ELLE STYLE AWARDS Türkiye 2011 - 1.Bölüm

Elle Style Awards Türkiye hakkında yazmamı isteyen o kadar çok istek aldım ki şaşkınlık içindeyim. Benim zevkime ve fikirlerime bu denli önem veren herkese içtenlikle teşekkürlerimi sunuyorum.

Ve geçiyorum törenin yorumlarına..

Öncelikle şunu söylemem gerekir ki memleketim sınırları içinde düzenlenen bir organizasyonda bu denli şık kadını gördüğümü hatırlamıyorum. Bu bir ilktir. Herkes özenmiş didinmiş şık olmak için elinden geleni yapmış. Belli ki birçok kişi profesyonel image maker 'lik desteği almış. Özellikle Beymen 'in adı çok telaffuz edildi. Demek ki istendikten sonra olabiliyormuş. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.

Resimler çok kaliteli değil. Daha iyi olanlarını buldukça şimdi ki resimlerle değiştireceğim. Ve ne yazık ki sınırlı sayıda resim var. Buna da çok şükür diyorum ve geçiyorum kıyafet yorumlarına..



İlk olarak kırmızı halı sunucularıyla başlıyorum. Yani Nefise Karatay ve Mert Aslan. Nefise Karatay 'ın mikrofon hakimiyetini sevdim. Gün gittikçe daha iyi oluyor. Mert Aslan 'ın heyecanını ve tutukluğunu iyi ayarladı ve doldurdu. Ve siyah Azzaro elbisesiyle çok şık. Mert Aslan 'ın bordo renkli kadife Lanvin ceketine ise ayrıca bayıldım. İkiside güzel bir şıklık içindeydi.



Eda Taşpınar 'sız bir ESA gecesi düşünemezdim. Kendi özgün sitilini yansıtan seksi ve fetiş bir imaj içindeydi. Arkası kuyruklu smokin ceketi Jean Paul Gaultier, diz üstü çizmeleri Alexander McQueen yeşil çantası ise Prada marka. Gecenin süprizlerinden biri de Deniz Berdan ile çizme piştisi yaşanmasıydı. Ne yazık ki Deniz Berdan 'ın resimlerini henüz bulamadım. Bulursam 2. bölüme koyarım.

Eda Taşpınar 'ın son günlerde yoğun makyaj yaptığının farkında mısınız ? İyi de yapıyor. Özellikle bu gece için uyguladığı makyajı çok sevdim. Bütünlük adına çok yakışmış.



Tülin Şahin 'in elbisesi bir Raşit Bağzıbağlı tasarımı. Bana görür görmez Melisa Eliyeşil 'in nişanında Aylin Tahincioğlu 'nun KAUFMANFRANCO elbisesini anımsattı. Hatta neredeyse aynı. Kesim, kumaş, renk, sırt dekoltesi birbirlerine çok benziyor.

Tülin Şahin 'in saçları ve makyajı çok hoş. Hiçbir aksesuar kullanmaması hoşuma gitti. Sadece Coach marka clutchını sevmedim. Kutu bir clutch olsaymış çok daha iyi olurmuş.



Her ne kadar bir Emilio Pucci olsa da son derece talihsiz bir seçim. Hem JLo 'nun üstünde çok eskidi hem de daha birkaç gün evvel mini olanını Aylin Tahincioğlu giydi. Aslında bu iddialı elbise Koton 'un sahibi Gülden Yılmaz 'ın üstünde fena durmamış. En azından esmer birinin giymiş olması daha isabetli olmuş. Tek sorun dikdörtgen şeklindeki dore deri portföyü. Çok kötü bir seçenek çook.



Gecenin tartışmasız en şık kırmızısı Burcu Esmersoy 'a ait. Zaten geceye 3 renk hakimdi. Siyah, kırmızı ve beyaz. Burcu Esmersoy Antonio Berardi imzalı kıyafetiyle bir içim suydu. Saçı ve makyajının güzelliği bir yana taşıyışında ki ustalığa bayıldım. Benim için gecenin en şıklarından.



