SİZİN SEÇTİKLERİNİZ : Sosyetemizin En Güzel Kadını Kimdir ?

Ve geldik sizin seçtiklerinizden son kategoriye. Sosyetemizin en güzel kadını olarak ciddi bir oy farkıyla Siren Ertan Çarmıklı 'yı seçtiniz. Bu ay ki Harper's Bazaar 'da Siren Ertan Çarmıklı röportajına çok hoş bir başlık atmışlar. Modern Prenses. Gerçekten de Siren Ertan Çarmıklı 'yı en güzel ifade eden sıfat bu olsa gerek. Hep güzel, hep güleryüzlü, hep şık ve hep kaliteli. Arada sivri eleştirilerimden nasibini almış olsa da bana, bloguma ve sizlere yaklaşımı o denli kaliteli ve olgun oldu ki bir iki üç tıp diyip oturtuverdi bendenizi popomun üstüne :) Feryal Gülman 'ın röportajında ifade ettiği 'şıklık' bu olsa gerek :)



2. Özlem Önal
3. Derin Mermerci
4. Sanem Tezman
5. Didem Antebi
6. Ezgi Kıramer
7. Edvina Özyeğin

8. Ceyla Gölcüklü (Aramızda olmasa da dillere destan güzelliğiyle hala ilk 10'un içinde)
9. Melisa Eliyeşil
10. Tuba Ünsal


Siren Ertan Çarmıklı röportajı yayınlayacağım dedikten sonra sizlerden yüzlerce mail geldi. Her mailinizde şunu da sor şunu nasıl yapıyor diyen birbirinden meraklı sorular. Merak etmeyin öğrenmek istediğiniz herşeyi sordum :)

Pelin : Cilt bakımında en çok hangi markaları ve ürünlerini tercih edersiniz ?

Siren Ertan Çarmıklı : Yüz cildim hassas olduğundan bazı kremler ağır gelebiliyor. Genelde La Prairie nemlendirici ve temizlik ürünleri kullanıyorum. Göz altı nemlendiricisi olarak Dermologica 'dan da çok memnun kaldım. Vücut nemlendiricilerim için ise daha geniş bir yelpazem var; Clarins, Valmont, Jo Malone kokusunu beğendiğim parfümlü kremler.

Pelin : Aynı şekilde tercih ettiğiniz ve şu an kullandığınız makyaj ürünleri nelerdir ?

Siren Ertan Çarmıklı : O kadar çok ki! Sık sık uçtuğum için makyaj malzemesi tüketimim uçlardadır :) Havaalanında beklerken kozmetik reyonlarına dalarım. Çünkü en kolay aldığım şey makyaj malzemesidir. Markası hiç fark etmez beğendiğimi alırım.

Pelin : Evde kendinizin yaptığı bir cilt maskesi ya da doğal bir tarifiniz var mıdır ?

Siren Ertan Çarmıklı : Hayır hiç yok. Ben günde bir defa nemlendiricimi sürsem daha ne isterim :) Genelde sadece makyaj yaptığım günlerde makyaj altı için krem sürüyorum. Ama kemoterapi sonrası saçlarım toparlansın diye kafamda annem ve kayınvalidemin bütün kocakarı ilaçlarını denemiştik. Zeytinyağı, Bepanthen, ilik... Ancak temizliğe önem veririm. Mesela asla makyajla yatmam ve dişlerimi fırçalamayı ihmal etmem.

Pelin : Hangisine daha çok zaman ve emek harcarsınız ? Saç, cilt, makyaj ?

Siren Ertan Çarmıklı : Hiç biri desem :) Makyaj yaptığım bir günse cilt-makyaj 10 dakika. Saça gelince kendinden pırasa gibi dümdüz olmalarının avantajını kullanıyorum. Eğer topuz görürseniz kirli olma ihtimali muhtemeldir, yıkatmaya vakit kalmamıştır ve ben de acilen toplatmışımdır. Çoğu zaman ofisimde iş arasında ya da davete gitmeden 10 dk. önce evimde olur bu işlem. Dalgalı ise manikür-pediküre gitmişimdir, hazır vakit varken yapılmıştır. Eğer kötü görünüyorsa bilin ki hiçbir şeye vaktim olmamıştır :) Tabi dip boya iki-üç haftada bir mecburen zamanımı alıyor..

