391 - KİM NE GİYMİŞ ? - Derin Mermerci

 


Bu aralar ben de Chanel sevdası hortladı. Dünden beri Chanel 'den gidiyoruz :)

Derin Mermerci dün katıldığı bir davete Chanel 'den kiremit renkli nefis bir ceket seçmiş. Ceketi siyah gömlek yine siyah bir pantalonla bütünleştirmiş. Çantası yine Chanel 2.55.

Derin Mermerci standartlarında son derece sıradan hatta konservatif bir kombinasyon olabilir. Ama 1-2 dokunuşla kıyafetin havasını değiştirebilme konusunda son derece usta. Tıpkı bu kombinasyonda olduğu gibi. Saçlarını güzel bir şekilde toplayışı ve kolyesiyle sıradan olabilecek şıklığına minik bir hareket ve güzel bir zarafet katmış.

Bu Türkiye ziyaretinde şimdiye kadar 3 kıyafetini gördük. İlkin dumura uğradım Pucci, sonra biraz nefes aldığım Azzedine Alai ve simdi de hafiften kendime getiren Chanel. Bir sonrakinde sanki hayranlıktan yamulacakmışım gibi bir his var içimde :)



Okuyucularımdan sevgili Sanem 'in sayesinde aynı ceketi Charlotte Casiraghi 'nin ağustos ayı Paris Vogue 'da giydiğini de hatırlamış olalım. Teşekkürler Sanem :)


Share

Yorumlar

  1. Kesinlikle Derin Mermerci katalogta gördüğünün aynısı giyen diğer kadınların aksine stil sahibi bir kadın! Bu chanelde Derin Mermerciye çok yakışmış.

    http://trendsum.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. pelincim tebrik ederim harika bir bloğun var aslında ben uzun zamandır bloğunu sessiz takip edenlerdenim,artık bu sessizliğe bir son verim dedim:)seninde dediğin gibi derin mermerci ufak dokunuşlarla son derece şık bir görüntü elde etmiş ama başlığı okumasam ilk etapta derin mermerci olduğunu anlamazdım,banamı öyle geldi bilmiyorum ama bu resimde yaşlanmış ve kendine benzemeyen biri gibi duruyor,hatta şirin edigere benzettim diyebilirim:)
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Benim icin Turkiye'nin en stil sahibi 4 kadinindan biri Derin Mermerci. O sebeple ne giyse kendine yakistiriyor.

    http://stylishtimes.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. gerçekten bu işi biliyor....

    YanıtlaSil
  5. Benim icin Derin Mermerci soku devam ediyor. O Emilio Pucci elbiseyi giyen Derinle bu Chanel icindeki Derin bambaska iki insan sanki ve herikiside hayalimdeki DM degil Chanele ne gibi bir stil kattiginida hic anlamadim. Bildigimiz Chanel iceket ve siyah pantolon hicbir ayricalik goremedim Derin Mermerciyi İstanbulda bir numara olarak dusunurdum. Hayal kirikligi devam ediyor

    YanıtlaSil
  6. Yinede klasik bir Chanel goruntusu var ama bu ceketleri boyle giymek lazim..farkli yapacagim diye sacma sapan kiliklara girmekten daha iyidir!

    Pek alakasi yok ama Deniz Berdan'in Fall koleksiyonunun postuna biraktigin linkine tikladim..Evet gercekten elbiseler guzel ama hepside hap kadar Pelin'cim! Deniz hanim gibi 20 metre bacaklariniz ve ipincecik bir vucudunuz yoksa nasil giriyorsunuz o elbiselere anlamadim valla!

    YanıtlaSil
  7. Evet trendus ben de begendim. Yani aman aman degil ama guzel bir Chanel sikligi ;)

    Sevgili pnr oncelikle hosgeldin ;) ne iyi ettin sessizligini bozdun cok sevindim ;) ve evet haklisin bana da oyle geliyor. Yuzuyle bir oynama yaptigi kesin. Ama pek ise yaradigi soylenemez ;)

    Ayshe Rose aynen beninde 3-4 ismimden biridir.

    Mina Chanel ceketlere fazla birsey katmaya gerek yok. Onlar kendi baslarina bir stildir zaten. Tek ihtiyaci olan sey iyi tasiyabilmektir o kadar ;)

    Neslie cok haklisiiinn ;) sadece onun ustunde guzel duracak parcalar ama tasarim anlaminda da gayet hosuma gitti.

    YanıtlaSil
  8. 5 ve 7 Nolu resimlere bayıldım. Kimbilir hangi şanslı Allahın kuluna gidecek. Ama sonuçta sanat eseri bunlar bAkmak bile insanın cakralarini acıyor.

    YanıtlaSil
  9. bakıyorum bakıyorum ama derin mermercide gördüğünüz şeyleri ben göremiyorum. ne cazibe ne süper bir stil. bu kadının cazibesi canlı canlı gördüğünüz içinmi bu kadar tesiri altında bırakmış sizi. bana cool da gelmiyor bu kadın. bana göre bir cadde kızı kadar en fazla. tamam bazen giydikleri güzel oluyor. ama stil ikonu olacak kadar da değil. derin mermercide özendiğim tek şey rahmetli babasının zamanında elde etmiş olduğu gayri menkullerin getirisinden dibine kadar faydalanması:)

    YanıtlaSil
  10. yüzü çok yaşlı görünüyor, tanıyamadım ne olmuş böyle? bir de kombinasyon da onu çok yaşlı göstermiş bir garip. yalnız ceket çok güzel.

    YanıtlaSil
  11. Derin'i hep çok beğeniyorum havası bile yeter , http://modavesosyete.blogspot.com/2011/08/paris-vogue-da-charlotte-casiraghi.html burda charlotte'Un giydiği ceket sanırım derin'inki. Sanem

    YanıtlaSil
  12. @Ayshe Rose ve Pelin, diğer 3 isim kimler acaba?

    YanıtlaSil
  13. CHANEL CEKET, KABAN BEN DE BAYILIYORUM SON ZAMANLARDA PELİNCİM.ANCAK DERİN MERMERCİ'DE O PANTOLON PAÇASININ DURUŞUNU SEVEMEDİM.KEŞKE YANDAN DA RESMİ OLSAYMIŞ:-) YANİ PANTOLON PAÇASI VE ALTINA GİYDİĞİ BOTLARDAN KAYNAKLANAN BİR POTLUK OLMAMIŞ MI? YANİ O PAÇA PANTOLONA BAŞKA PABUÇ TERCİH ETSE DAHA İYİ OLACAKTI.

    YanıtlaSil
  14. sanem teşekkürler süper bir hafızan var :) postun içine charlotte 'u da ekledim.

    YanıtlaSil
  15. benim şu aralar en beğendiğim isim edvina özyeğin 'dir. diğerlerini bazen beğenirim bazen beğenmem.

    YanıtlaSil
  16. saclar fena halde Elif Safak.

    YanıtlaSil
  17. Kolye dışında hoş bence pucciden sonna :D ama ceket o kadar güzel ve Charlotte'un fiziği ve Emma Alt'ın zevkiyle ve de fotoğrafı kim çektiyse( ellerine sağlık )mükemmel olmuş =]

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.