ELLE STYLE AWARDS Türkiye 2011 - 2. Bölüm

Nihayet Hello dergisi sağolsun kalitesiz resimleri çok daha iyi olanlarla değiştirdim. Böylelikle kıyafetleri daha iyi görebiliyoruz.

Görüşlerime başlamadan önce arada Güzide Duran 'ın o çok beğendiğimiz beyaz elbisesi bir Zeynep Tosun tasarımıymış. Merak edenler için bu ayrıntıyı belirtmeden olmaz.



Feryal Gülman 'ın üstünde nefis bir Victoria Beckham görüyorsunuz. Hatırlarsanız daha geçen gün bu elbisenin siyah olanını Victoria giymişti. Bana fazlasıyla siyah gelmesine karşın elbisenin yaka, derin sırt dekoltesine ve pilelerine bayılmıştım. Açıkçası Feryal Gülman Victoria Beckham 'dan daha güzel taşımış. Herşeyden önce vücudunun fitliği tam kıvamında. Hani kalem gibi kadın dediklerimizden. Rengin uyumu, sade aksesuarları, saçı ve makyajı gayet başarılı.



Ve Derin Mermerci. Nihayet kendisine çok yakışan bir Azzedine Alaia giymiş. Hem yaşına hem de vücut yapısına çok uygun. Ama özellikle deri ceketle giymiş olmasını çok sevdim. Kıyafetinde hiçbir yanlışlık yok. Sadece o pozuna anlam veremedim :)



Deniz Berdan 'ın kıyafeti kendi tasarımı bir DB. Doğrusu pek tahmin etmezdim ama Deniz Berdan 'ın yeni tasarımlarının hepsini çok beğendim. O kadar değişik ve ilginç tasarımlar ki. Tasarımlarını merak ettiyseniz sizi BURAYA alayım.

Daha önce de yazdığım gibi Alexander McQueen çizmeleri Eda Taşpınar ile pişti oldu. Şimdi ikisinin resimlerine bakıyorum da çizmeler kesinlikle Deniz Berdan 'da daha güzel durmuşlar. Eda Taşpınar 'ın baldırları sanki daha bir kalın geldi gözüme. Allahım Eda Taşpınar 'ın bacaklarını eleştirdiğime inanamıyorummm :)))



Nasıl da stil sahibi bir çift. Nasıl da birbirlerini olabilecek en güzel ve en şık şekilde tamamlamışlar. Bayıldım. Beliz Sarıyer 'in kıyafeti Hüseyin Çağlayan. Ayakkabılar Celine. Ve kendisine bu modeli çok yakıştırdığım saçlarına kondurduğu bant ise Maison Michel.



Sibel Karakaşlı ise üstünde ufak tefek oynamalar yaptığı bir John Galliano seçmiş. Elbisenin altına gecenin Rock&Royalty temasına ters düşebilecek bir haute couture ayakkabı seçmemesi en doğrusu olmuş.



Didem Antebi çok şık bir Stella McCartney giymiş. Elbisenin kesimi vücut yapısına çok yakışmış. Elbisenin pırıltıları çok kaliteli. Kıyafetini bir başka pırıltıyla eşleştirmeyip siyah Bottega Veneta clutch ve siyah bir ayakkabı seçmesi son derece isabetli olmuş.

3. bölümde buluşmak dileğiyle :)


Share

Yorumlar

  1. bana da derin mermerci'nin bacaklari bi garip geldi, verdigi pozdan midir nedir..

    YanıtlaSil
  2. Feryalin elbiseside rengide muhteşem yaa

    YanıtlaSil
  3. tuguna bacakları çok ince olduğundandır :)

    YanıtlaSil
  4. yahu oldum olası hep kontrollüdür bu kız zaten. bir şirinlik sevimlilik yapmak istemiş işte. ha olmamış hala cool takılsın derim o ayrı :))

    YanıtlaSil
  5. Cok nefis bir post olmuş. Çarşamba gununku dergileri almaya pek niyetim yok sen en ala analizi yapıyorsun zaten. Kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  6. Bence Feryal Gulman boyle inceligini gosteren kiyafetler secmeli hep. İnanilmaz duruyor. Sari renke esmere yakisiyor bunuda anladik Derin Mermercinin durusuna hic anlam veremedim. Her zaman en begendigim DM Son zamanlarda hayal kirikligi Alaia ninda cok yakistigini dusunmuyorum tarzina.

