SİZİN SEÇTİKLERİNİZ : Sosyetemizin En Güzel/Şık Çifti Kimdir ?

 


Bu soruya %75 'iniz Sanem - Ralf Tezman cevabını verdi. Hatırlarsanız ben de sene içinde bu çift hakkında bir post hazırlamıştım. Ama postumu yorumlarken hep başka isimlere yer vermiştiniz. Bu seçiminizle görmüş oldum ki birçoğumuz aynı düşüncedeyiz.

Sanem-Ralf Tezman 'ın medyada ki duruşları da hoşuma gidiyor. Bu kadar popüler ve merak edilen bir çift olmalarına rağmen şimdiye kadar birlikte bir kere bile röportaj vermediler. Hem bireysel hem de çift olarak cool bir duruşları var.

Diğer seçimleriniz ise ;

2. Ezgi-Emre Kıramer
3. Didem-İzzet Antebi
4. Arzu-Murat Atabarut
5. Gül-Murat Saygı
6. Aylin-Özcan Tahincioğlu
7. Derin Mermerci-Cem Uzan
8. Beliz-Derin Sarıyer

9. Ece Sükan-Ediz Elhadef (ayrıldılar?)
10. Siren -Gökhan Çarmıklı

Dedim ya size süprizlerim var diye. Şimdi bundan sonra ki kategorilerimde seçtiğiniz birincilerle yaptığım mini röportajlara yer vereceğim.


Pelin : Bir davete katilacağınız vakit giyeceklerinizi siz kendiniz mi belirliyorsunuz yoksa herhangi bir profesyonel destek alıyor musunuz ?

Sanem Tezman : Bir davete katılırken giyeceğimiz kiyafetleri kendimiz belirliyoruz. Herhangi bir profesyonel yardım almıyoruz.

Pelin : Favori markalariniz nelerdir ?

Sanem Tezman : Benim abiyede ilk aklima gelenler Elie Saab, Dior, Oscar de la Renta, Alexander McQueen, Marchesa ve Valentino. Türk tasarımcılardan ise Siren Ertan. Kokteyl için genellikle Roland Mouret, Lanvin ve Miu Miu tercih ederim.
Günlük kıyafetlerimde ise Phillip Lim ve Balenciaga favorilerimdir.


Pelin : Ya eşiniz Ralf Tezman 'ın favori markaları ? Ve özel dikim adresleri ?

Sanem Tezman : Eşim Jil Sander, Tom Ford, YSL ve Paul&Joe markalarını sever. Özel dikim için adresi Tacettin Şeker (Taji) 'dir.

Pelin : İkinizin de ucuz kaçış adresleri var mıdır ?

Sanem Tezman : Eşimin ucuz kaçış adresleri genellikle American Vintage ve Boggi. Benim özel bir adresim yok bu konuda. Beğendiğim ve kendime yakıştırdığım herşeyi alabilirim.

Pelin : Birlikte katıldiginiz bir davette kıyafetlerinizin uyumuna dikkat eder misiniz ?

Sanem Tezman : Hayır. Katılacağımız bir davette illa bir uyum içinde olmak için çaba sarfetmeyiz.

Pelin : Kendinizi en rahat hissettiğiniz stil hangisidir ? Aynı soruyu eşiniz için de soruyorum.

Sanem Tezman : İkimizin de rahat hissettiği tarz smart casual'dır.


Umarım beğenmişsinizdir :) Sanem Tezman 'a gösterdiği ilgi için de ayrıca teşekkür ederim.

Şimdi biraz mola veriyorum :)

***** Bu röportaj ve görseller www.ModaVeSosyete.BlogSpot.Com 'a özeldir. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanımlar için yasal işlem başlatılacaktır.


Share



Yorumlar

  1. Vayyy!!!Kendini aşmak böyle birşey olsa gerek bu röpörtaj olay olmuş bunun feryal gülman versiyonu varmı yada siren ertan versiyonu??:))Çok beğendim sanem hanımda güzel cevaplar vermiş:)Seninde sanemle ralf'i seçeceğini bilmeyen yoktur herhalde:))

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim :) evet feryal gülman ve siren ertan çarmıklı versiyonları var takipte kal derim :)

    benim seçimim zaten belli o yüzden ayrıca belirtmedim :)

    YanıtlaSil
  3. derin mermerci de gördüğünüz cool havayı, kendi özgü stili ben sanem tezman da görüyorum. en önemlisi sanırım kaliteli görünmesi. normalde ralf tezman ın yanında öyle çok aman aman kaliteli kız görmedim ben sanem tezman a kadar. demek ki akıllı adammışki evlenilecek kişi olarak sanem i seçmiş. ayrıca ağır başlı buluyorum. mesela köpek fobisi varsa bile bir köpekle karşı karşıya geldiği zaman cıyak cıyak bağırmayacak, tabana kuvvet demeyecek kadar cool ve ağır başlı buluyorum kendisini valla.