Pelin : İddialı ve size çok yakıştırılan bir saç renginiz var. Arada tamamen değişik bir renge geçiş yapmak istediğiniz olur mu ? Ya da ilerde böyle bir değişimi sizde görebilme şansımız nedir ?

Siren Ertan çarmıklı : Benim 18 yaşlarımda olduğum 80’lerin sonunda kızıl furyası vardı ve ben de furyadan nasibimi aldım :) Ama aktığı için canlılığını korumak çok zor oldu ve kısa sürdü. Sonra 10 yıl kadar önce iş gereği 4 ay gibi bir süre kahverengiye boyattım ama o zamanda diplerim daha açık çıktığından çok kötü gözüktü. Sonra kanser yılımda tamamen doğal boya kullanmam uygun olacağından garip, kızıla dönük bir yumurta sarısı ile gezdim ama o kemoterapi döneminde kafamda saç olmasına dua ettiğimden bu hiç önemli değildi :) Bunlar dışında çok uzun yıllar saçlarımı röfleli kullandım. Saçlarım gür olduğundan röfle için tüm günümü kuaförde geçirmek zorunda kalıyordum ve çok sıkılıyordum. Kuaförüme 'Bunun bir çaresi yok mudur? Boyaya ne dersin? O kaç dakika sürer?’ diye sordum ve daha kısa sürer deyince hiç düşünmeden boyattım! Şimdi 1 saat 15 dakikada kuaförden çıkabiliyorum çok şükür! Üstelik şaşıracaksınız ama bu renk saçla rahatlıkla makyajsız dolaşabiliyorum. Sadece siyah bir rimel ve pembe-kırmızı bir ruj çok tatmin edici oluyor. Hem ben güneşlenmeyi de sevmiyorum ve beyaz halimle bu saç rengim daha iyi uyum sağlıyor. İşte tüm bu sebeplerden dolayı size diyorum ki hiiiiiç ısrar etmeyin bir süre daha bu saç böyle gider :)

Pelin : Şimdiye kadar herhangi bir estetik desteği aldınız mı ? Ve estetik hakkında ki düşünceleriniz nelerdir ?

Siren Ertan Çarmıklı : Estetiğe hiç karşı değilim. Hem niye olayım ki ?! Ben mesleğimi kadınları daha güzelleştirmek üzere seçtim. Estetiğe de böyle bakıyor, insanlar daha güzel ve daha huzurlu olacaklarsa niye olmasın diyorum. Bana gelince, yüzümde hiç estetik yok. En çok sorulan iki şey olan dişlerim ve saçlarımın tamamı bana ait :) Bunun için önce Allah'a, sonra da genlerinden dolayı anne babama teşekkür ediyorum. Çünkü ben bakım konusunda çok ilgisiz, çok bilgisiz, günlük öncelikleri çok farklı biriyim. Vücudumda ise lenf kanseri tedavim sırasında bir cerrah hatası yüzünden göğsümde büyük bir sorun yaşandı. Bu yüzden bir operasyon geçirmem, bunun da bir plastik cerrah tarafından yapılması gerekti.

Pelin : Şu an hangi parfümü kullanıyorsunuz ?

Siren Ertan Çarmıklı : Yirmi yıldır J'adore Dior kullanıyorum. Arada bir 10 sene kadar gece parfümü olarak Chopard Casmir de kullanmıştım. Bazen başka şeyler koklasam da hayatım bu 2 parfümden ibaret.

Pelin : Makyajınızı kendiniz mi yapıyorsunuz ? Profesyonel makyaj için okuyucuma tavsiye edeceğiniz bir isim var mı ?