Ve gecede ne iş yaptığını bir türlü anlayamadığım Cansel Elçin. Hayatımda tanık olduğum en kötü sunuculuk performansının kahramanıdır. Hiçbir prova yapılmadığı belli. Sadece Burcu Esmersoy yapsaymış çok daha iyi olurmuş. Ha kıyafeti çok şirin ve çok şık. Ama lütfen bir daha sunuculuk yapmasın ve bize bu eziyeti bir kez daha yaşatmasın.



Ve gecenin bir diğer kırmızı galibi Tuba Büyüküstün. Üstünde ki Raşit Bağzıbağlı tasarımı elbisesine bayıldım. Çok yakışmış. 7 aylık hamile olmasına rağmen o kadar güzeldi ki nutkum tutuldu. Güzelliği bir tarafa o naif ve kırılgan halini çok seviyorum. Gecenin Burcu Esmersoy ile bir diğer şık ismi.



Ne yazık ki törende heyecanla beklediğim tek bölüm olan stil ikonunun açıklanması reklamlara kurban gitti. Ödülün sahibi Nebahat Çehre oldu. Ama bundan da önemlisi Nebahat Çehre yine gecenin bombalarından biri olmayı başardı. Elbisesinin tasarımı kime ait diye sorulduğunda yine Elif Cızıroğlu (!) diye cevapladı. Böyle bir hatayı zaten bir kere yapmıştı. Ama tekrar yapması işi hatadan çıkarıyor B12 eksikliğine götürüyor. Yani bu kadar mı zor Cığızoğlu demek. Bu harcanan emeğe gösterilen en büyük saygısızlıklardan biri. Sadece bu kadarla da değil. Mücevherlerini sağlayan Boybeyi markasını bile hatırlayamadı. Acilen bir doktora görünmeli derim. Ama kuşkusuz gecenin en şıklarından biriydi.




Ve gecenin en şık bulduğum diğer ismi Tuba Ünsal. Öncelikle Louis Vuitton seçmemesi en doğru karar olmuş. LV yerine çok bilinmedik bir modacı olan Neil Barrett 'den nefis güzellikte bir elbise seçmiş. Elbisenin en hoş tarafı sırt dekoltesi. Çok zarif. Tuba Ünsal 'ın şıklığı ve güzelliği ne yazık ki resimlerden belli olmuyor. Televizyonda peri kızı gibiydi. Saçlarındaki tacı, kırmızı ayakkabıları ve yeşil Bottega Veneta portföyü ile şahaneydi.



Selma Ergeç ne yazık ki gece için fazlasıyla sade bir Gamze Saraçoğlu seçmiş. Elbise iyi güzel hoşta biraz hareket ister gibi. Ama şıklık anlamında geçer notumu almıştır.



Kırmızı şov devam ediyor. Sırada rüküşlüğü ile dillere destan Sıla var. Ama bu sefer kim fikir vermişse Özlem Kaya tasarımı elbisesiyle pek şık pek bir güzel. Umarım bununla kalmaz ve şıklık anlamında doğru yoldan şaşmaz.



Gecenin en şık beyazı Güzide Duran 'a ait. Tek kelimeyle nefis bir şıklık içinde. Zeynep Tosun imzalı olduğunu okuduğumda şaşırdığı itiraf etmeliyim. Beyazlar içinde kuğu gibi görünüyor. Kuşkusuz gecenin en şıklarından biri.



Blogosferin en başarılı isimleri Scott Schuman ve Garance Doré. Gecenin en özensiz çifti. Kimsenin aklına gelmedi mi kıyafetlerine bir el atmak. Hatta diyorum ki bunca insanın özen gösterdiği bir organizasyona böylesine paçoz bir şekilde gelmek ciddi bir saygısızlıktır ve sizi sallamıyorum demenin bir başka yoludur.



