SİREN ERTAN Couture Defilesi

 


Uzun zamandır Siren Ertan 'ın koleksiyonları hakkında detay isteyen o kadar çok mail alıyordum ki nihayet yardımıma kendisi koştu ve son defilesinden nefis fotoğrafları benimle dolayısıyla sizlerle paylaştı.

Uzun zamandır moda dünyasında olsa da defileleri genellikle özel gecelerde sergilendi. O yüzden koleksiyonları herkesçe bilinmiyor. Büyük davetlerde sosyetenin önde gelen isimlerinin üstünde Siren Ertan tasarımlarını görüyorduk ama detaylarıyla bilmiyorduk.

Gördüğünüz bu koleksiyon TESYEV (Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı) için özel olarak hazırlandı. TESYEV Yönetim Kurulu üyesi de olan Siren Ertan Çarmıklı 'nın 31 Aralık 'a kadar bu koleksiyonundan satılan her parçanın %10 'u satın alan kişi adına TESYEV 'e bağışlanacak. O yüzden bu postum sayesinde satın alan 1 kişi bile olursa ne mutlu bana.

Ayrıca bu sene, 8 yıllık markası Siren Ertan ISTANBUL 'u daha çok hazır giyim ürünlerine kaydırıp, kişiye özel çalışmalarını ise Siren Ertan COUTURE olarak yeni bir marka altında topladı.



Şimdi gelelim koleksiyona...Koleksiyon siyah ve lacivert gibi sonbahar-kış renkleriyle başlayıp, ilkbahar-yaz için seçtiği lila,mavi, yeşil, somon, pembe ve ten rengi tonlarıyla devam ediyor.



Kumaş kullanımı çok çeşitli. Krep, şifon, organze, şantung, tafta ve tül kısaca herşey var. Kumaş zenginliği ve temiz dikiş hemen göze çarpıyor. Şahsen favorim mavi ve pembe serisi. Hele hele derin sırt dekoltesinden püsküllerin sarkıtıldığı modele vuruldum diyebilirim. Gallianovari etekler olağanüstü güzellikte.



Siren Ertan Çarmıklı 'nın her kıyafetini didik didik ettiğimiz için birçok model gözünüze aşina gelebilir. Çünkü büyük davetlere mutlaka kendi koleksiyonundan giyiniyor. Bir modacıysanız da öyle olmalı zaten. Victoria Beckham hazırgiyim koleksiyonu olsa bile tüm parçaları ilk kendi üstünde sergiledi ve bakın geldiği noktaya. Dün gece İngiliz Moda Ödülünü hakkıyla kapıverdi. Bir Carolina Herrera 'nın başka bir tasarımcıdan giyinmesi ne kadar tuhaf olur değil mi ? O yüzden Siren Ertan Çarmıklı bu konuda en doğrusunu yapıyor.



Sinem Güven podyuma kızıyla çıktı. Cimcimenin havası ve pozları çok şirin :)




Yılbaşı balosuna katılacak ve ne giyeceğim derdindeyseniz işte buyrun bu konuların pirinden çok çeşitli, klas ve kaliteli tasarımlar..

Siren Ertan Istanbul ve Couture :
Abdi İpekçi Cad. No.5/2 Arzu Ap. Daire:6 Nişantaşı
Tel : 0212 234 23 31


Share

Yorumlar

  1. ilk fotoğrafta mankenin giydiği kıyafet kendisinin düğünde giydiği kıyafet değil mi?

    YanıtlaSil
  2. Bence Siren Ertan kıyafetlerini modellerden daha iyi taşıyor.

    Bu arada ilk fotoğraftaki o siyah ceketin güzelliği... Kesimi ve kumaşı çok hoş...

    YanıtlaSil
  3. ellıe saab tasarımlarına benzettim ama sonuç olarak güzelleer :)

    YanıtlaSil
  4. Üzerindeki ceket hepsinden güzel,biraz Balmain'i andırdı bana gerçi ama kendi reklamını en güzel yapan,güzel taşıyan çok hoş bir bayan..

    YanıtlaSil
  5. offff hepsi birbirinden güzel. belliki yine çok çalışıp çabalayıp bu defileyi çıkarmış. Giydiği her kıyafeti kendine ve yaptığı her kıyafetide müşterilerine yakıştırmayı çok iyi biliyor.

    YanıtlaSil
  6. İlk fotoğrafta mankenin üzerindeki kıyafeti ben de düğünde giydiğine benzettim o elbiseye bayılmıştım.Genel olarak hepsi güzel ama su yeşili elbise ayrıca çok hoş.

    YanıtlaSil
  7. o mail sahiplerinden biride benim :-D ne iyi ettin bunu konu ederek.dediğin gibi ne defile ne tanıtım sadece şamdan yada hello çekimleri oluyordu çoğunu göremiyorduk.tüm kıyafetlere bayıldım.benimde favorim senin beğendiğin sırt dekolteli olanla tüm pembeler ve maviler.31 aralık olmasada şubat ayındaki nişanımız için çok faydalı bir yazı olmuş.eline sağlık pelin.

    YanıtlaSil
  8. Siren Ertan Çarmıklı'ya bir alkış ve Pelin Abla'ya da teşekkürler =] Eveet ben koleksiyonun hepsini sevdiğimi söyleyemem ama çok beğendim yani beğendiklerimi :] ama bu kadar çeşitli stil barındıran bir defileyi tamamen beğenmeyi beklemiyordum zaten.. Eveet beğendiklerim ; ilk fotoğrafta sadece ceketi ve SEÇ'in de düğünde giydiği siyah elbise 2. Fotoğrafta ilk üst elbise değişik ve hoş olmuş bence ve 3. Elbisenin kesimi ve pullarıhoşuma giti göğüs bölgesinden emin değilim ama.. Ve Üstteki elbisede eteğin üstle birleştiği bölge çok hoşuma gitti diyemem ama hoş altakini çok beğendiiim 3. Fotoğrafta ilk üst elbiseyi beğendimm ve 2. Püsküllü elbiseyi çok fazla değil ama beğendim son elbisenin sadece arkasını görebilsem de çooook beğendim manken de iyi taşımış 4. Fotoğrafta 1 ve 5'i çook beğendim Sonuncusu ve 2.'di de hooş son fotoğrafta kızçe çok şeker olmuş ve son elbise'yi çok beğendim :] tekrar tebrikler diyorum :]

    YanıtlaSil
  9. Elie Saab, Christian Dior ve Valentino karışımı bişi olmuş bu koleksiyon ;) Genel anlamda hoş görünüyor :)

    YanıtlaSil
  10. N eyalan söyliim ben de ilk bakınca E.Saab'tan esinlenmiş olabilir mi diye düşünmedim değil.Ve gördüm ki benim gibi düşünenler de olmuş.

    Sinem Güven'in Ve Ebru şallının üzerndekileri çok sevdim.Zaten aynı model ama ton detayı farkı var.Bir de Siren hn.ın ilk fotodaki ceket-pantolonuna bayıldıııımmm.. Umarım hayırlı ileri ve güzel satışları olur.Tebrikler ve sana da teşekkürler Pelin.

    YanıtlaSil
  11. EvrimKuzey29 Kasım, 2011

    Tek kelime ile görsel şölen olmuş..

    YanıtlaSil
  12. yalnız o şantung değil şantuk pelincim ayrıca koleksiyona bittim :))

    YanıtlaSil
  13. Santung da yuzde yuz ham ipektir. Senin dedigin santuk ise ipek keten karisimidir. Burdaku kumaslar santung ;)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.