KİM NE GİYMİŞ ? - Merve Gürsel

 


Merve Gürsel 'in üstünde şahane bir Ralph Lauren görüyoruz. Şarap renginde kadife kumaşlı nefis bir elbise.

Kendisi son günlerde epey kilo verdi. Kendisine kocaman bir tebrik. Elbisenin kesimi ve rengi çok yakışmış. Saçları, makyajı ve sallantılı küpeleriyle dozunda bir uyum yakalamayı başarmış.

İşin tek olmamış tarafı burnu açık bir ayakkabı içine giydiği siyah çoraplar. Ne yazık ki tek bir hata işin tüm güzelliğini alıp götürmüş.

Allah aşkına şu burnu açık ayakkabıların altına çorap giymeyin. Giymek isterseniz burnu kapalı bir ayakkabı seçin. Son günlerde birçok kişinin bu hatayı yaptığını görüyorum ve şıklık adına ciddi anlamda üzüntü duyuyorum. O kadar uğraş didin dünyanın parasını bayıl ve burunda çoraplar görünsün. Olacak iş değil !!


Share

Yorumlar

  1. defiledeki görüntüden sonra merve hanımda beğenmenin imkanı yok.dediğin gibi şu açık ayakkabıalra ne diye çorap giyerler anlamak zor.çok sakil ve kötü bir görüntü oluyor.elbise in merve hanım out :-D

    YanıtlaSil
  2. Merve gursel kilo vermedi, ny'da bir takim mudaheleler yaptirdi :)

    YanıtlaSil
  3. Bu elbise cok guzel.

    Aylin

    YanıtlaSil
  4. e ne yaptıysa yaptırdıysa iyi olmuş diyelim :)

    YanıtlaSil
  5. Valla ben burnu açık ayakkabıyla çorabı beğeniyorum ama yerine göre. Daha spor kıyafetlerle ok, ama böyle bir gece kıyafetiyle çorabı bile çok gereksiz görüyorum. 2 dk arabadan inerken üşüseler ne olacak, çorapla bütün kıyafetin havası kaçıyor.

    b-lure.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. Bence bu elbiseye kapalı burun bir ayakkabı daha hoş bir seçim olurdu zaten, keşke hiç öyle bir seçim yapmasaymış. Bir de acaba kemersiz elbise daha mı hoş görünürdü diye düşünmekten kendimi alamıyorum..

    YanıtlaSil
  7. Bence kemer de olmamış bi de çoraplar tabii ama koskoca Güzelim Moschino vile bu hataya düşmüş :(

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.