SİZİN SEÇTİKLERİNİZ : Sosyetemizin En Rüküş Kadını Kimdir ?

 


Bu kategoride elbette ve elbette Süreyya Yalçın 'ın eline kimse su dökemezdi. Sonucunu rahatlıkla tahmin edebiliyordum. Hükümet gibi kadın vesselam. İlk şöhret olmaya başladığı zamanlarda çok daha iyiydi. Ama zamanla Bülent Ersoy ile yarışır hale geldi. Şimdilerde sanki daha bir sadeleşti ama nolursa olsun kafamıza öyle bir imaj kazıda ki unutulması imkansız :)

2. Ayşe Kucuroğlu
3. Nevbahar Koç
4. Deniz Berdan
5. Selin İmer


* Benim seçimim ise mutlaka Sema Basa olurdu :)


Share

Yorumlar

  1. Süreyya Yalçın açık ara öndedir muhtemelen :)) Ayşe Kucuroğlu bana sevimli geldiğinden rüküş olarak göremiyorum. Benim listemde birde Ivana Sert ve birazcıkda olsa Eda Taşpınar da var.

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle Süreyya Yalçın.Bu kız neden daha stil tarzı olmak istemiyor, rüküşlüğü seçiyor anlayamıyorum.

    YanıtlaSil
  3. Bende selma basa demiştim.

    YanıtlaSil
  4. Bende Selma Basa demiştim ankette. Ama digerleri ama digerleri sadece rükusu değil aynı zamanda stil ikonu diyede genclere yanlış ornek oluyorlar. Stil demek aykırılıkları bir araya getirmek ve açabile dikkat çekmekte tükürüğün tanımı nedir merak ediyorum. isin acı tarafı bu durum için Servet harcamaları.

    YanıtlaSil
  5. simdiye cikan anket sonuclari tamam benim icin ama bunda Deniz Berdan ve Ayse Kucuroglu olmamis. Deniz Berdan icin rukusluk ve kendine ait bir stilin olmasi gibi ince bir cizgi var.. Ayse Kucuroglu ise sectigi her parca cok sik oluyor ama bazen onlari karistirirken sorunlar cikiyor ama kendine yakistiriyor.

    YanıtlaSil
  6. zuzu'ya katılmıyorum.anket sonucu çok doğru bence.bende ayşe kucuroğlu ve süreyya yalçın demiştim.her parçanın kendi başına güzel olması bir ahenk olmayınca ne işe yararki.kendisi vogue da bugün ne giydimin en rüküş görüneni olmakla da bir ilki başarmıştır.ha birde etrafta süper stil yok şöyle böyle denmiyomu hepsini parayla söylettiğini düşünmeye başladım :) malum partilerede 9 bin lira alıyormuş.bir kahveyle medya ikonu olduysa vardır bunun arkasında sıkı bir pazarlık işleri :)

    YanıtlaSil
  7. kafe demek istemistim yanlış yazmışım pelin :)

    YanıtlaSil
  8. İpad denyazdigim için kelimeler bazen otomatik atıyor. Okumadan yayınladığım için çok saçma olmuş acaiplikle dikkati çekmek stilse rukuslugun tanımı ne diye yazacaktım

    YanıtlaSil
  9. aylincem201129 Aralık, 2011

    kucuroglu kimdir neyin nesidir ne var ki bu kadında elime aldığım her dergide suratını görüyorum çözemedim. ilk başlarda ilginç geliyordu artık baktım AK haberi hemen sayfayı geçiveriyorum. üstelik giyim zevkide son derece dağınık, şekilsiz ve yorucu.

    YanıtlaSil
  10. Hakikaten Ayşe hanım kimdir nedir anlamış değilim ivana sert'i eda taşpınar'ı hatta hande acar'ı bile şık gördüm bu kadını hiç göremedim ya göz yoruyor ayrıca vucudunda kaşında gözünde dikkat çeken bir unsurda yok en zaından ivana,eda taş gibi hatunlar:))Neden vogue'da hiç anlamıyorum gereksiz yere kendini moda üstadı gören kişilere sinir oluyorum.Bugün ne giysem'de önüne gelene laf atan verda hanım acaba aynaya bakıyormu çok merak ediyorum kim sardı bu insanları başımıza ya sürekli türüyolar.Ayşe,verda ivana offf yeter artık adam gibi biri çıksın konuşsun ki adam gibi biri kendini birşey sanmaz milleti eleştirken tatlı dillidir örneğin Feryal hanım jüri olsa eminim öyle eleştiriler yaparki tam yerinde kırmadan yada yıldırım mayruk gibi bir üstad konuşsa yerli yerinde konuşur.Hakan akkaya kim ya meziyeti kim millete bilmişlik taslıyo git kendi kılığını düzelt önce neyse konu sapıyor ama ne yapıyım çok doluyum biliyorum ki sende dolusun twitterda okuyorum pelin:)Neyse iyi geceler diliyorum:)))

