48 - Kim Daha ŞIK ?

 


Siren Ertan Çarmıklı 'yı bizlere çok tanıdık gelen bir Mary Katrantzou elbiseyle görüyoruz.

Keira Knightley bu elbiseyle Venedik Film Festivali 'nde filminin basın tanıtımında giymişti ve böylelikle Mary Katrantzou ilk defa bir star isimle kırmızı halıda görünmeye başlamıştı.

Elbise Keira 'nın üstünde şiir gibi. Saçları, makyajı ve duru güzelliğiyle son derece uyumlu bir şıklık içinde. Ten rengi Jimmy Choo ayakkabılarla elbiseyi en sade şekilde taşımış.

Mary Katrantzou 'nun bu model elbisesini memleket sınırlarımızda ise Siren Ertan Çarmıklı da görüyoruz. Zaten Katrantzou elbiselerin kötü olma şansı yok. Giyeni bambaşka bir havaya sokmakta üstüne yok. Siren Ertan Çarmıklı ise barbie bebek güzelliğine sahip şanslılardan. Christian Louboutin siyah süet çizmeler bence en doğru seçim. En azından bulunduğumuz mevsime uygun. Tek sorunum saç bantıyla. Beğenip beğenmeme arasındayım. Keşke güzel salaş bir topuz yapsaymış. Şimdi dikkat ettim de kendisi ya sıkı sıkı topuz yapar ya da serbest bırakır. Neden salaş bir topuz yapmaz anlamadım. Halbuki böylesi bir yüze her model yakışır.



Siren Ertan Çarmıklı 'nın Mary Katrantzou seçimleri devam ediyor. Bu hafta ki Şamdan dergisinde ise yine üstünde ipek kumaştan harika bir Mary Katrantzou bluz görüyorsunuz.

Mary Katrantzou Caramolengo Elbise 2.395 $
Mary Katrantzou Bumble Bee Bluz 883 $

Elbiseyle kim daha şık dersem çok zor durumda kalırım. Duru ve sade kullanımıyla Keira derim ama Siren Ertan Çarmıklı 'nın çizmesiyle elbiseyi daha çok sevdim. En iyisi ben birşey demiyim seçimi size bırakayım :)




Share


Yorumlar

  1. bu kadar karışık desenleri oldum olası hiç sevemedim. :( çok göz yoruyor. zevk meselesi elbet..

    YanıtlaSil
  2. keira knightley i beğenmem pek ama bu elbise onda çok zarif ve çok hoş durmuş. bu elbiseyi siren ertan da ve altındaki o çizmlerle görsem asla ilgimi çekmez. siren ertanınki tam türk usulü olmuş. mahvetmiş güzelim elbiseyi siren ertan, ben de onu daha avrupai sanırdım ama bu görüntüsüyle tam hayal kırıklığı. birde bu yaşta barbie bebek gibi görünmekten vazgeçmeli bence.

    YanıtlaSil
  3. Keira Knightley olağanüstü.
    Harika görünüyor.

    YanıtlaSil
  4. Şunu farkettim;bu tarz rengarenk elbiseler Siren Ertan kadar açık sarı saça sahip kadınlarda güzel durmuyor.Ama bunlar buğday(hatta siyah) tenli ve kahverengi/siyah saçlı kadınlara çok yakışıyor.

    YanıtlaSil
  5. Elbise cidden çok şık ve hiç şüphesiz diyebilirim ki benim seçimim Keira Knightley..

    YanıtlaSil
  6. Siren hn.da o kadarcık kusur da oluversin be Pelincim.Saç bantı ve saçı açık detayına takılmadım ben.Çünkü insanlar bir telaş içinde ve her zaman herşey 4x4lük olamıyor maalesef bu koşturmaca da.

    YanıtlaSil
  7. Etel baler25 Kasım, 2011

    Keira hos gorunuyor ama Designer bir elbiseyi alip altina klasik topuklu ayakkabi giYerek sik gorunmek cok kolay...
    Siren ise elbiseye birseyler katmis ve cok guzel sporlastirmis.
    Bu yuzden oyum Siren'e...

    YanıtlaSil
  8. Kesinlikle Keira diyorum. Siren hanimada acil kendi tarzina donmesini tavsiye ediyorum Ben normalde kendisini begenirdim Ama bu secimler sarisin bayanlara yakismiyor diye dusunuyorum

    YanıtlaSil
  9. Keira'nın seçimi daha iyi durmuş. Nude renk ayakkabı tercihlerinden artık gına gelse bile bu elbise için tercih etmesi hiç gözüme batmadı. Siren hanımda desenler biraz daha onu kalın göstermiş. Saçlarının açık renk olması altında olan o çizmeler ile bana çok tezat geldi :) Kısa kollu ince bir elbise ve uzun süet çizmeler bi de fiyonk kondurduk mu kavram kargaşası al işte :) Hakan Akkaya gibi soruyorum sen o saçındaki bantın mı, elbisenin mi yoksa ayakkabının mı kadınısın :)) Oyum tartışmasız Keira'ya...

