379 - KİM NE GİYMİŞ ? - Feryal Gülman

 


Görür görmez bana oh la la ! dedirten bir şıklık. Feryal Gülman 'ın Emilio Pucci elbisesi flaşlardan mavi renkli görünüyor ama aslında defilede gördüğünüz gibi zümrüt yeşili.

Sanırım gün geçtikçe güzelleşiyor ve gençleşiyor. Ne yapıyor bilmiyorum ama doğru yaptığı ortada.Saçlarına salaş bir topuz yaptırmış harika olmuş. Makyajını beğenmeyenler var ama bana göre kemik yapısına göre en uygun makyajı uyguluyor. Sallantılı küpesi ve siyah clutchı ile nefissss !

Şahsen deli gibi eleştirecek birşey arıyorum arıyorum arıyorum ama bulamıyorum :)


Share

Yorumlar

  1. Sürekli aynı kusuru var hiç bahsetmemene şaşırdım..Feryal Gülmanın Beyaz Göz altları bence felaket ve o kadar bariz ki biri makyaj yapmayı öğretsin bence.

    YanıtlaSil
  2. gazete roportajlarinda okumustum sanirim makyajini sadece ve hep kendisi yapiyor

    YanıtlaSil
  3. O kadar hoski acikcasi resimden gozumu alamadim. Gercekten bayildim. Ben kendisini gormek istiyorum. Normal hali nasil? Bana sanki isik veriyormus gibi geliyor etrafina

    YanıtlaSil
  4. Emilio Pucci şahane!Feryal Gülman'a inanılmaz yakışmış.Küpeleri gerçekten çok iyi bir seçim.Oldukça beğendim.

    YanıtlaSil
  5. inanılmaz güzel bir elbise. feryal gülman da tam ondan beklenecek hareketi yapmış ve göğüs kısmındaki seksi detayı cart cart kesmiş.

    YanıtlaSil
  6. Cok guzel bir elbise cokda yakismis. Bana gorede kusursuz kurunuyor. Makyaj hic koyu gelmedi gozume Hatta genel. FG makyajindan dahada acik gorundu

    YanıtlaSil
  7. ben feryal hanımı büyük bir keyifle izliyorum.her giydiğini bir başka güzel taşıyor.
    aslı

    YanıtlaSil
  8. ben genel görüntüyü sevdim.yüzündeki enerji gerçekten hayran bırakıcı..ayrıca kızı varmı bilmiyorum ama bukadar kıyafet aksesuarı bağışlamak falan isterse, ben hakkını veririm söz veriyorumm..lütfen feryal hnm..nolurrrr

    YanıtlaSil
  9. feryal gülman 'ın oğlu var. kullanmadıklarını bir şekilde ya bağışlıyor ya da çevresinde ki insanlarla paylaşıyor.

    foodiebites evet makyajını kendisi yapıyormuş.

    sevgili salbi ben o dediğin göz çevresi badanasını hiç görmedim. evet haklısın özellikle yaz aylarında biraz belirgin oluyor ama bu sıralar benim gözüme hiç çarpmadı o beyazlık.

    YanıtlaSil
  10. Acaba elbisenin göğüs dekolte kısmı daha yukarı mı çekilmiş? Mankende daha bir açık dekoltesi.Feryal hn.ın dekolteden hoşlanmadoğını biliyorum belki minik bir oynama yaptırmıştır tabii.

    Çok beğendim hiç de kusur görmedim.Beğenmezsek zaten beğenmediğimiz yanlarını da söylüyoruz.

    YanıtlaSil
  11. Feryal hn napıyorsa cok dogru yapıyor.. son zamanlarda ınanılmaz guzel ve zarıf gorunuyor.

    YanıtlaSil
  12. Ben ilk gördüğümde bi afalladım nefret ettim ama flaşsız zümrüt düşününce beğendim tabiki amaa beni asıl senin Puccin ilgilendiriyor ;D

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.