SİNEM KOBAL Aralık Elle Dergisi Resimleri..

 


Sinem Kobal hem mesleki açıdan hem de yaşadığı aşk ile memleketimin gözde isimlerinden biri. Kendisi şu an Madrid 'de yaşıyor ve Elle dergisi bu güzeller güzeli şehirde Sinem Kobal 'ı mercek altına almış.

Hem de ne almak..Son günlerde bir ünlümüzle yapılan röportajda gördüğüm en güzel styling ile. Melis Ağazat 'ın nefis zevki ile İspanyol fotoğrafçı Santiago Esteban 'ın becerisi birleşmiş ve ortaya şahane bir çalışma çıkmış. E tabi elinizde ki malzeme de güzel olunca resimlerin birbirinden leziz olması kaçınılmaz bir son.

Hiiiiç Sinem Kobal 'ın rol yapıyor yapamıyor olayına girmiyorum. Bu postta sadece moda penceresinden bakmak istiyorum. Sinem Kobal giyilmesi için seçilen tüm kıyafetlerin kimliğine bürünmeyi başarmış, ruhunu taşımış.

Melis Ağazat sezonun en gözde parçalarını en güzel şekilde harmanlamış. Hiçbir parça daha fazla ön plana çıkmıyor. Hepsi birbiriyle görsel ve estetik anlamda uyumlu.

Ama tabi ki en beğendiklerim yok değil. Mesela Balmain elbise, fuşya Gucci elbiseli kombinasyon, bisikletli Celine kıyafet, caddede yürüdüğü kombinasyonun tümü ve turuncu renkli Chloé takım favorilerim.




Share

Yorumlar

  1. dün gördüm bu fotoğrafları ve normalde sinem kobal'a çok ayılıp bayılmasam da bu çalışmaya bayıldım. fotoğraflara bakarken senin en kısa zamanda inceleyeceğini ve böyle olumlu yorumlar yapacağını düşünmüştüm yanılmamışım. artık sen yazmadan birilerini görürsem kendimce senin fikrini tahmin ediyorum :)

    YanıtlaSil
  2. eyvaaaah tarzım çok bilindik oldu demek ki :)) şaka ! çok teşekkür ederim demek ki great minds think alike mış gerçekten de :)

    YanıtlaSil
  3. o yeşil elbiseyi de devamlı görmekten gına geldi ama ya... sevmiyorum bu kızı ben soluk bir tip ışıksız. Bir de dişlerine acil bişeyler yaptırmalı...

    YanıtlaSil
  4. Nefis bir calisma olmus. Styling'i cok begendim. Sanki Sinem Kobal daha kadinsi olup bu citi piti "kiz" olayinda cikmis gibi. Cok begendim. Eline saglik Pelinim post'un nefis olmus.

    YanıtlaSil
  5. Sinem Kobal'ın en iyi arşivi olmalı bu, tek kelimeyle bayıldım, caddede yürüdüğü outfiti ciddi anlamda stil bazında bizlere örnek olmalı. Çok Avrupai bir çalışma olmuş, Sinem Kobal'ı beğenmesemde, fotoğraflara hayran kaldım. Ancak kapak fotoğrafı fazla fotoshoplu değil mi ? :)

    YanıtlaSil
  6. Miu Miu'nun yeni sezon Glitter ayakkabıları hiç bu kadar şirin görünmemişti gözüme. Kiyafetler şahane. Hepsi çok güzel taşınmış. Gayet güzel bir çalışma.

    YanıtlaSil
  7. biri sinemin kolundan tutup, koaför salonundan içeri atsın. 15 senedir aynı model için şişti!ama saçı toplanınca ne kadar güzel olmuş. yap bi değişiklik sinem!