Gecenin onur konuklarından biri de Tommy Hillfiger idi. Yanında ki ise Türk asıllı karısı. Ve koca Tommy Hillfiger 'ın karısının o elinde ki çanta nedir diye sizlere sormak istiyorum ??!!

Şimdilik bu kadar. Yeni resimler buldukça yorumlara 2. bölümde devam edeceğim.


Share

Yorumlar

  1. Güzide Duran hakikaten harika duruyorr :)

    YanıtlaSil
  2. Beni kırmadığınız için teşekkür ederim elinize sağlık:))))

    YanıtlaSil
  3. Bu kadar alakasız bu kadar saçma bir ödül töreni görmedim sanırım hayatımda (Evet Kral TV ödülleri bile dahil!) Bir kere bir tane mantıklı ödül alan olmadı, giden ödüller oylaama sonucu olunca hayli saçma sonuçlar çıkmış ortaya. Tuba Büyüküstün mesela dünya güzeli bir kadın ama "stil"likle alakası ne? Yada Nebahat Çehre? orda güpgüzel "Tuba Ünsal" dururken işi ne o kadının orda! Of neyse.. :)
    Kıyafete geçersek Tuba Ünsal favorim olan biri olduğu için onu zaten baştan aşağıya çok beğendim. Onun haricinde Güzide Duran müthişti. Geri kalanlarında çok çok abartılan bişeyini göremedim açıkçası ben...

    YanıtlaSil
  4. Tuba Ünsal, Güzide Duran ve Tülin Şahin muhteşem gözüküyorlar. Tülin Şahin balmumu heykel gibi.

    YanıtlaSil
  5. Daha 2.si olduğu için mi bilinmez ama hiç profesyonel bir gece değildi. Ortam seçimi, sunuculuk performansı, kırmızı halı çekimleri, hepsi birbirinden kötüydü ama kıyafetlere gelirsek Güzide Duran muhteşem!! Ayrıca neredeyse herkesin saçının topuz olması gözümden kaçmadı, bu sene saçlar yine toplu demek ki.

    b-lure.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. bence nebahat çehre'ye haksızlık ediyorsun pelin. kadın yılların oyuncusu olmasına rağmen çok naif bir heyecanı var bu gecelerde.
    geçen defa yeşilçam ödül töreninde mikrofon yerine aldığı ödüle konuştuğundan haberin yok mu? sonra da istiyorsun ki boybeyi'ni hatırlasın

    YanıtlaSil
  7. Vaayyy Pelin elelrine sağlık şekercim. Bu arada epeydir ortalarda görünmeyen Guzi'yi burda bembeyaz elbise içinde görmek çok güzel. Yalnız kadın nasıl böyle hiç çocuk doğurmamış gibi hiçbir falsosu yok, nasıl böyle kalıyor bu kadınlar anlamış değilim??? Neyse
    benim en beğendiklerim:
    1) Tuba Ünsal
    2) Kesinlikle Tuğba Büyüküstün bana göre Burcu Esmersoydan bile çok daha güzel ve şık.
    3) Tülin Şahin

    Bu Eda'yı da Bora'dan başka taşıyacak adam zordur T.C.sınırlarında.Özgüvenlerine hayranım bu çiftin.

    YanıtlaSil
  8. benimde favorim şu anda güzide duran. çok kaliteli ve çok hoş görünmüş.

    YanıtlaSil
  9. Asıl Ayşe Kucuroğlunu görmek istiyorum:-) Twit atmış dün kuafördeyim, ESA'a doğru diye.Herkes çok şık olacak sanırım gibi bişeyler söyleyip duruyordu da:-)) Hani Vööögg 'da da 1 ay boyunca stil olayına girmiş ya(!) çok merak ettim açıkçası....

