SİZİN SEÇTİKLERİNİZ : 'Lüks' Denince Aklınıza Gelen İlk Marka ?

Hatırlarsanız ekim ayında Louis Vuitton Keepall çekilişinde sizlere 9 soru sormuştum. Verdiğiniz cevaplar doğrultusunda 'en' lerinizi mercek altına alıyorum. Böylelikle sevdikleriniz, arzu ettikleriniz ve hayalleriniz nelermiş daha detaylı görebileceğiz. Hem de süprizlerimle :)



En son sorudan başlıyorum. Bakalım okuyucumun aklına 'lüks' dendiğinde ilk neler geliyormuş.

Lüks en çok 2 markayı çağrıştıyor. Öncelikle Hermes ardından Chanel geliyor. Aralarında sayı olarak çok az fark var. Statü simgesi olarak Hermes ve Chanel 'in tahtları kesinlikle sarsılmıyor. Bunlardan sonra sırasıyla ;

3. Louis Vuitton
4. Cartier
5. Burberry
6. Alexander McQueen


* Cevaplarınızda benimkileri de merak ediyordunuz :) Söyliyim. Lüks olarak aklıma ilk gelen marka Harry Winston 'dır.


Share

Yorumlar

  1. benimde aklıma hermes geliyor hemen samimiyetine sığınarak söylüyorum hermes,chanel,cartier,lv,mcquen varken senin söylediğin marka nedir yahu 100 kişiden 1'i söylemez bu da senin zevkini gösteriyor senin lüks markanı çok merak ediyordum ama bunu beklemiyordum şaşırdım:))))))

    YanıtlaSil
  2. bende çook merak ediyordum..sevindim....ama bu arada kullandığın beğendiğin 'İT BAG' olarak gördüğün çantalarla ilgili bir post bekliyordum::)) hatırlatiyim dedimm.sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. benim aklima da niyeyse Cartier geliyor ilk anda :)

    http://stylishtimes.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Aaa ben bu anketi kaçırmışım.
    İlginçtir lüks deyince insanların aklına Bulgari gelmemesine şaşırdım. Benim aklıma önce Hermes ardından da Bulgari gelir:) Bi de ne yalan söyleyeyim Alexander Mcqueen'e de şaşırdım. Çok sevdiğim bir markadır ve tasarım denildiğinde ilk aklıma gelir ama lüks olarak algılamam.

    Bu arada Pelin bize Harry Winston'la ilgili bir post hazırlar mısın?

    YanıtlaSil
  5. ben bu soruya harry winston yanıtını vermiştim.ortak bi zevkimiz olmasına sevindim :)

    YanıtlaSil
  6. Valla benim aklima gelen harry winston dir arkadaslar. ;) Luks kavrami kisinin ulasabilirligine gore degisebilir derim. harry winston in tek bir parcasi bile beni mest eder.

    İt bag'leri yapacagim soz ;)

    Ulku ben AMQ e okeyimde burberry daha cok siritmiyor mu ?

    Evet bizim gibiler ne yazik ki sadece yuzde 3.. Olsuun farkliyiz ya en azindan hihihi ;)

    YanıtlaSil
  7. Ben de Hermés demiştim ama aslinda saat yada mücevher markasi daha doğru olurdu ama ben öyle dememişim nedense :) bence de lv ve burberry cok siritiyor kimseyi asagilamak istemem ama biraz Bilgisizce olmus bi yanit galiba :( Harry Winston diyince benim aklıma hep şey gelir bi adam babama çakma Harry Winston satmaya çalışmıştı yok bu saatler 150.000 lira falan eder ben de 1.000 lira gerçekten farksız falan sinir olmuştum adama..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.