Siren Ertan Çarmıklı : Makyajımı kendim yaparım. Daha önce dediğim gibi hep sıkışık zamanlarda, genelde de arabada yaparım. Makyaja bakışım da işimde müşterilerime uyguladığım olmazsa olmaz kuralım gibidir. Yani bana göre makyaj kusurlarınızı kapatıp güzel yanlarınızı öne çıkarmak sizi daha güzel göstermek için olmalıdır. Çok vaktim olsa ve o kadar özenli bir görüntü arzu etsem Ülker 'in (Mutlucan) gelmesini isterdim. Çünkü onunla çok güzel makyajlarım oldu. Ayrıca kuaförüm Bebek-Ebil 'de de makyözler çok iyidir ve tabi Oya Tolga da bir duayendir. Özellikle düğün makyajında.

Pelin : En güzel seçilenden güzellik tavsiyeleri almak isteriz.

Siren Ertan Çarmıklı : Beni güzel bulduğunuz için teşekkür ederim. Çok naziksiniz. Sizlerle şunları paylaşmak isterim. Ben sigara ve alkol kullanmadım. Düzenli yaşadım. Yanmak için güneşin altında saatler geçirmedim. Katı ve sürekli rejimlerden uzak durdum. Aksine yüksek kalorili beslenerek, bunu hareketli bir insan olmakla ve sosyal yaşamla dengelemeyi seçtim. Annemin tüm çocukluğum ve genç kızlığımda söylediği 'Güzelliğine güvenme bir sivilce yeter, zenginliğine güvenme bir kıvılcım yeter' sözünü hiç unutmadım. Hayat bazen zor, acı, tatsız da olsa hep gülümsemek gerektiğini, bunun insanı ayakta tutacağını ve daha güzel göstereceğini düşündüm. İşte tüm bunların 40 yaşından genç görünmem, sizin beğeniniz ve sağlığım konusunda çok olumlu etkisi olduğunu düşünüyorum. Yaşadığım kanser vakasına rağmen tedavimde gösterebildiğim iyi performansı ve çabuk toparlanmamı da o yaşa kadarki bu sağlıklı yaşam seçimlerime bağlıyorum. Ayrıca her yaşın bir yakışanı ve gereklilikleri olduğu kanısındayım. Siz genç hanımlara bu yaştaki tecrübemle düzenli bir hayatı, yerine ve kendilerine göre giyinmelerini, saçlarıyla ve yüzleriyle çok oynamamalarını, düzenli sağlık kontrolü yaptırmalarını, botox-dolgu maddelerine ve rejime erken yaşta başlamamalarını, her doktorun ya da satıcının her dediğine inanmamalarını, ağır ve bilmedikleri kremlerden uzak durmalarını, sade saç modellerini ve doğal makyajı tercih etmelerini önerebilirim.

Pelin : En güzel seçildiniz ama şık ve stil kategorilerinde de en beğenilenlerin içindesiniz. Biraz da moda diyelim o zaman. Sizce moda nedir ?

Siren Ertan Çarmıklı : Bence moda neşeli bir şeydir. Her alanda hayatlarımıza renk katar. Üstelik dünyada milyonlarca insana istihdam sağlar. Ama moda ve marka giyinmekle doğru, iyi ve şık giyinmenin hiçbir ilgisi yoktur. Sadece demode olmamanızı sağlar.

Pelin : Peki 'şıklık' nedir ?

Siren Ertan Çarmıklı : Bence şık giyinmek öncelikle yerine göre giyinmekle başlar. Sonra yaşınıza, konumunuza, renklerinize, tipinize, vücudunuza uygun, kusurlarınızı kapatıp güzel yanlarınızı öne çıkaran kıyafetler seçmelisiniz. Rahat taşıyabilmeniz de çok önemlidir çünkü bu doğal durmanızı sağlar. Zevk ve süreklilik ise sizi stil sahibi yapar ki bu da tüm dünyada değer görür.

Pelin : Gardrobunuzda en çok hangi markalar bulunuyor?