    YanıtlaSil
  10. EvrimKuzey25 Kasım, 2011

    Yorumlara katılmamak elde degıl.. o sac bandı nasıl koyu.. saclar beyaza yakın sarı.. ınanılmaz sırıtmıs.. elbıse zaten karmasık.. kafa karmasık.. cızmeler bogmus.. olmus sana bır "hıc olmamıs" havası. Ki.. Siren Ertan sayılı guzel kadınlardan bırıdır bu camıada.

    YanıtlaSil
  11. bademlimon25 Kasım, 2011

    yoo bence saç bandı yakışmış :) genelde çocukça bulurum ama hoş olmuş kadında :) elbiseye gelince, karışık desenli elbiselerden oldum olası haz etmem, şişman gösterir ahahaha :)) gerçi bu kadınların böyle sorunu yok ama :) elniseyi beğenmedim o yüzden kimseye oy veremiyorum :)

    YanıtlaSil
  12. Siren Çarmıklı'yı çok beğenirim ancak Keira Jimmy Choo'yla bu elbisede daha bir hoş görünüyor..Bunda önceki yorumlarda belirtildiği gibi saç renginin de etkisi var sanırım.

    YanıtlaSil
  13. O ayakkabı ile elbisenin güzel görüneceği zaten banko.Ama Siren çizmelerle harika kullanmış,klasikten günlük bir elbiseye dönüştürebilmiş.Bence kesinlikle Siren

    YanıtlaSil
  14. Etel baler25 Kasım, 2011

    Mary katranTzou topshop icin yaz koleksiyonu hazirladi.artik bunla da ilgili bir post yaparsin kesin sen Pelincigim...

    YanıtlaSil
  15. Mary Katrantzou bence Siren Ertan'ın tarzına çok uygun renkl ve son derece elegant.Gossip Girl'ün 5. sezon 8. bölümünde de Serena harika bir Katrantzou giymişti bayıldım ama tabi ki onunki Serena tarzında bir miniydi.Sana yorum yazmayı çok seviyorum:) Sevgileer:))

    YanıtlaSil
  16. acik pembeli beyazli bi elbisenin altina boyle hem siyah HEM DE SUET bot giymek gercekten kafa karistirici. bence asil Sinem hanim kolayina kacmis, midi etek altina siyah bot tamamdir demis, ama renge, dokuya dikkat etmeden. ucuk bir kamel giyseydi hic te goze batmazdi.
    -Turkan

    YanıtlaSil
  17. O zaman sakin birakmamazlik etme benim ve bizim ivin cok buyuk bir keyif yorumlari okumak :) fashionable princess ( off feci cool bir afin var farkindasin dimi :)

    Sevgili etel sabirsizlikla bekliyorum ama su ana kadar tek resim hayal kirikligi yasatti o yuzden hevesimi kabartmak istemiyorum. subat 2012 de cikacak . Bir de olursa ki cok konusuluyor bu ara H&M ve Tom Ford isbirligine heyecanlanirim.