    YanıtlaSil
  10. sıla bile şıksa ortamı düşünemiyorum ben de :D
    http://semforever-semforever.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  11. Çok güzel bir post olmuş.Lure kesinlikle doğru söylemiş.Gecenin açılışından tutun da özellikle sunucuların sözde esprileri hiç profesyonelce değildi.Güzide Duran gözlerimi kamaştırdı desem yeridir.Tülin Şahin'e de bayıldım.Tuba Büyüküstün çok şık.Gelelim Tommy Hilgifer'ın karısına...Bu resmi görür görmez kahkalarla güldüm.Üstünü başını geçtim o çantaya kötü diyemiyorum bile!Adeta çocuk çantası gibi...

    YanıtlaSil
  12. Resimler icin oncelikle cok tesekkurler Pelin'cim!

    Simdi gelelim bendenizin nacizane yorumlarina:

    Eda Taspinar'i bazi kiliklarini cook begeniyorum, bazisina ise iiih diyorum ki bu outfit'e de onlardan biri..Evet tek tek bakinca cizme, ceket falan cok guzel ama hepsi bir arada ve simsiyah, bana fazla bir dominatrix/fetish/al eline kirbaci vur patlat tarzinda urkutucu bir hava uyandirdi..Partneride boyle biyigiyla, takimiyla falan yaninda kapi gibi durunca eh be dedim, bu ciftin eline dominatrixlikte kimse su dokemez!

    Gulden Yilmaz guzel olmus ama seninde dedigin gibi bu elbiseyi o kadar cok gorduk/duyduk/tartistik ki
    artik gina geldi...ben anlamiyorum bu zengin hanimlari, hemde moda dunyasinn tam icindesiniz! O kadar cok yerli/yabanci mukemmel tasarimcilar varken sen git artik kopyasini neredeyse Koton'da bulabilecegimiz(!) yesil Pucci'yi giy cik... olmamis..

    Guzide Duran, mukemmel...kusursuz...kugu gibi..

    Garance ve Scott'a ise bende inanamadim...bloglarini her gun en az iki acar, bakarim...ikisinide, cikardiklari isleri de cok severim...ama gercekten bu ozensizlik ve rahatlik benide biraz rahatsiz etti..Garance makyaj bile yapmamis yahu!!

    En son olarak, Tommy'nin esine sesleniyorum..kocanin kredi kartlarindan birini alda alisverise cik sekerim, zira chic bir gece cantasina siddetle ihtiyacin var! Hah ne alicagimi bilmiyorum dersen, soyle bize, gelir yardim ederiz seve seve:)

    kiss...

    YanıtlaSil
  13. Bende tv de ödül törenini görünce sizi hatırladım :))

    ve Keremcem'in bordo ceketi nefisti, ne dersiniz..?

    http://www.iimmgg.com/image/e42b4c7005ac08f56534582c8b3e290d

    YanıtlaSil
  14. Cansel Elçin`le ilgili yorumunuza katılamayacağımı söylemek isterim. Çünkü malesef kendilerinin senaryo gereği davranışlarını salondaki kimse anlamadı, aslında bütün davranışların bir mizansen olduğunu biz ekrandan gördük ve anladık, salondakiler için jeton düşmedi malesef... Cansel Elçin olmasaydı gece gerçekten de çok sıkıcı olacaktı, sadece güzel giyinmiş bayanlara bakmak yeterli olmuyor, televizyon başına bu şekilde kimseyi oturtamazdınız. Ama Cansel Elçin kendi şirinliği ile geceyi tatlandırdı. Tabi bunu anlayanlar ve anlamayanlar oldu. Ben Cansel`i yine de sunucu olarak sahnede görmeği çok isterim. Daha da güzelini yapacağından eminim. Ayrıca gecenin en şık ve yakışıklı erkeği o idi.

    YanıtlaSil
  15. ahaha, Tommy'nin karisinin elindeki cantayi bu blogda gormesem, kozmetik magazalarinin esantiyon olarak dagittiklari makyaj cantasi falan zannederdim herhalde!!
    Scott (ve Garance)'in bu hallerini de, o kadar cok bu tur okazyona davet edilmek ki, artik baymak olarak yorumlayabiliyorum.
    Benim favorim T.Unsal, giydiklerini kendinin bir parcasi yapabilme yetenegine bayiliyorum.