    YanıtlaSil
  8. Oha! Tebrikler çok hooş ötesi olmuş Sinem Kobal'ı çok sevmem ama mükemmel bi çalışma dün görmüştüm kapağı ama pek dikkat etmemiştim(gözüm Vogue'daydı) dedim ki amaan yine hit bi dolce & gabbana bi elbise giydirip geçmişler amaa çok özür dilerriiiim =]

    YanıtlaSil
  9. styling muhteşem olmuş güzel bir çalışma cidden

    YanıtlaSil
  10. Melis Agazat farki diyorum, bayildim diyorum, Sinem Kobal bu fotograflarini evinin duvarlarina boy boy astirsin diyorum =)

    YanıtlaSil
  11. Şaşkınlıklar içersinde sinem kobal'ı şık görüyorum :)) Balmain elbiseleri hep favorimdir kesinlikle o ve sergio rossi botlara bayıldımmm ! O fotoğraf muhteşem görünüyor. Keşke Sinem'i hep böyle görsek...

    YanıtlaSil
  12. Benim favorim uzun çizmeyle giydigi kıyafetle turuncu taba karışımı pantolon takımı.

    Aylin

    YanıtlaSil
  13. Sinem Kobal'i Tuvana Buyukcinar disinda birinden giyinmis gordum ilk defa galiba. Nefis gorunuyor.icim acildi. Civil civil cekim, styling yapanin ellerine saglik. Balmain'li styling'e bayildim.

    YanıtlaSil
  14. kapak dışında geri kalan herşeyi çok beğendim..ama kapakta nasıl bi photoshop uygulandıysa feci kötü çıkmış suratı şişmiş resmen ama diğer tüm fotoğraflar harika..

    YanıtlaSil
  15. Bebişimmm, o güzeller güzeli buğday sarısı saçların ve o mükemmel fiziğin, müthiş sahne yeteneğinle niyayet sana hakettiğin değeri vermeye başladılar baak. Sosyete bilogları bile sana saygı duyuyo artık. Pis yorumcuların seni yerlerden yerlere vurmalarına aldırış etme ve o güzel badem gözlerini süzerek o müthiş yeteneğini konuştur bebişimmm. Sinoş'cum benim nasıl bir seksapelitelik var sende nasıl bir güzellik var dillere destansın tatlım. Seni gebergen'le çektiğin diziden beri manyakça seviyorum. Sinoşum bebişimm... Gerçek sosyete sensin tatlımm, buğday saçlım, kara kaşlım, badem gözlü bebişimmm...

    YanıtlaSil
  16. Merhaba ,
    Elle dergisi çekimlerini çok beğendim ama yanılmıyorsam bu iş bir ekip işi Melis Ağazat'ın asistanıda çok iyi bir iş çıkarmış yani benim kardeşim Yasemin Dizdar:)tşk

    YanıtlaSil
  17. kapakta bana fotoşop fazlalığı görülmedi pek. iç resimlerde nasılsa kapakta da öyle gibi. tabi bu benim görüşüm. yani en azından sinem kobal 'ı tanıyabiliyorum :)

    sevgili nuriye yorumun sabah sabah çok güldürdü beni. harikasın :)

    o zaman yasemin dizdar 'ı da kutlarım :) elbette bu işin arkasında kocaman bir ekip var. keşke her emeği geçenin ismi yazılsa.

    YanıtlaSil
  18. Sinem Kobal'ı normalde çok beğenmesem de bu çekimler bana bayıldığım Blake Lively'i hatırlattı. Onun gibi genç, özgür ve havalı çıkmış bence süper bir styling ve çekim olmuş, tebrikler. YEşil elbise her yerde olsa da görmekten bıkmam, muhteşemmm! Ayrıca saçını değiştirsin yorumlarına katılmıyorum, bence Sinem Kobal'a çok yakışıyor.

    b-lure.blogspot.com

    YanıtlaSil
  19. Sinemin Balmain elbise ve dizüstü çizme ile olduğu fotoğrafa bayıldım.O nasıl güzel bir elbisedir Allahım yaa.bayıldım hepsi çok güzel.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.