    YanıtlaSil
  11. Deniz Berdan neden bu listede anlamadim... ben kendisini rukus bulmuyorum. Tarz sahibi oldugunu dusunuyorum..

    YanıtlaSil
  12. Gamze;
    Tam yorum yazacakken okudum yorumunu ellerine sağlık. Tam da dil getirmek istediklerimi yazmışsın.

    Süreyya Yalçın'a bakamıyorum. Açıkçası, yakınında olan şöyle sağlam bir iki arkadaşı çıkıp da "Bu nedir?" demiyor mu diye merak ediyorum :))

    YanıtlaSil
  13. Deniz Berdan'a ayıp olmuş.Şık diyebilmek için benzer bakış açısı ve ruha sahip olmak gerektiğini düşünmekle birlikte ( zor bir stili var )rüküş demenin şık demekten daha zor olduğunu rahatça söyleyebilirim. Gerçi bu blogda şık seçilebilmesi için blogu takip ettiğini beyan etmeli ve ara sıra mail atmalı blog sahibesine. Zira kim bu biçimde davranırsa birden konumu, durumu değişiyor. Ne rüküşler, ne densizler var sosyetede oysa.

    YanıtlaSil
  14. ne kadar saçma bir yorum.bunları seçenler pelin değil bizleriz. konuyu bilmeden yorum yaparsan böyle saçma sapan birşey çıkar ortaya.üstelik pelin'in twitlerinden gördüğüm kadarıyla ayşe kucuroğlu ile gayet dostça bir muabbeti var ama kendisi 2. seçilmiş. pelin'i 3 senedir takip ederim ve o dediklerini konu ederken bile beğenmediğini sevmediğini söyler ama son kararı hep bize bırakır.

    YanıtlaSil
  15. Deniz Berdan hanımefendi yıllar önce 2000'lerin başında kolunda monogramlar, üzerinde alaturcalığın neferi olabilecek korkunç kıyafetler giydikten sonra; sonunu getiremediği entelektüel gözükme çabasındaki blog yazıları ile belli ki kendine şık dedirtme çabasında. Lakin ne yaparsa olmuyor, olamıyor. Bu alt yapısızlıkla da olacak gibi durmuyor.

    YanıtlaSil
  16. Bakınız: http://www.google.com.tr/imgres?q=Deniz+Berdan+2000&hl=tr&safe=off&client=firefox-a&rls=org.mozilla:tr:official&biw=1024&bih=497&tbm=isch&tbnid=EyM0tWVmUR4S7M:&imgrefurl=http://www.frmartuklu.net/sanatci-unlu-resimleri/193477-deniz-berdan-fotograflari-deniz-berdan-resimleri.html&docid=njy1BIGaXQf2pM&imgurl=http://www.birstar.com/resimler/deniz-berdan/slides/deniz_berdan_02.jpg&w=330&h=506&ei=e6EAT9HsH4L4sgb_nJAH&zoom=1

    Bunlardan bolca bulabilirsiniz. İnternet şak diye silinemiyor ne yazık ki.

    YanıtlaSil
  17. Ayşe Kucuroğlu 'nu bende sevimli buluyorum.Çok şeker biri. Evet birçok kılığını beğenmesem de bazılarında gayet iyi. Ben Vogue'da ki bazı seçimlerini çok güzel buldum. Modayla eğlenen biri sonuçta. fazlada kafaya takmıyor zaten.

    deniz berdan rüküşlerde ilk 5'in içinde ama stil sahibi isimlerin içinde de 7. sırada. bende beğenmezdim ama son anadolu esintili koleksiyonunu çok başarılı buldum ve kendisine çok yakıştırıyorum. üstelik bu isimleri selin 'in dediği gibi ben değil sizler seçtiniz. önce neyin ne olduğunu anlayın öyle bodozlama dalın olaya.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.