    YanıtlaSil
  18. Siren Ertan Çarmıklı26 Kasım, 2011

    Hııımmm,bu fotograflara bakınca benim de oyum hiç düşünmeden Kiera'ya!Zaten Kiera'nınki fotowall'da çekilmiş,yani tamamen celebrity'nin fotografının iyi çekilmesi üzerine kurulan bir platfom ve ışık sistemi,defile fotografı da öyle.Kiera'nın stil danışmanı davete katılmadan önce arkadaki fotowall'un rengini bile öğrenmiş,ona göre giydirmiştir onu :-).Siren'inki ise tamamen etraftaki ev dekorasyonunu içine almak üzere çekilmişti,ışıklar da insana değil,mobilyaya göre ayarlıydı.Baksanıza nasıl da patlamış açık renkler,nerede o güzel renkler.Sadece siyah çizme ve taç göze batıyor..Kollar kavuşturulmuş;böylece elbise iyice kesilmiş ve beden yuvarlaklaşmış.Kişisel ve mesleki bilgi ve tecrübelerimle de diyebilirim ki;bu tarz desenli ve parlak kumaş elbiseler küçük göğüslü ve manken vücutlu insanlara daha çok yakışır.Zaten bu yüzden mankenlere elbise askısı deniyor,elbiseleri güzel gösterdikleri için sıfır,bilemediniz 2 beden olmaları tercih ediliyor.Ama ben ne manken ölçülerine sahibim,ne de küçük göğüslerim (doğuştan böyle malesef) var :-).Ayrıca ben bu elbiseyi almadan önce Kiera'nın o mükemmeeeel fotografını da görmüştüm ve bu balıketi vücudum ile 1.63 boyumla bana o kadar yakışamayacağını da biliyordum :-).Ama olsun beğendiğim bir elbiseyi giyip eğlenmeyeyim mi?Yok artık!Tanıyanlar bilir;ben o kadar mükemmel görünmeye çalışan biri değilim :-).Çünkü moda benim için neşeli bir şeydir,hayatın tuzu,biberidir.Üstelik her gittiğim yer için hazırlanmaya ayıracağım 1.5 saatim de yok benim(çok haklısın sevgili Papiş :-)).Ama tüm bunlara rağmen ben bu elbiseyi almaktan ve görüntümden mutluydum!Çünkü farklı ve eğlenceli geldim kendime.Üstelik elbiseyi alırken şahsen tanıştığım ve arkadaşlık ettiğim tasarımcısı Mary ile birlikteydim.Güle oynaya bir gün geçirmiştik,kıyafetlerini giyince onu anıyorum.Onun da dediği gibi insan tasarımcı olunca kendi yaptıklarından,yani her gün gördüklerinden farklı bir şey almak ve giymek istiyor.Ben baskı çalışmadığım için onun kıyafetlerine bayılıyorum,o da bu yüzden genelde düz siyah şeyler giyiyor :-).
    Bana bilgilendirici ve eğlendirici bu blogu veren Sevgili Pelin'ciğim,galiba bu 'kim daha şık?' spotları pek bana göre değil,çünkü elimde olmadan çok profesyonel bakıyorum :-)..
    Ve bazen saçlarımı dağınık bir topuz yaptırsan diye yazıyorsun ya çok haklısın,çok iyi olur ama onun için benim bu pırasa saçlarımla en az 40 dakikayı kuaför koltuğunda geçirmem lazım.İşte bu yüzden benim saçlarım çoğu zaman yıkanıp çıktığım gibi;pırasa!Sıkı topuz ise anla ki muhtamelen kuaföre uğradığımda yıkamalarına vaktim yokmuş,o yüzden kafama yapıştırmışlar ya da kuaföre bile uğrayamamışım ben spreylemiş toplamışım :-).Ama yakında saçlarımla ilgili bir sürpriz bekliyor seni :-).
    Kızlar tüm sırlarımı yavaş yavaş öğreniyorsunuz :-)
    Yeşim'ciğim artık sadece müşterim olmaman ne güzel,inşallah daha sık görüşelim :-) ve Etel'cim tamam 12 sene sonra itiraf ediyorum; farklı olmanı seviyorum :-)
    Hepinize güzel bir haftasonu diliyorum!Sevgilerimle..
    Siren Ertan Çarmıklı

    YanıtlaSil
  19. ne sıcak ne içten bir yazı :)
    saçlarla ilgili sürprizi merak ettim çok!
    acaba sizin de içinde bulunduğunuz ve sayılı kadına yakışan sarı rengi mi değiştireceksiniz??!!

    YanıtlaSil
  20. Cool demeyelim de ani bir kararla alınıp sonra neyse artık geçti deyip değiştirilemeyen bir adım var:)Sevgler

    YanıtlaSil
  21. Uf burası kokteyle dönmüş Etel Baler, Siren Ertan Çarmıklı.. Ben Siren Ertan Çarmıklı'yı görmek için annemlere 7800'e gidelim diye tutturup duran bi çocuğum ki bu yazısını görünce bu blog benimmiş de bana yazmışcasına sevindim :) Neyse ben de Keira diyorum ki zaten mükemmel ötesi görünüyor ama Pelin Ablamın son cümlesine tamamen katılıyorum.. Saçlar salık olsa daha iyi olurmuş tabi ki ama Keira'nın bu görünüşü dışında bu elbiseyi giyen biriyle karşılaştırırsam her ne kadar vücudu tam bu elbise için olmasa da Siren Ertan derdim..Zaten önemli olan mutlu olmak çünkü ben gariban köyde oturuyorum ve İstanbul'a geldiğim zaman nasıl Miss Dior'ların yanında yaşam sevinciyle doluyorsam Siren Ertan'ın da bu elbiseyle öyle hissettiğini umarım.. Bumble silk blouse için diyecek bir şeyim yok zaten tam anlamıyla mükemmel Siren Ertan görünümü :] Hadi bakalım dağınık topuzlu Siren Ertanı bekliyoruuz :))

    YanıtlaSil
  22. baylar ve bayanlar size fazılhan adındaki 14-15 yaşlarında ki çılgın moda aşığı takipçimi tanıştırayım :) bu yaşta böylesine bir moda sevdası. sizce de geleceği parlak değil mi ?

    YanıtlaSil
  23. Fazılhan, Siren Çarmıklı'nın yazısı üzerine yorum yapıp üzerine de sen 14-15 yaşlarında dediğinde oldukça şaşırdım.Bravo gerçekten de bu yaşta bu kadar moda aşığı olup da modayı böylesine takip etmek...Umarım kendisini ileride iyi yerlerde görürüz.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.