Siren Ertan Çarmıklı : Tabi ki en çok Siren Ertan ISTANBUL ve Siren Ertan COUTURE marka kıyafetler var. İnsanın etiketinde adının yazması ne büyük bir keyif düşünsenize :) Hele yurtdışında beni durdurup kıyafetimi sormalarını ve 'kendim yaptım' diyebilmeyi hiçbir markayı satın almaya değişmem! Ama dünya markalarının markalaşma süreçlerine, her tasarımcının yeteneklerine ve yaratıcılıklarını kullanmalarına büyük saygı duyduğumdan alışveriş de yaparım. İmkanınız ne ölçüde olursa olsun ekonomiyi desteklemek gerektiğini de düşünürüm. Belli bir marka takıntım yoktur, bir şeyi beğenmem yeterlidir. Kriterim uzun yıllar gardrobumda olmasından memnun olacağım, modası geçmeyecek ya da atölyemdeki küçük tadilatlarla güncelleyebileceğim, gardrobumdaki diğer parçalarla kombinleyebileceğim parçalar olmasıdır.

Pelin : Alışveriş yaparken nelere dikkat edersiniz?

Siren Ertan Çarmıklı : Ben çok dikkatli alışveriş yaparım. Maddi durumunuz ne olursa olsun, alınan her şeyin değmesini isterim. Gardrobumu eklektik bir yapı gibi görür, tıpkı sanat eseri toplar gibi alışveriş yaparım. Alıp da giymediğim hiçbir şey olmaz. Olursa üzüntüden ölürüm zaten :) Özellikle ayakkabı ve çantalarımın klasik olmasına dikkat ederim. Çünkü daha genç yaşlarımda aldığım sezonluk çantalarıma o kadar acıyorum ki! Bugün hiçbir işe yaramıyorlar. İşte bu yüzden bugün en çok Hermes çantam var.

Pelin : Son olarak blogum ve okuyucularım için birşeyler söylemek ister misiniz ?

Siren Ertan Çarmıklı : Ben 8 yıl önce kendi markamı kurduktan ve özellikle de son yıllarda işimin ve vakıf çalışmalarımın çok yoğunlaşmasından sonra modayı ve markaları eskisi kadar takip edemez oldum. Önceliğim başka şeyler oldu. Bu blog bana eski günlerimi hatırlatıyor. Üstelik en değerli şeyimi yani çok zamanımı almadan. Çünkü çoğu zaman zevkimin uyduğu, çalışkanlığı, titizliği ve düzenliliği ile beni aratmayan, yorumları konusunda ise güven duyduğum birisi benim yerime günün modasını tarıyor, toparlıyor, rafine bir şekilde yazıyor ve önüme koyuyor. Daha ne isteyebilirim ki :) Sadece sizin gibi Sevgili Pelin’e teşekkür ediyorum! Ve siz okuyucularına da çok teşekkür ederim. Bana harika bir kamuoyu yoklaması sunuyorsunuz :) Ve ben bu röportajla içinizden bir kişiye bile faydalı olabildiysem ne mutlu bana :) Hepinize önce sağlık, sonra da üretken beyinler ve iyi kalplerle dolu bir yıl dilerim.


Son paragraf beni bitirmiştir sevgili dostlarım :) Ben bu gazla atomu bile kırabilirim :) Sevgili Siren Ertan Çarmıklı 'ya gösterdiği samimi yaklaşımı için hem kendim hem de sizin adınıza birkez daha teşekkür ederim.

SİZLERİN SEÇTİKLERİ 'yle 2011 'i en güzel şekilde kapattığımı düşünüyorum. Ve şimdi bana biraz mola. Yılbaşı alışverişleri ve kutlamalarla geçecek yoğun 2 günden sonra tekrar buluşmak dileğiyle. 2012 hepimize önce sağlık sonra mutluluk ve huzur dolu kalpler bahşetsin. Hepinize kucak dolusu sevgiler :)


***** Bu röportaj ve görseller www.ModaVeSosyete.BlogSpot.Com 'a özeldir. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanımlar için yasal işlem başlatılacaktır.


Share

Yorumlar

  1. Tüm röportajları okuyup yorumumu öyle yazmak istedim. Çok isabetli sorular ve çok okunası cevaplar. Sıkmadan uzatmadan hedefe yönelik. Bu başarılı çalışma için ellerine ve tabi ki ağzına sağlık demek istiyorum.

