, tarzi ve kilik&kiyafetiye ses getiren bircok kadinin aslinda tamda gittikleri mekana gore degilde kafalarina gore giyindikleri icin farkli olduklarini goruruz..
    Aylin hanimin bu secimi bence cok guzel olmus, sectigi kiyafetlerin renklerinden dolayi kendisini kutlarim! Sac rengi gercektende fazla acik ama, she needs 2 tone darker..
    Love!

    YanıtlaSil
  21. Pelin'cim sana kendi blogumda ufak bir surprizim var, check it out:)

    http://followtheheelsatnight.blogspot.com/2011/11/art-of-giving.html

    YanıtlaSil
  22. etek gerçekten sanat eseri gibi, aylin hanıma da yakışmış fakat ben ezgi kıramerin paris fashion week de giydiği şekilde giymeyi tercih ederdim bu eteği ki eteğin güzelliği ortaya çıksın sanki sarı buluz ve sarı saçlar biraz fazla rengarenk yapmış, halbuki ezgi hanımın kombinin de inanlmaz rafineri ve kaliteli bir şıklık söz konusu

    YanıtlaSil
  23. konu ile alakası yok istersen yayınlama bu yazımı ama ht kulüpte derin mermercinin üzerinde ece sükanda çakmasını gördüğümüz emilio pucci elbiseyi gördüm

    http://www.htkulup.com/multimedia/galeri/410813/38

    haberin vardır mutlaka ama ya yoksa diye yazdım :)

    YanıtlaSil
  24. Benimde hiç tarzım olmayan bir isim Aylin Tahincioglu. Seçimlerinide bir o kadar abartılı buluyorum İste bir ornek daha. Eğer yakışsaydı abartısını görmezden gelebilirdik ama bence yakışmamış

    YanıtlaSil
  25. ben de sabah gordum Melis Alphan bugun dalgasini gecmisti.Bu kombin bana gayet guzel gozuktugu icin elestirisini hic anlamladiramamistim.Amaa bu elbisenin giyildigi yer eger is cikisi verilen bir davetse, elbise boyle bir davet icin fazla, hadi elbiseyi gectim o kolye fazla.Sik olmak dogru yer ve zamanda dogru seyleri giymeyi gerektirir.Nerede giydigimiz o kiyafetleri anlamlandirir, digerleriyle kiyaslayip en guzel giyineni bulmamiza sans tanir.

    YanıtlaSil
  26. Melis Alphan'la kim dalga geçsin peki? Meclis'e kafasında barette denen o kuaför tokaları ve 1 milyoncu tacıyla giren, üzerinede tiftiklenmiş hıkayla giren bir "moda eleştirmeni".

    YanıtlaSil
  27. neslie beni çok utandırdın çok teşekkür ederim sana sevgili arkadaşım. hakkaten çok utandım. çok özel ve unutumayacak bir hediye. tekrar teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  28. Ay çok eğlenceli,konu bambaşka yerlere gitmiş gene. Madem öyle ben de diyorum ki Anais çok haklısın!! Melis Alphan'ı hep çok paçoz kılıklarda gördüm. Nasıl oluyor böyle birşey?? Bir tarafta 'Paçoz moda eleştirmeni' diğer tarafta 'çakma giyinen vogue editörü'.. Oxymoron gibi. Türkiye'ye has özel koşullarla mı açıklasak acaba bu durumu da??

    YanıtlaSil
  29. İlk olarak ne olursa olsun kafamda öyle bi ortam canlandırdığım da renk kattığını düşünüyorum ve evet Otele gidiyor İsinye Park'a değil.. Ve insanların ona bakıp gülmesini çakamadım ben?! Neyse ben bluza biraz takıldım yani bi problemi yok ama ne biliyim gözüme bi değişik geldi.. aşırı güzel olmamış bence ama iyi zaten aşağıda Miranda varken kime aşırı güzel diyebilirsin ki? Caramolengo ile Keira ne ise Miranda da bu etekle bence :)

    YanıtlaSil
  30. ülkünün son yorumunu çok beğendim. oksimoron süper ya

    YanıtlaSil
  31. Bence göğüsleri dolgun olan kişiler bu tür yakalı modeller giymemeli. Üst kısım bu yüzden olduğundan toplu çıkmış ve sanki göğüsler preslenmiş gibi gözüküyor. Bence bu tur yakaları oldukça küçük göğüslü kadınlar tercih etmeli.Dolgun göğüslü hanımlar ise V yakadan şaşmamalı.

    Aylin

    YanıtlaSil
  32. bu huysuz ablanın tipini ve giyimini görmeyi çok isterdim. Aylin hanım çok hoş görünüyor, eteği cidden çok tatlı.

    YanıtlaSil
  33. Anladığım kendi içinizde sevimli bir çetesiniz, Pelin huysuzun tipini grmüştür herhalde? Hakikaten merak ediyoruz. Tipi nasıl??

    YanıtlaSil
  34. valla çetemiyiz değilmiyiz bilemem ama 4'ümüz çok güzel bir dostluk ilişkisi kurduk. (velevki,srp fashion, papis ve ben)

    velevki 'yi şöyle anlatabilirim. kalbinin güzelliği yüzüne vurmuşlardan. hele bir gözleri var ki inan anlatmakla olmaz. O derece güzel ve bıcır bıcır biridir. belki biraz olsun merakınızı gidermişimdir :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.