BEĞENDİKLERİM..

 


Haftasonu gerçekleşen düğünlerde yaşanan şıklık sonrası sizlere beğendiklerimin listesini yapmazsam olmaz :) Zaten maillerinizle yeterince taciz ediliyorum :)

En şıkım hala değişmedi. Yine Edvina Özyeğin. Şıklık bir yana bu kadın daki zarafet bambaşka birşey.

Banu Çarmıklı 'nın kızı Yasemin Çarmıklı 'da gecenin şıklarından. Kırmızı elbiseyi çok zarir ve abartısız taşımış.

Siren Ertan Çarmıklı eminim kendi koleksiyonundan bir seçim yapmıştır. Dalgalı saçlarına ve sade makyajına bayıldım. Siyah elbisesine en uygun seçimi yaparak Judith Leiber clutch taşıyor.

Feryal Gülman 'ın Monique Lhuillier 'sini Jenny Packham 'dan daha çok beğendim.

Ruken Mızraklı kırık beyaz elbisenin boyun detayını başarıyla taşımış. Saçlarının rengi ve teni bu renk için ideal. Ama keşke bu kadar ağır bir saç modeli seçmeseymiş. Elbisenin bel bölgesindeki drapeler çok hoşuma gitti.

Fatoş Hataylı gri tonlarında ki elbisesi ve zümrüt mücevherleriyle çok klas bir şıklık ve zarafet içinde.

Gamze Dinçkök Yüceoğlu 'nun elbisesi ve elbisenin ruhunu yansıtması çok hoşuma gitti. Sade ve asil bir havası var.

Alize Dinçkök Eyüpoğlu şahane bir Naaem Khan seçmiş. Umarım altına pembe ya da gümüş tonlarında saten dekolte bir stilletto seçmiştir. Resim kötü olsa bile başarıyla taşıdığını ve gecenin şıklarından biri olduğunu görebiliyorum.

Banu Çarmıklı çarpıcı ama son dönemim gözde rengini seçmiş. Elbisenin kesimi fiziğine çok yakışmış. Aynı şekilde saçları, makyajı ve mücevherleriyle şahane bir bütünlük yakalamış.

Sernur Çiftçi klasik kadife bir elbise seçmiş. Kürk etolu, saçı, makyajı ve kıyafetini taşıyışıyla farkedilmemesi imkansız.

Listemde olmayıp sizin de beğendikleriniz varsa paylaşalım ve konuşalım :)


Share

Yorumlar

  1. düğünlerde beyaz giyenleri anlamak mümkün değil. beyaz sadece gelinin rengidir bence. bu kadar renk seçeneği varken beyaz giymek bana gelinle yarışmak gibi geliyor. bu olayın bir görgü meselesi olduğunu düşünüyorum artık açıkçası.

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle ayni fikirdeyim. Dugune beyaz giymemek hepimizin bildigi bir kural diyebilirim. Belki yaz olsa bir derecede Kisin hic anlam veremedim

    YanıtlaSil
  3. Düğüne beyaz giymek çok ayıp birşey ve düpedüz görgüsüzlük hele de bu iş cemiyet hayatının önde gelen bir ismi tarafından yapılıyorsa ayıptan da çıkıp, skandal oluyor.

    Ayrıca düğüne siyah da giyilmez, matem rengidir ayol siyah. İlla koyu renk giyip kilolarımı örtecem deniliyorsa o zaman lacivert, koyu gri,kahverengi ne güne duruyor..

    YanıtlaSil
  4. İlk 4 isim zaten tamam ;] Ama kalanlardan bi tek ADE güzel olmuş.. Benim sıramda 1.SEÇ 2.FG 3.YÇ ve ADE 4. dee EÖ :]

    YanıtlaSil
  5. Siren Ertan Çarmıklı28 Kasım, 2011

    Sevgili Velev Ki Huysuzum, lacivert konusunda ben de seninle aynı fikirdeyim; çok özel bir renk olduğunu düşünüyorum. Hatta yukarıda siyah gördüğünüz elbisem lacivert :-) . Gerçekten lacivertinin tonunun güzelliğini ve üzerindeki taş işlemeleri görebilmenizi çok isterdim ama fotograf işi böyle bir şey işte.. Bir de üstüne kocama sarılıp fotograf çektirmek istediğimden elbise ölmüş :-) . Yeğenimiz Yasemin de çok zarifti. Ama ben en çok farklı seçimi ile Alize’yi beğendim. Yine fotograf gazabından pek görünmüyor ama müşterim de olduğu için bu elbisenin onun üzerinde çok iyi durmuş olduğundan eminim. Sevgili Pelin’i bu seçiminden dolayı yine kutluyorum :-) .Ve Fazılhan teşekkür ederim.. :)
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  6. Siren Hanım bu elbisenize fotoğrafı gördüğüm anda bayılmıştım her ne kadar tam gözükmediğini de söyleseniz.Beyaz giymekle ilgili tüm söylenenlere katılıyorum ancak siyah konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim çünkü ben de yakın zamanda gittiğim bir düğüne siyah giymiştim.Bana kalırsa dümdüz,alelade siyah bir elbise matem havası gibi oabilir ancak bazen öyle oluyor ki siyahına bakmadan modeli inanılmaz beğenip bir anda gözünüze kestirebiliyorsunuz.

    YanıtlaSil
  7. Siren Ertan Çarmıklı bana cevaap verdiiiii şuan someone like u'yu söyleyerek kosturuyorum :D

    YanıtlaSil
  8. EvrimKuzey28 Kasım, 2011

    Sıren Ertan ve Feryal Gulman.. ıkısı de harıka gorunuyor.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.