    YanıtlaSil
  2. Röportajların hepsi güzel süper iş yapmışsın bize verdiğin bu mükemmel yeni yıl hediyesine çok teşekkür ederim:)Hakikaten bu blog artık dergi tadında gün geçtikçe daha da keyifleniyor tadından yenmiyor ama sende yaptığın haberleri öyle güzel seçiyorsun ki şıp diye bildiğin markalarla verdiğin hediyelerle yaptığın röportajlarla bu bloga ne kadar değer verdiğini gösteriyorsun aşkla yapıyorsun bu işi ve asla üşenmiyorsun 2 günde yazdığın şu postlara inanamdım kimbilir kaç saatin gitti ama okuyucunla mutlu olup yorgunluğunu da unutuyorsun çok çok tebrik ederim:))Gelelim röportaja içlerinden en çok siren hanımınkini beğendim:)hele saçlar konusunda söyledikleri beni mest etti vakit varsa yapılıdır yoksa kirlidir diyecek kadar mütavazi ve samimi helal olsun ya hele hele hiç vakit yoksa kötü görünüyordur demesi beni bitirdi kendini birşey sanmamak böyle birşey işte tekrar tekrar teşekkürler:))

    YanıtlaSil
  3. Siren hanım ne kadar samimi ve bizden biri aslında.Bu röportajla bunu hissettim.Çok teşekkürler Pelin.Sıkıcı olmayan kısa ve öz sorularla aslında birçok şeyi öğrendik.Siren hanımın annesinin kullandığı söz benim anneminde çok sık kullanıp bizlere her zaman söylediği bir sözdür.Hiçbir zaman aklımdan çıkmaz bu söz.Güvenme güzelliğine bir sivilce yeter, güvenme zenginliğine bir kıvılcım yeter! Aynen öyle kimse kendini Kaf dağının tepesinde veya kutup yıldızının yanında tutmasın.Hepimiz insanız ve hepimiz bize verilen aynı dünyanın içinde yaşıyoruz.Her neyse bu çok sıcak ve güzel röportaj içinde Siren hanıma da ayrıca teşekkürler.Çok keyif aldım yine.

    YanıtlaSil
  4. Resme bakıpta güzel dememek için deli olmak lazım..Ayrıca içide çok güzelmiş:), röportajlar bitti diye üzüldüm resmen,hepimize mutlu seneler olsun!!

    YanıtlaSil
  5. Gerçekten de en güzel röportaj Siren Hanım ile yapılmış.Gerek mütevazılığı gerekse güzel dilekleri,özellikle de "önce sağlık sonra da üretken beyinler" beni mest etti.Kendisini iyi ki en güzel seçenlerden biriymişim çünkü içinin güzelliğinin yüzüne yansıdığını bu röportajla görmüş oldum.Pelin bu kadar emek harcadığın,bize yeni yıl hediyesi olarak verdiğin bu şahane röportaj için çok teşekkürler!Dünkülerin verdiği enerji üzerine tekrar doping etkisi yaptı:)Herkesin sevdikleriyle birlikte olacağı,sağlıklı ve mutlu bir 2012 geçirmelerini diliyorum.Güzel ülkemize de iyi şans getirmesi dileğiyle...

    YanıtlaSil
  6. Siren hanim nekadar samimi nekadar icten. Guzelligi, sikligi ve iyi kalpliligiyle herzaman etrafana isik saciyor. Pelin sana bir sey soylemek istiyorum , son 1 2 haftadir dikkatimi ceken bir durum var. Her post'unda hemen alta dosenen birkac tip vardi kraldan cok kralcilik yaparlar ona buna laf atarlardi onlari yorumlarda goremiyorum son zamanlarda ve bir okuyucu olarak cok daha polemiksiz bir ortam oldugunu soyleyebilirim . Tesekkurler ve basarilarinin devamini dilerim. Esin

    YanıtlaSil
  7. Ne kadar doğru ve hakedilen bir sonuç. Kendisi gerçekten modern prensens. Yardımsever, doğal, içten, sürpriz yapmayı seven eşsiz bir insan.

