390 - KİM NE GİYMİŞ ? - Hülya Kalyoncu

 


Hülya Kalyoncu belli ki ciddi bir Versace aşığı. İlk olarak üstünde 2011 Sonbahar koleksiyonundan en beğendiğim parça olan siyah üstü piton deri şeritli tek omuz elbiseyi gördüm.

Hemen ardından yine aynı koleksiyondan lale motifli siyah bir elbise giydi.

Dün de aynı koleksiyondan bluz ve beyaz etek giydiğini görüyorsunuz.



İşin doğrusu bu koleksiyonu özellikle 2 elbiseyi daha gösterişli birinin üstünde görmek isterdim. Versace zaten marka olarak Atelier olmadımı pek sıcak bakmadığım bir markadır. Ama yakıştıran oldumu hayranlıkla bakarım orası ayrı.

Ne yazık ki Hülya Kalyoncu bir Versace kadını değil. Tüm kıyafetleri elinden geldiğince sıradanlaştırmış. Hele sarı deri ceketli kombinasyonu haftanın rüküşü olmaya aday olabilecek güçte.

Siyah piton deri detayı olan elbise 4 bin dolar diğer elbise ise 3 bin dolar civarında oldumu ister istemez şöyle güzel bir taşıyış bekliyor gözlerim. Ama işte bazen olmadımı olmuyor. Hülya Kalyoncu 'nun tez zamanda stilini ve kendine yakışan bir markayı bulmasını dilemekten başka elden birşey gelmiyor.


Share

Yorumlar

  1. sarı ceketli olanda ev gezmesine giden hanım teyzeler gibi olmus...
    hic biri olmamış aynı fikirdeyim

    YanıtlaSil
  2. dediğiniz gibi pelin hanım güzelim iddalı versace elbiseleri iddasız hale getirmiş

    YanıtlaSil
  3. ceketli olan kombini hariç bence diğerleri gayet olmuş pelin'cim yani acıkcası ben elbiselerin versace oldugunu ve kaç bin dolar olduklarını bilmediğim için de böyle düşünmüş olabilirim ilk bakışta..

    YanıtlaSil
  4. Sarı ceketli kombinasyonda ejderha kadınlara benzemiş.

    YanıtlaSil
  5. Hiç biri güzel değil ama ortadaki o kadar da fena degil tabi güzel değil ama sağdakine göre :D bu Mor-sarı lalelinin değişik kesimini Lady Gaga stüdyo çıkışı giymişti çoook güzel olmuştu =]

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.