    YanıtlaSil
  7. Derin'in kıyafetini çok beğendim.:ok yakışmış bak bu kez:)Pozu da o an öyle esmişler ona demek:) Arada da böyle takılsın bana batmadı.
    Didem Antebi'yi de beğendim. Ama favorim as usual Feryal Gülman.Hayranım ben bu kadına çoook eskiden beri.Bir buna bir de rahmetli Ceyla Gölcüklü'ye bayılırım.Nur içinde yatsın kadıncağız.

    YanıtlaSil
  8. Haa bu arada Deniz Berdan'ın son Anadolu Uygarlıkları temalı koleksiyonuna ben cidden bayıldım.Çok farklı ve giyilebilir olmamış mı? Ben çok beğendim açıkçası. Bence çizmeler Eda'da da güzel olmuş.Zaten bu çizmeleri en güzel taşıyacak 2 isim DB ve ET haa bir de bak Güzide Duran'da da güzel dururdu ama tarzı değil artık giymez öyle o:-))

    YanıtlaSil
  9. feryal gülman hanım çok güzel olmuş, çok beğendim.

    YanıtlaSil
  10. Deniz berdan'in elbisesinin boyu mu uzamis bana mi oyle geldi?!?! Anlayamadim gitti...

    YanıtlaSil
  11. sadece didem hanımı ve sibel hanımı beğendim. Bir ödül törenine uygun bir zariflik içindeler.

    canım pelinciğim ya sana bir şey soracağım,
    Acaba yıl sonunda yılın en şıkı ve en rüküşünü yapıp oylamayla belirlesek nasıl olur? Geçmiş yazılarını okuyorum da ne berbat kıyafetler var, bu yılın malzemesi oldukça bol. Bence nasıl giyinmemeiz ve nasıl giyinmememiz konusunda,özellikle yılbaşı gecesi için fikir olabilir diye düşündüm...
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  12. Eskiden ozlem onal amerikada yasarken istanbula dondugu anda bende hello samsan alem ne varsa alir fotograflarina bakardim, simdide derin icin ayni seyi yapiyorum paristen dondu buhafta dergiler alinacak derin ne giymis ne takmis dergide incelenicek ! Feryal hanimida gecenlerde bebekte evinin yakinlarinda gordum resimlerde oldugundan sisman cikiyor fistik gibi masallah cok zarif bir hanimefendi

    YanıtlaSil
  13. larelith yapacağım bu sene de merak etme :) varsa aklında olanlar lütfen mailime at ve benimle paylaş :)

    evet adsız ne yazık ki özlem önal 'ı göremiyoruz artık sık sık. bende derin mermerci daha doğrusu tüm mermercileri keyifle takip ediyorum :) evet feryal gülman gerçekten zayıf ama orantılı fit zayıflardan. dediğin gbii resimlerde daha kilolu çıkıyor.

    YanıtlaSil
  14. Akşam vaktim olursa zevkle paylaşırım. malum benim de 17 aylık bir kızım var. Ama aklımdakileri sana mutlaka yollamam lazım bayılacaksın...

    YanıtlaSil
  15. selam

    blogunzu bayılarak okuyorum hatta yazılarını okuduğum tek blog diyebilirim:)
    fakay ufak bir eleştirim olacak kabul ederseniz.. feryal gülman size mail yazıp irtibata geçtiğinden beri ona karşı yazılarınız çok değişti. tabiki şık giyindiğinde bunu dile getireceksiniz fakat eleştiri yaptığınızda bile arkasından hemen bir iltifat geliyor.
    ben eski yazılarınızı daha çok beğeniyordum.

    umarım bunu yazmam sorun olmaz. sadece gözüme batıyor bu değişim.

    lütfen muhteşem yazılarınıza devam edin,blogunuz çok güzel

    çiğdem

    YanıtlaSil
  16. Deniz Berdan ile Eda Taşpınar için aynısını düşünmüştüm Pelin katılıyorum.ET'nin bacakları nasıl olduysa kalın görünüyor.Feryal Gülman seçimlerini mümkünse hep bu tonlardan yana kullansın.Kendisini açmış ve zayıflıktan kopacak gibi duran Victoria'nın aksine daha insani bir görüntüsü var.Yine çok hoş!Sibel Karakaşlı çıfıt çarşısı gibi...Didem Antebi inanılmaz şık...