    YanıtlaSil
  8. Feryal Gulman roportajini cok begenmistim, hatta yorum da yazmistim. Kendisini cok samimi bulmustum. Su an ayni seyi ama daha da fazlasini Siren hanim icin dusunuyorum. Verdigi cevaplar pek guzel. Ozellikle kendi makyajini yapmasi hatta bunu sikisik zamanlara sigdirmasi, arabada yapmasi inanilmaz hosuma gitti. Arabada makyaj yapan kadinlar bana oldum olasi cok seker, sempatik gelirler. Tabii makyaji cok az yaparlarsa :) 

    Ama bir noktaya takildim. 20 yildir ayni parfumu kullaniyormus. Okudugum an agzimi kocaman actim ohaa dedim :)) ben kendimden bile hemen sikilirim. Bir insan ayni parfumu 20 yil nasil kullanabilir ya! Bana nasil uzak ve ilginc geliyor ki anlatamam. Dusuncesi bile korkunc:)  bir de ben J'adore 1999 yilinda uretilmeye baslanmis diye biliyordum. Yanlis biliyorsam bilen varsa duzeltsin. Her ne kadar Cok guzel bir parfum olsa da yine de helal olsun yani okadar yil :)

    YanıtlaSil
  9. Jadore olayına ben de takıldım.Ulen dedim bu parfüm 20 yıldır mı var? Belki de TR'ye gelişi daha geç oldu da acaba Avrupa'da USA'da mı daha erken yıllarda piyasaya çıktı ki diye düşünmedim değil yani:)Hani Siren hn.lar Avrupadan daha sık alışveriş yapabilirler sanırım ondan diye düşündüm.Kısacası benim de dikkatimi çekti bu cevap.

    YanıtlaSil
  10. Sevgili Adsız Esin;

    Çok yanlışsın bebeğim. Hepimiz tekmili birden buradayız. Sadece çok meşgulüz ama all eyes on you and the ones like you.

    YanıtlaSil
  11. Gelelim güzeller güzeli Siren Ertan'a.
    Her ne kadar 1 numaram kişisel torpilim dolayısıyla Özlem Önal olsa da, Siren Ertan ve Özlem Önal nazarımda Türkiye'nin gelmiş geçmiş en güzel kadınlarıdır.

    Cevaplarındaki samimiyet, o kötü hastalığı alt edişindeki kuvvet ve bir kadın olarak benim bile başımı döndüren güzelliğiyle Siren Ertan bambaşka bir kadın. Çalışkanlığı, zarafeti ve cevaplarındaki doğallığıyla mest etti doğrusu.

    Bu arada ünlü "burun" Calice Becker'ın yarattığı J'Adore'un official launch date'i 99. Ortalama bir süre vererek 20 yıl dediği aşikar. Çok takılmamak lazım diye düşünüyorum.

    Ve güzeller güzelim, seninle gurur duyuyorum. Muhteşem bir röportaj olmuş, ellerine sağlık ve Siren Hanım'a çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  12. Ne kadar samimi bir roportaj olmus, cok begendim. Pelincim elelrine saglik, ne guzel sorulardan olsuan bir roportaj olmus.

    YanıtlaSil
  13. Merhabalar, bugun ne giysem gala gecesinde messshhuuurrr emilio pucci elbise var :)

    YanıtlaSil
  14. Kizlar sizden korkulur walla.
    Kizcagiz tum samimiyetiyle sayfa dolusu roportaj vermis,uzun zamandir demek icin her zamanki alelacelecigiyle 20 sene demis,siz samanlikta dikis makinesi buluyorsunuz!
    Merak etmeyin o da hepimiz kadar dior'un tum tarihcesini noktasina virgulune kadar biliyordur.
    Herkese bol gulumsemeli seker tadinda seneler!✨🎉