    Pelin sahanesin, ellerine saglik!

    YanıtlaSil
  16. Garange Dore beni şaşırttı.

    YanıtlaSil
  17. Güzide Duran gerçekten kugu gibi , çok zarif, neden bu kadar genç yaşta kendini emekliye ayırdıgını anlamış değilim. Ailevi sebepler herhalde ama bizi de bu zarif şıklıgından mahrum etmesin ,daha çok çıksın ortaya :)

    YanıtlaSil
  18. Ellerine sağlık Pelinim.. okumaktan da, fotograflara bakmaktan da cok keyıf aldım. Tommy amcanın karısı ıcın yazdıklarına kahkahalarla guldum resmen.. kız cocugu cantası gıbı.. bazen ınsanlar bolluk ıcınde şaşırırmıs ya,sanırım hanımefendının basına gelen de bu hesap :D

    YanıtlaSil
  19. sevgili selin rica ederim benim için büyük bir keyifti. beğendiğine sevindim :)

    huysuzum teşekkürler canm benim. aslında raşit b. 'nın heyecanını normal karşılıyorum. ne de olsa en çok ses getiren 2 isme kıyafet dikmiş. diğerleri hep yabancı markalardan seçerken yerli tasarımcı olarak 3-4 isimden biriydi.

    asortik krep evet keremcem 'in ceketini gördüm ama gömlek işini sevedim. ki keremcem kravatıyla meşhur olmuş bir adam ama en önemli gecede ikonik kravatını taktırmamışlar. belki de özellikle yapmışlar bilemiyorum. ha birde kumaşın parlaklığını sevmedim desem kızarmısın acaba :)

    sevgili adsız sadece salondakiler değil benim gibi ekran başında olanlar da anlamadı inan. ki yüzlerce ödül töreni seyretmiş biriyim ama hiç bu kadar acemi bir sunuş görmedim. bence hepsi rol değildi. arada kopukluklar oldu ve burcu 'nun bazı müdaheleleri gerçekti. olmasa bile bana böyle hissettirmiş olmaları bile fiyaskodur. ama çok yakışıklıdır ve her giydiğini çok güzel taşır ayrı :)

    sevgili ışıl e. çok teşekkür ederim :)

    ve yazdıklarımı seven sevmeyen yorum bırakan ya da bırakmayan herkese teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  20. Gecenin tartışmasız yıldızı Güzide Duran bence.Cok sık ve zarif bayıldım dogrusu.Tuba Ünsal hep bı dağınık , yine öyle.Tulin Sahin de hoş ama elbise bilindik.Eda Taşpınar simsiyah itti beni.Cizmeler hoş ,pisti olması Deniz Berdanla fena olmuş.Ayni çizmeleri Harvey de bı davette İsil Recber de de gördüm , bence mqueen cizmeler hoş ama fazla iddialı ve fashion.

    YanıtlaSil
  21. Senin postunu okuduktan sonra, TV'de tekrarini izledim. Sunuculuk gercekten cok fiyosko ve acemiceydi. Gecenin en begendigim ismi de Guzide benimde, adeta kugu gibiydi. Nebahat Cehre'ye gelince kendisi cok mahcup oldu boybey'in ismini hatirlayamince, hatta ne ayip sey diye hayiflandi kendine.
    Guzel post icin tesekkurler, part2 yi bekliyorum sabirsizlikla..
    Sevgiler
    nesli

    YanıtlaSil
  22. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  23. selma ergeç'e ba-yıl-dım.bu kadar sade ve bu kadar şık. ayrıca tuba ünsal muhteşem ötesi olmuş nebahat çehre'ye haksızlık etmek istemem ama tuba ünsal albalirdi bu ödülü

