RONİT GÜLCAN Şaşırtmaya Devam Ediyor !

 


Son zamanlarda Ronit Gülcan 'ın çok beğendiğim stiline bir haller oldu. Bunun gibi bir başka kişi daha var. Onu da bir sonraki postumda konu edeceğim.

Ronit Gülcan 'in ipek saten kobalt mavisi elbisesinde tek bir doğru bile bulamıyorum. Renk kendi başına çok çarpıcı. Böylesi çarpıcı rengi bir de ipek saten gibi pırıl pırıl bir kumaşla birleştirdiğiniz vakit insanın gözlerinin kamaşmaması imkansız. Kolların kapalı olması da içime fenalık getirdi.

Saçlar sıkı sıkı bir topuz yapılarak, mavi baz bir makyaj uygulanmış. Siyah kuşak, siyah ayakkabılar ve siyah süet bir portföy.

Aksine saçlar açık bırakılsa ve yarım kollu bir elbise olsaydı büyük olasılıkla ne kadar şık olduğunu yazardım.

Kombinasyonda herşey fazla. Böyle olunca da ortaya gözleri yoran ve demode bir görüntü çıkmış. Ronit Gülcan 'ın o çok beğendiğim modern şıklığına acilen geri dönmesini ümit ederim.


Share

Yorumlar

  1. Bu elbise yaşına hem gitmemiş hem de sanki üzerine çarşafı dolamış gibi bir görüntüsü var.Oysa ki ben LV çekilişinde beğendiğim stil kısmına onu yazmıştım...Fiziği de oldukça iyiyken sanki birşeyleri gizlemek istercesine bu modeli seçmesine hiçbir anlam veremedim.

    YanıtlaSil
  2. bence az bile yazmışın.gerçek anlamda facia bir görüntü.

    YanıtlaSil
  3. Ben yine Ronit'i de çok beğendim.Bana hiç abartı gelmedi ve kendisine de yakıştırdım.Demek ki bende de var bir kokoşcanlık veya rüküşlük kim bilir:-)

    YanıtlaSil
  4. Bu elbise Sibel Can'a iyi gidermiş..

    YanıtlaSil
  5. Bu ne doktorrr :)))))))

    YanıtlaSil
  6. Ronit Gulcan cok hos giyiniyordu bu elbise hakikaten yakismamis Ama renk superrrrrr

    YanıtlaSil
  7. hahaha:))) tam Sibel Can'lik:))

    YanıtlaSil
  8. güzelmiş aslında yaa

    YanıtlaSil
  9. Rezalettttt, imdat demek istiyorum, rükus ötesi rukus olmuş.Hem renk , hem model ,hem saten nedir bu böyle ya.Arti saclar toplu ne çirkin kadinmis ayol bu.Kedi gibi basik bı surat.Offffffff yeter demek geliyor icimden....

    YanıtlaSil
  10. offf çok kötü bir renk ve kesim.dediğin gibi herşey çok fazla fazla ve fazla :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.