MÜJDE !! Louis Vuitton Fetiş Akımı Sona Eriyooor !!

Çok sıkıldım LV 'nin fetiş koleksiyonundan. Sağım solum önüm arkam her yer fetişten geçilmiyor. Ha sanmayın ki bu akımı sevmedim. Aksine çok sevdim ve yığınla severek kullandığım şeyler aldım ama bıktım. Yapım öyle zaten. Hemencecik herşeyden sıkılıveririm. Bu kuralı bozan tek şey en büyük aşkım hayat arkadaşım kocacığımdır :) Zaten o da benim gibidir. İki rahatsız tip birbirini bulmuş mutlu mesut yaşıyor hesabı :)

Hah yine konuyu dağıttım Nişantaşı'na kadar gidip geliverdim :)

Louis Vuitton 'un fetiş koleksiyonu içimi tam baymaya başlamışken çok şükür ki yeni koleksiyonları ortalıklarda görünmeye başladı.Koleksiyon başlı başına adamı güpür dantel ve aplike manyağı yapıyor. İşçiliği, renkleri ve romantik havasıyla kuşkusuz yeni sezonun en başarılı koleksiyonlarından biri.



Baştan sona muazzam güzellikte ki bu koleksiyondan ilk giyinen Olivia Wilde oluyor. Beyaz elbise üstü şeftali renkli tül çok şık. Buna bir de Olivia Wilde 'ın olağanüstü güzellikte ki ten rengi eklenince ortaya kusursuz bir güzellik çıkmış. Keşke Christian Louboutin Sobek yerine düz ve yumuşak renkli bir ayakkabı seçseymiş.



Ardından Sarah Jessica Parker geliyor. Tüylü ve hacimli etek kendi başına bir güzellik. Bir de buna uygun bluz ve beyaz Louis Vuitton ayakkabılarla harika bir şıklık içinde. Tek sorun ne kadar Carrie olursa olsun bazı kıyafetler için yüzü fazla yaşlı görünüyor.



Ve listeye son olarak dün gece Cate Blanchett 'de katılıyor. LV 'nin Sidney açılışında baştan aşağı Louis Vuitton kıyafetlerle. Ayakkabıları Sarah Jessica Parker 'ın ki gibi aynı model beyaz bir Louis Vuitton. Cate Blanchett 'den beklenmeyecek kadar yumuşak havalı ve kesimli bir seçim. Çok şık ama elbisenin romantik havasıyla fiziğini pek uyuşturamadım.

Son koleksiyon henüz satışa sunulmadı. Ama çıkar çıkmaz eminim ki gelecek yaz ortalık LV 'nin romantik kadınlarıyla kaynayacaktır. Yaz gelsiiiin :)


Share

Yorumlar

  1. olivia wilde yada cate blanchett in giydiklerinden birini en kısa zamanda feryal gülman'ın üzerinde görmek dileğiyle demiyim, zaten yakındır :)
    birde beni ters köşe yapıp SJP'ın üzerindekini giyermişşş :S

    YanıtlaSil
  2. gözüm gönlüm açıldı :) bahar bahar bir koleksiyon resmen!

    YanıtlaSil
  3. Sahsen ben bu koleksiyonu FG üzerinde göreceğimizi zannetmiyorum. Cilt rengi bu tür pastelleri kaldırır mı emin değilim.

    Ayrıca bu üç resmin hiç birini aman aman beğenmedim. Olivia nın makyajı mı saçı mı nedir beni rahatsiz etti. Digerleri de elbiseleri tam gösterememiş gibi geldi. Bilmem neden.

    Aylin

    YanıtlaSil
  4. Burada en beğendiğim Olivia Wilde.Elbisenin hakkını çok iyi vermiş.Ayakkabı seçiminde kesinlikle katılıyorum yumuşak renkli bir ayakkabı seçebilirdi.Jessica Parker'ın üstündekini beğenmedim.Hem yakışmamış hem de o tüylerle pek de stil görünmüyor.Cate Blanchett elbisenin ruhunu öldürmüş.Birşeyler eksik.Bence onun tenine daha koyu tonlar güzel gider.Bu olmamış.

    YanıtlaSil
  5. Cok hanımefendi bir dışılık var koleksiyonda ben cok beğendim. Seksi görünmeden çekici olmak isteyenler için.

    YanıtlaSil
  6. sevgili aylin ben feryal gülman 'ın giyeceğinden eminim. bana göre çok onun tarzı. yumuşkak, dekoltesiz, hanım hanımcık bir çizgisi var çünkü. ben ümitliyim :)

    YanıtlaSil
  7. SJP o tüylü eteğin içinde berbat duruyor.Bence hiç taşıyamamış.Valla bu kadında görünce insan bu kıyafeti almak istemez.

    YanıtlaSil
  8. Tüylü etek çoook güzel olmasına rağmen SJP gerçekten hiç güzel taşımamış bence o eteği daha uzun boylu biri giymeli, o zaman hakkı verilmiş olur. Cate Blanchett'in giydiği elbise tam Feryal Gülman'lık bence de. Yalnız neredeyse her postta ve yorumda FG'den bahsetmeye başladık :)

    YanıtlaSil
  9. SJP'i cok seviyorum ama cok uzuluyorum, henuz 46 yasinda olmasina ragmen gec ellilerinde gosteriyor.:(

    YanıtlaSil
  10. Çok güzel bi koleksiyon birazcık Chanel Couture andırıyor show'u da bi o kadar güzeldi Lv epey çoşuyor Marc kalp.. Ama bence biraz erken değil mi? Daha kışteyız ve s/s'ler çıkmış meydane ben bunu pek sevmiyorum yani karman çorman geliyor bana :/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.