Bebek Modasında HARPER BECKHAM Dönemi Resmen Başlamıştır :)

Valla geç bile kalındı :) Ben çok önceleri böyle bir post hazırlarım diye düşünmüştüm. Neyse sonuçta beklenen oldu ve minik yavrucuk Harper Beckham 'ın gardrobu mercek altına alındı, markalar fiyatlarıyla belli oldu. Hem de tarihleriyle hangi gün ne giymişe kadar.

Her bebek gibi çok güzel. E malum bir de Victoria Beckham gibi bir anneye sahip olma durumu var. Moda anlamında bu yavrucuk daha ne çılgınlıklar yaşayacak merak ediyorum doğrusu.



(sol resim) 4 Eylül : Stella McCartney iki parça kıyafet(£57).

(sağ resim) 8 Eylül : Makie marka iki parça kıyafet(£80) ve yine Makie marka çoraplar(£27) .



11 Eylül : Bonpoint elbise(£164) ve Bonpoint saç tokası(£17).



15 Eylül : Marie Chantal marka elbise(£98) ve Marie Chantal hırka(£68).



16 Eylül : Marie Chantal hırka(£68), Marie Chantal tulum(£54) ve Bonpoint(£17) çoraplar.

8 Ekim : Makie marka bluz(£50), Makie marka tulum(£30) ve Bonpoint marka taç (£38.82)



3 Kasım : Bonpoint elbise(£138) ve Bonpoint hırka(£100).



6 Kasım : Bonpoint marka çiçekli bluz(£76).



13 Kasım : Bonpoint marka elbise(£103) , Bonpoint çorap(£27) ve Marie Chantal saç tokası(£5)



15 Kasım : Jameli elbise(£98), Jameli saç tokası(£32) ve Chloé çorap(£24)

16 Kasım : Terre de Sienna marka tulum(£94) ve Bonpoint marka taç (£33)

Cimcimenin çorabı bile Chloé marka :) Bu daha başlangıç. Bir yaşını doldursun şöyle 2 yaşlarına gelsin tüm en şıklar listesine girmezse gelin hesabını bana sorun :)

Anlamadığım şey ise neden ayakkabı giydirmediği. Evet bebeklerin yürümeye başlamadan ayakkabı giymesini bazı doktorlar tavsiye etmiyor. Ama zaten yürümediği için pekala yeni doğanlar için tabanı ipincecik ayakkabılardan giyebilir. Victoria 'nın kürk giyip de Harper 'ın sadece bir tulumla gözükmesi bana bir Surie vakasıyla daha karşı karşıya olduğumuz hissini veriyor.

Ha bu arada BonPoint mağazasının Nişantaşı Abdi İpekçi caddesinde ki mağazasına uğramanızı tavsiye ederim. Ya da tavsiye etmesim mi acaba :) Çok feci çook :)


Share


Yorumlar

  1. çok tatlı bu bebiş =) ileride nasıl olucak merak içindeyim..
    ayrıca gözlükler de victoria beckham'ın gözüne yapıştı resmen onsuz fotoğrafını göremez oldum =)

    YanıtlaSil
  2. Çok bilmem çocuk nasıl bakılır edilir ama söylediğin gibi yeni doğan bebeklerin çok daha iyi korunmaları gerektiğini en azından biliyorum :) Victoria'nın en güzel "çantası" artık onu marka yapmaya çalışıyor. Hemde orjinal insan derisinden :))) Bakalım çok merak ediyorum büyüdüğünde ne olcağını :))

    YanıtlaSil
  3. İsmi bile çok hoş değil mi Harper? (Tavsiye etmesem mi ki?)

    YanıtlaSil
  4. pek çok doktor artık bebeklerin doğal şekilde büyümelerinden yana o yüzden çocuk eğer yere basmıyorsa ayakkabı giydirmemek normal deniyor. Diğer taraftan herşey bir yana fotoğraf makinelerinin flashları o bebeğin gözlerine inanılmaz zararlı.

    YanıtlaSil
  5. Bebis gaz sancısı cekdiginde bakıcı ilgileniyor herhalde. Yoksa o ayaklar yaz bile olsa usutur . Her insan yavrusu gibi sevimli fakat oda cok Cool olacak gibi. Ben 6 kasimdaki resmine bayıldım. Birde dikkatimi çeken fiyatların astronomikligi. Zaten bir kaç haftada ayaklar büyür. Bir kere için cok yazık . Acaba küçülenleri ne yapıyorlar. Hadi oglanlarinkini pes peşe giydirme şansı vardı:)

    YanıtlaSil
  6. Curcunam'a katiliyorum gercekten artik Victoria'nin cantasi oldu bu zavalli bebekcik:(

    YanıtlaSil
  7. Çok sevimli bir post olmuş bu, bayıldım. Harper biblo gibi.

    Yurtdışında, özellikle Avrupa'da bebekleri bizdeki gibi kat kat giydirip, sarıp sarmalamıyorlar.
    Bebeklikten itibaren öyle alıştırıyorlar çocuklarını. Bu onların kültürlerinde var. Çok garipsememek lazım. Doğru ya da yanlış, onu bilemicem ama onlar için normal olanı bu.

    p.s: Çok yoğun ve sıkıntılı bir taşınma evresi geçirdim Pelin. Ama aklım hep senin blogdaydı. Çok özlemişim. Bir nevi bağımlılık yaratmışsın bünyede :) Neyse arayı kapatırım kısa sürede.

    YanıtlaSil
  8. Ben de istiyorummm o bebisten

    YanıtlaSil
  9. ülkü hoşgeldin özlediiim :) şimdi evet bu avrupalılar çocuklarını bizimkiler gibi giydirmezler çok doğru bir tespit. çünkü hala öğrenemedik ki çocuk üşümekten değil terlemekten hasta olur. ama benim için ayaklar özellikle kız çocuğuna konuşuyorum, yumurtalıkları için çok önemli. o yüzden ayakların ısısına özel ihtimam gösteririm. bir de bebeğin üşüyüp üşümediği elden ya da ayaktan anlaşılmaz. hani ola ki bu yorumumu okuyan vardır belki ışık tutarım kendisine diye özellikle altını çizmek istiyorum. bebeklerin üşüdüğünü sadece ense ısısından anlayabiliriz. şayet ensesi ılık ya da sıcak değilse çocuk üşüyordur ve birşey daha giydirin. benim doktorum bebeğim için sen kaç kıyafet giymişsen +1 'ini giydirecksin o kadar dedi. bir ara bunu uygulamadık giydirdik soyduk çocuk ateşlendi 1 hafta sürdü iyileşmesi. ama nolursa olsun ben kürk giydirmişsem en azından bir hırka giydiririm yahuu :)

    YanıtlaSil
  10. sevgili alice sanırım sadece dişlerini değil gözlrinide beğenmiyor :)

    curcunam :) ama yok sanmam. sadece deli gibi kız çocuğu özlemi yaşıyan bir kadın semptomu bu. valla bende aynıydım ilk doğduğunda. o yüzden anlıyabiliyorum. gel gör ki şimdi nereye bırakacağımın hesabını yapıyorum :))

    baharito haklısın. en doğrusuda o. ama en azından bir kere olsun patikle görebilirdik diyorum.:)

    ayşegül eminim ki çevrelerinde ihtiyacı olan tonlarca insan vardır. mutlaka onlara verecektir. bu çift çok kokoş görünüyor ama fazla afişe etmedikleri bir tarafları var ki çok taktir ediyorum. inanılmaz bağış yapıyorlar.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.