    YanıtlaSil
  24. Pelom ellerine saglik nasil buyuk bir keyifle okudum nasil! Tekrar tekrar okuyacagim bir post:)

    YanıtlaSil
  25. Merhaba ben de fikrimi paylaşmak istedim, favorim kesinlikle Burcu Esmersoy'du. Özellikle saçı ve küpeleriyle tamamladığı heykelsi formuyla inanılmaz klas,şık ve seksiydi.Bir de kimse bahsetmemiş ama şeytanın avukatlığı bana kalsın:) Tuba Büyüküstün'ün elbisesi size de Natalie Portman'ın hamileyken giydiği elbiseyi hatırlattı mı?:)Güzel bir model o ayrı:) Sunuculuk ise beni rahatsız etmedi, çünkü "sunuculuk" gibi sunuculuk değilde mizansen olarak düşündüm yapılanı, en sondaki "sana prova yapalım demiştim" cümlesine kadar, çünkü işin esprisini "ödül alacağını sanıp gelen ama ödül alamayacağını öğrenip kendini de bir anda sahnede bulan acemi ve ürkek erkek sunucu ile onu çekip çeviren seksi ama otoriter kadın sunucu" üzerine kurmuşlar diye algıladım ben.Zaten ilk kez canlı yayınlanan ve de ikincisi yapılan bir organizasyon çok ağır üzerine gitmeye de gerek yok diye düşündüm:) Hoş şirin bir mizansen yaratılmaya çalışılmıştı,bence kötü değildi:)

    YanıtlaSil
  26. Bir postda da sen olsan ne giyerdin detaylarla yazarmisin lütfen. Su özensiz blogerlardan bahsetmişmem ben de özellikle kötü ve garip giyinen ünlü modacılara kıl olurum.

    YanıtlaSil
  27. Her fikrine tek tek katiliyorum ama Garance&Scott ciftine ozensiz demeni anlamadim. Eger 2 blogu da takip ediyorsan, Garance nin her turlu onemli olayda bile effortless takildigini bilmen gerekirdi, zira kendisi ne makyaji sever ne de abartili giyinmeyi, red carpet olayi kesinlikle yoktur her ikisinde de. Amfar da bile dumduz siyah elbise giymisti yine ayni topuz yine sade bir eyeliner. Dolayisiyla ben katilamiyorum bu pacoz soylemine, elle style awards icin herkes fazlasiyla sik olmus ama bizde red carpet diye bisey olmadigi icin insanlar her firsatta abartmayi cok seviyor tabi. onlar bu kilik kiyafet arasinda sonuk kalmis olabilirler ama bu onlarin kendi tarzlarini ezmemiz gerektigini gostermez..

    YanıtlaSil
  28. Asortik Krep dedi ki...

    ve Keremcem'in bordo ceketi nefisti, ne dersiniz..?

    http://www.iimmgg.com/image/e42b4c7005ac08f56534582c8b3e290d

    Size katılıyorum.Çok beğendim gerçekten çok şıktı,Keremcem gecenin parıldayan yıldızıydı adeta:)

    Sevgili MODAveSOSYETE ; Keremcem'in bu kıyafeti birlikte çalıştığı Başak Dizer Fransez imzalı, son zamanlarda davetlerde bu tarzı kullanıyorlar, kravat takmıyor o yüzden.Bu tarzı da çok hoş çok klas duruyor bence:)

    YanıtlaSil
  29. Ben genel anlamda odul toreninde stil anlaminda bir sonuc goremedim Dalinda basarili isimlermi secildi yoksa stili olan kisilermi? Elle cok begendigim bir dergi ama bu odul toreni bana anlamsiz geldi. Hazirladiginiz post cok hos Bu resimlerin icinden gordugum en hos isim Guzide Duran

