SİZİN SEÇTİKLERİNİZ : Sosyetemizin En Stil Sahibi Erkeği Kimdir ?

Bu kategoride Ralf Tezman 'ı ezici bir üstünlükle birinci seçtiniz. Zaten eşi Sanem Tezman ile çift olarak da en iyi seçilmişti.



Ralf Tezman smokin ceket ve papyonu genç nesilde en iyi taşıyanlardan. Büyük davetlerin yanısıra gündelik hayatında da spor şıklığı çok güzel uyguluyor. Bakımlı bir erkek ama öyle bağıran bir tarzı yok. Bu yüzden de kendini çok şık zanneden diğer erkeklerden ayırmış oluyor.

2. Rahmi Koç
3. Cem Hakko
4. Ali Koç
5. Sezai Taşkent


Ralf Tezman 'ın stilinden tüyolar almak için eşi Sanem Tezman ile yaptığım mini röportaja gözatabilirsiniz.

* Benim seçimim de Ralf Tezman olurdu. Ama Murat Atabarut 'un çok az oy almasına şaşırdım doğrusu. Kendisi İngilizlere özgü asil şıklığı en güzel uygulayanlardan biridir. Yok fikrimi değiştirdim Murat Atabarut 'u seçerdim :)


Share

Yorumlar

  1. pelin harikasın benimde seçimim murat atabarut olurdu kesinlikle. ralf tezman da iyi ama murat atabarut'da ki ince zevki göremiyorum. ama eşi arzu atabarut annesi gibi giyiniyor.halbuki 30 yaşlarında genç bir kadın.çok aşırı klasik olmuyor bazı kadınlara. luxuryshoppers'a mı başvursa acaba :)

    YanıtlaSil
  2. ben önder öztarhan'ın stilini beğeniyorum. giyim kuşamı son günlerde epey iddialı olmadı mı ?

    YanıtlaSil
  3. Bu post'un yurtiçinde baskısı olan tüm erkek dergilerinde ve hatta ulaşılabilirlik dolayısıyla tüm gazetelerde yer alması gerekiyor. Gerekiyor, çünkü belki bu postu okuyan beyler, bu beyefendilerden feyz alarak bir parça çeki düzen verebilirler kendilerine. Diye ümit ediyorum... :)

    YanıtlaSil
  4. bana önder öztarhan hafiften lapo elkannn 'ı taklit ediyor gibi geliyor. ha yakışıyor mu evet yakıştırmasını biliyor. ama hala murat atabarut derim ben :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.