    YanıtlaSil
  17. Deniz Berdan ile pişti oldular dediğinden beri çatlıyorum resmen görmek için dediğin gibi Eda da daha kalın durmuş yada bol bırakmış üst kısmı Deniz sıkıca sardırmış bacağına gibi çünkü bacak yapıları nerdeyse aynı birinde kalın birinde ince başka türlü duramaz :)) Yazık olmuş ne diyelim eğlendim :D

    YanıtlaSil
  18. pelincim.. deniz berdanın anadolu temalı kolleksiyonuna bayıldım. postun altına yazdım ama sanırım başarılı olmadı bende senden bilgi almak istedim. oradaki bloğunda yani.. 6.resimdeki elbiseyi nereden bulabilirim? püsküllü siyah elbise..sende beğenmişsin..yorumun vardı..yardımın için teşekkürler..ns.lee

    YanıtlaSil
  19. Sevgili cigdem tesekkur ederim dusunceni paylastigin icin. Dogrusu son zamanlarda gayet mukemmel bir performans gosteriyor. Ciksa soyle hic begenmedigim bir kiyafeti sen gor o zaman beni ;)

    Deniz berdan 'in koleksiyonu harvey nichols da satiliyor. Bloguna girersen yorumlarda detayli bilgilerini okuyabilirsin :)

    YanıtlaSil
  20. İnsanlar nedense birileri elestirilince mutlu oluyorlar. Sadece blogda degil yasam icindede boyle Beni bu bakis acisi cok rahatsiz ediyor. Bu bizim toplumumuzun sorunu diye dusunuyorum. Postlar harika olmus Pelin hanim Guzide Duran ve Feryal Gulman favorim. Derin Mermerciden daha iyisini beklerdim. Ama her haliyle yinede hos

    YanıtlaSil
  21. Hatta bugün Deniz Berdan yanılmıyorsam twitterda okudum koleksiyon kıyafetlerinin satışlarına çok şaşırdığını, beklenenden fazla ilgi gördüğünü bahsetmiş.Hatta sadece 6 parça kıyafet kalmış diye de belirtmişti.

    YanıtlaSil
  22. Pelin karşılaştırmalarda ilk defa senle ayrı düştüm. Victoria'nın british fashion awards'da giydiği elbisenin aynısını aynı tarz (yani stil ve moda anlamında) bir ödül töreni olan elle style awards'da feryal gülman'ın giymesi bana çok wanna-be victoria geldi ki feryal gülman'ın hayat ikonu olmuş bence victoria. Şahsen çooooooook güzel elbiseleri giyen çoooook zengin bir kadından bir adım öteye gidemiyor malesef, elbiselerin üzerinde yaptığı değişikliklerde cabası. Deniz

    YanıtlaSil
  23. Victoria Becham bir tasarimci su anda ve dogal olarak kendi tasarimlarini giyiyor. Viktoria Becham tasarimi giyen her kadin ona benzeme cabasindami? Pelin hanimin postlarindan takipediyorum Feryal Gulman adini dahi bu blogda ogrendigim markalari yada yine unlu markalarin hos kiyafetlerini giyiyor. Bence Chanel giysileride cok guzel tasiyor Kendi tarzi oldugunu ve birine benzemek gibi bir cabayada ihtiyaci olmadigini dusunuyorum.

    YanıtlaSil
  24. İyi guzel de feryal gulman 'in bu ilk VB 'si degil ki. Defalarca giymisligi vardir. Ha bazilarini begenmedim kabulumdur ama bu elbise gerek renk gerek kesim olarak inanilmaz yakismis. Victoria giydi diye giymemesi gerekir dusuncenizi anlayabilmem imkansiz cunku bunlar sirf Victoria giysin diye yapilmiyor. Bu bir koleksiyon arkadaslar. Herkesin giyecegi bir koleksiyon. O zaman tonlarca unluyu neden VB giyiyor diye de elestirmeliyiz.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.