    YanıtlaSil
  30. sevgili adsız istersen Scott Schuman 'ı google search yap bak bakalım karşına nasıl biri çıkıyor. benim gördüğüm isterse gayet şık olabilecek bir adam. en azından şık bir ceket ve kumaş pantalon giyebilirdi. böyle bir organizasyona kotla gelmekte neyin nesi. Garance Doré ye gelirsek aynı şey onun içinde geçerli . bunu bizim yerli starlardan biri yapsa aynı şekilde eleştirirdi. scott olmuş garance olmuş önemi yok. bu bir saygıdır sonuçta. ha sana uygundur birşey deme hakkım yok. ama benim düşüncem de ortada :)

    zeynep çok haklısın çünkü bende ödüllerde stil anlamında birşey görmüyorum zaten. yani sıla ya da tuba büyüküstün ün stil anlamında ne gibi faktörleri olabilir ki . koca bir hiç. bu ödül aslında 1 den fazla yapılmamalı bizde. gelecek seneki adayları görünce inan bu seneyi arayacağına eminim :)

    keremcem 'in kıyafetini ben beğenmedim arkadaşlar. bu bir tarz meselesi. benim tarzıma uygun değildi. bugün ışın görmüş ve tülin şahin 'de cnn 'de aynsını söylediler. zaten o kadar kapalı yakayı kimseye yakıştırmayan biriyim. kusuruma bakmayın :)

    YanıtlaSil
  31. Tuba Büyüküstün'ün kıyafeti bana da Natalie Portman'ın hamileyken giydiği elbiseyi hatırlattı.Özgün bi tasarım olmamış bence :)Eda Taşpınar geçen sene ki ödül töreninde de simsiyahtı bu senede hayal kırıklığı yaşadım kendisinde :( Bence gecenin en şıkı Tuba Ünsal'dı.Tarzına bayılıyorum.

    YanıtlaSil
  32. Bende Tuba Unsalin tarzinda hicbir ozellik bulamadigim gibi manken fizigine karsin hicbirseyi hakkini vererek tasimadigini dusunuyorum Hernekadar baskalari tarafindan giydirilsede cogu zaman Buna karsin Hande Ataiizi tarzi olan bir isim diye dusunuyorum Ayrica Still odulunu hak edebilirdi Nebahat Cehre yarine

    YanıtlaSil
  33. Sevgili Moda ve Sosyete ,size kızmam mümkün değil,çok uzun zamandır sizi izliyorum çünkü.

    Parlaklığına birşey diyemem kumaşın ama dikişi ve oturuşuna bayıldım.Keremcem zaten yakışıklı bir adam ama kravatı olmayışı konusunda size bir nebze hak veriyorum.Keremcem olmasa dinci görüntü veriyor diyeceğim kravatsız bir ceket ,bu yüzden sevmiyorum yakası kapalı gömlekleri bende.
    ama benim oğluşum giysin isterdim böyle bir ceket :))

    YanıtlaSil
  34. sizleri kırmamak için kelimelerime o kadar dikkate ediyorum ki. teşekkürler :)

    aslında benim kullanmaktan çekindiğim ama senin söylediğin nokta yüzünden işte. çok kapalı yaka bana dinci kesimi hatırlatıyor. o yüzden bu keremcem bile olsa kimseye yakıştıramayacağım bir tarz. üstelik nerde keremcem 'in ikonik kravatı öyle değil mi ? başak fransez 'i beğenirim ama bu sefer stylingde çuvallamış. farklı olsun diye kişilerin özünü kaybetmelerini doğru bulmuyorum.

    YanıtlaSil
  35. garance doré smokin ve taşlı ayakkabılar giymişti. bence kendince gayet özenmiş. hadi neyse de scott'un çamuru dahi silinmemiş ayakkabılarıyla gelmesi tek kelimeyle saygısızlık. sokakta karşıma çıksa poz dahi vermem bu sinirle

    YanıtlaSil
  36. güzide duran zeynep tosun giyinmiş berrak tüzünataç ve burcu kutluk hakaan giymiş

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.