417 - KİM NE GİYMİŞ ? - Feryal Gülman

 


Feryal Gülman olmasa bu moda ve sosyete ağırlıklı blogum ne yapardık bilemiyorum doğrusu :)

Atıl Kutoğlu 'nun mağazasında verdiği yeni yıl davetine sezonun en beğendiğim parçalarından biri olan Proenza Schouler elbise seçmiş. Hatırlarsanız kış alışveriş listemde bu elbiseye yer vermiştim :)

Feryal Gülman 'a elbise çok yakışmış. Böyle asimetrik kesimleri daha fazla giymesini dilerim. Elbisenin gri renk üstüne mavi pembe renkleri çok şık. Ben olsaydım kemeri siyah seçerdim ama bu da bir şekilde renklerle güzel bir uyum yakalamış. Kobalt mavisi Hermes 'i ve diğer tüm detaylar çok hoş.



Süet füme renkli ayakkabılar ise Christian Louboutin 'den Metalipp 120. Çok şıklar çoook :)

Elbise Net-a-Porter 'nin büyük indiriminde €1,391 'dan €695.50 'a inmiş. Meraklılarını BURAYA alabilirim :)


Share

Yorumlar

  1. Çooook güzel bir elbise hem cevap için hem post için ayrı ayrı teşekkür ederim pelin fiyatta yazman ayrıca bonus olmuş bir teşekkür de ona:)))

    YanıtlaSil
  2. Bayildimmm. Elbiseyede cantanin renginede. Ayakkabilar nedir?Pelin hanim topuklari ve burnu cok hos duruyor.

    YanıtlaSil
  3. kravatı giymiş gibi. ilginç bir elbise.

    YanıtlaSil
  4. rica ederim gamze zevkle yapıyorum :)

    merve ayakkabılarıda ekledim posta daha rahat görebilirsin :)

    YanıtlaSil
  5. Pelin'cim bu ayakkabilar su anda facebook aleminin de populer urunleri arasinda bulunuyor:) 3 arkadasim "hey Santa, yilbasinda senden sadece bu cicileri istiyorum, baska birsey degil!!" diye resmini bile koydular!

    YanıtlaSil
  6. aahhhh biz kadinlar aslinda ne kadar anlasilmasi kolay varliklariz oyle degil mi ;))))

    YanıtlaSil
  7. Oyle canim kesinlikle.. hic komplike yaratiklar degiliz aslinda erkeklerin sandigi gibi..sonucta kim pirlantalara karsi koyabilirki:))

    YanıtlaSil
  8. ayakkabi harikaaaaaaaaaaa

    YanıtlaSil
  9. feryal gülman o kadar çok "in" parçaları giyiyor ki üzerinde görmek vaaov bile dedirtmemeye başladı.ben kendisiyle ilgili yazıları okumamayı tercih ediyorum o derece itmekte kendisi ile ilgili haberler.şıktır değildir o konuda dahi kararsızım çünkü bu zevkli olmaktan farklı bi boyut artık.

    YanıtlaSil
  10. Pelin hanim gercekten ayakkabi cok guzelmis. yakindan dahada hos. Cok tesekkurler.

    YanıtlaSil
  11. Son zamanlarda beğendiğim en hoş Feryal Gülman bu oldu. Kahve kemerle elbise daha hoş duruyor fakat gri kemerlede çorapla olan uyumu yakalamış.

    YanıtlaSil
  12. kiyafetin plileri iyi durmamis o kemer de bol olunca karin bolgesi potlu potlu duruyor sanki. Bu hanfendinin magaza gezmekten ve provaya gitmekten baska neye vakti kaliyor onu da cok merak ediyorum, haftanin 7 gunu en az 10 farkli kiyafet ve baska baska aksesuarlarla cikiyor. ben de artik cok ilgilenmek istemiyorum boyle ozel kiyafetleri gundeliklestirdigi icin.

    YanıtlaSil
  13. Feryal Gülmanin kendisi cok iyi gorunuyor saclati falan =] ama bence kemer de louboutinler de olmamis cantanin renginden emin degilim :/ ama elbise kahverengi kemerle cok iyi *.*

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.