    YanıtlaSil
  4. Gül-Murat Saygı çifti nasıl stil sahibi olur hiç anlamam bir kere gül saygı'da stil mi var düne kadar magazin programı sunarken ne hallerdeydi evlendi yine düzelmedi sadece markaların sitelerine girip kombin yapıyor bir iki tane de gece elbisesi giymiş doğru düzgün ne stili ne şıklığı ya!!!Şık kadın feryal gülmandır,siren ertan çarmıklıdır,edvina hanım,sanem hanım bu kadınlar şıklıkta söz sahibidir kaldı ki bu kadınları bile eleştiriyoruz ki gül saygı'yı ne yapalım hele kocasına hiç lafım yok sürekli takımla gördüm o takım da ona hiçbir zaman yakışmadı nerde ralf tezman nerde murat saygı kusura bakma pelin tutamadım kendimi:)

    YanıtlaSil
  5. Dip notunu cok beğendim. Belesci hayal gücü ve emek hırsızlarından oldum olası haz etmem. Senin çalısmalarını bir iki kelime değiştirip üzerine konan çoktu. Mesela bir site ve bazı magazin gazetecileri. Sanırım bunlar sadece sizi sömürmekle kalmıyor, aynı zamanda okuyucu yuda salak yerine koyuyorlar. Kopyala yapistir. Bizde yuttuk. Bosuna biz sende takılı kalmadık. Feryal Gulman i da merakla bekliyorum. bu arada sorularını biraz daha cogaltabilirsen eminim okuyucular cok memenin olur.Tebrikler.

    YanıtlaSil
  6. roportaj çok keyifli olmuş eline sağlık pelin.benim kocamda taji'den giyinir ve çok memnundur.pelin bu roportajlara alıştırırsan bizi yandın :D

    YanıtlaSil
  7. Pelincim birşey sorucam, bu röportaj yüzyüzemi oldu? yani hani cevaplar bazen kişilikde belirtirya..mesela resimlerde çok soğuk duran biri iki kelime yazınca pek samimi geliverir o yüzden merak ettim..yüzyüzede senmi yazdın, yoksa o mu cevapladı diye..bana donuk geldi cevaplar, mesela didem antebi gerçi resimlerden gülümsemesinden son derece içten bir insan olduğu anlaşılıyor, hani o gibi anlamaya çalışmıştım sanem tezmanı, o yüzden soruyorum, gerçi sorulara verdiği cevaplara gülen yüzde yapmak zorunda diil hani, bende yanii

    YanıtlaSil
  8. Derya su kopek mevzusunu biraz acsan derim. Sanki arkasinda esrarengiz bir dokundurma var gibi ;)

    Saygi cifti stil olmasa da guzellik anlaminda secilmistir belki. Murat saygi yi bilemem de gul saygi hos hatundur.

    Aysegul tesekkur ederim :) ben artik bu calip cirtma isleriyle ugrasmaktan biktim. En son serra tokar 'in vionnet ini yazmislar ama yazarken bile imla yanlisi yapmislar. Bazilari oyle degil ama. Durust ve samimi yaklastiklari vakit degme keyfime. Biliyorsunuz herkese elimden geldigince yardim ederim ve bu beni mutlu eder.

    Selin eyvaah alisirsaniz yandim keten helva ;)

    Roportajlarimi nasil yaptigim lutfen bende gizli kalsin. Bir sebepten dolayi soylemiyorum. Sanem Tezman inan cok seker ve cok samimi. Hic oyle disardan gorundugu gibi degil dersem yeter umarim ;) yalniz iclerinden en zoru tezman cifti oldu cunku medyada olur olmaz sekilde yer alip haber olmayi sevmeyen bir cift. Ki cok da haklilar .

    YanıtlaSil
  9. Tmm o zaman, ne yapalim, bunu da bulamayabilirdik diye düşünürüz:)

    YanıtlaSil
  10. Peliiinn, süpersin.Seni işt ebu yüzden takip ediyorum.Yaptığın hobini iş gibi görüp çok sevmen senin başarındır zaten.Çift olarak henüz hiçbiryere küçük de olsa röportaj vermeyip, seni tercih etmeleri de senin samimi, dobra oluşundan bence ve bu da bir başarı.Çok teşekkürler, emeğine, yüreğine sağlık.Sanem hn.da çok tşk.ederiz.Bu güzel sorulara samimi cevaplar verdiği için.

    YanıtlaSil
  11. Bu emek hırsızlarını ben en son sanırım bir derginin aralık sayısında gördüm.Hatta sana da bildirmişştim Pelin hangi dergi olduğunu sayfasıyla birlikte. Resmen konuyu senden haber alıp bazı görselleri de kullanarak dergide yayınlamışlardı.Ya da esin kaynağı oldun sen onlara diyelim biz hadi kibarca:-))Yersek !!(-ki yemedik de zaten:-))Resmen sosyetenin stil sahibi ve şık çiftleri diye haber yapmışlar.Hayır bunu koskoca dergiler yapıyorsa en ayıbı da budur daha da diyecek birşey bulamıyorum:-((

    YanıtlaSil
  12. dokundurma falan yok pelincim:) bana çok sakin ve soğukkanlı geliyor. en büyük fobisiyle yüzleşse bile asaletinden soğukkanlılığından bişey kaybetmeyecek biri gibi.
    yabancı tarihçiler osmanlıları anlatırken şöyle derler; çok garip bir olayla ya da nesneyle karşılaşınca dururlar, bakarlar ve tebessüm edip yollarına devam ederler. ben bunu sanem tezman da görüyorum.

    YanıtlaSil
  13. papişim teşekkürler canım benim :) evet cosmopolitan'ı kastediyorsun. okudum ve evet kesinlikle benim yazımdan esinlenilmiş. hiç kem küm etmeye gerek yok zamanlama, konu, ve kişiler o kadar benzer ki bunun aksini düşünmek imkansız.

    derya çok güzel ifade etmişin bayıldım. keşke benim için de böyle birşey dense. çok kıskandım :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.