    YanıtlaSil
  15. siren ertan çarmıklı31 Aralık, 2011

    Sevgili Eda, yorumunu okuyunca internete girip baktım; evet haklıymışsın.Ben sadece 12 yıldır J’adore Dior kullanıyormuşum.O yıllarda bir de Chopard Casmir’im vardı dönüşümlü kullandığım,demek ki bana çok daha uzun zamandır kullanıyormuşum gibi gelmiş..Ben hep aynı kokmayı seviyorum.Eşimin hep ben gibi kokmamı sevmesini, başka bir şey sürdüğümde ‘sen gibi kokmuyorsun’demesini,arkadaşlarımın a bir kadın geçti senin gibi kokuyordu demelerini seviyorum :-)

    YanıtlaSil
  16. Pelim hanımcım, Bugün Ne Giysem galasındaki finalistlerin kıyafet foto ve yorumlarını bekliyoruz senden, ben bir çoğuna bayıldım şahsen, Emilio Pucci'yi ben de gördüm ama orijinal değil galiba

    YanıtlaSil
  17. pelincim emeğine sağlık..siren hanıma da kestirip atmadığı ve içten cevaplar verdiği için çok teşekkürler..baksanıza burda bile yorumları dikkate alıp internete girip araştırıp cevap vermiş :) ne kadar zarif

    YanıtlaSil
  18. etel hanımı arkadasını koruduğu için tebrik ediyorum ve bir kez daha taktir ediyorum.bir de sosyetede gerçek dostluk olmaz derler,iyi kalpli insanlar her zaman vardır!

    YanıtlaSil
  19. Allah bazılarının asaletini yüzüne yansıtıyor. Bosuna modern prenses dememişler. tüm birinciler icinde Feryal Gulman ve Siren Ertan gercekten şöhreti de zenginliğimde hazmetmiş kisiler. Okuyucuya olan saygıları kalpten verdikleri röportajdan belli. İkiside bir numara ve cemiyette çok güzel ornekler. Hiç digerleri gibi kasmamışlar. Ayrıca çok başarılı bir modacı. Dilerim kırmızı halıda Marchese gibi bir üne kovusur. Kendini Vogue da severek takip ettim. Baskada kimseyi beğenmedim zaten. İnşallah o sekilde Feryal Gulmanida görürüz.

    YanıtlaSil
  20. Nasil samimi, icten bir roportaj olmus sana ve sevgili Siren Ertan Carmikli'ya tesekkurler..

    YanıtlaSil
  21. Etel hanıma tüm içtenlikle katılıyorum. Bu kadar samimi bir röportajda üstünde durulan konu parfümün kaç yıl kullanılmış oldugu gibi önemsiz bir konu olmamalı. Bu içten röportajda çıkarılacak o kadar çok hayat dersi varken....

    YanıtlaSil
  22. siren ertanı sevmezdim ama buradakı samımıyet bir anda antipatiyi sempatiyi cevirdi tşkler

    YanıtlaSil
  23. ROPÖRTAJLAR MUHTEŞEM OLMUŞ ELİNE SAĞLIK. AYRICA BEN FERYAL GÜLMANA BAYILDIM PİŞTİ OLMAK KONUSUNDAKİ YORUMU ÇOK DOĞRU BU KIYAFTELERDEN FAZLA ÜRETİLİYOR VE HERKESİN ÜSTÜNDE GÖRMEK MÜMKÜN PARDON PARASI OLAN HERKESİN ÜSTÜNDE GÖRMEK MÜMKÜN :) YALNIZ SİREN ERTANIN KANSER HASTALIĞI GEÇİRDİĞİNİ BİLMİYORUDM ALLAH ŞİFA VERSİN BİR DAHA TEKRARLATMASIN İNŞ. BEN Mİ ÖYLE GÖRÜYORUM BİLMİYORUM AMA BU İSİMLERİN HEPSİ AİLEDEN ZENGİN ÜNLÜ SONRADAN ÜNLÜ OLUP STİL SAHİBİ OLMAK DAHA FARKLI BİRŞEY BU YÜZDEN BENCE BURCU ESMERSOY BU KONUDA BAŞARILI ÇÜNKÜ TV EKRANLARINDA STİL SAHİBİ OLARAK GÖRDÜĞÜM TEK KİŞİ.

    YanıtlaSil
  24. yorumda bulunan ve beğenilerini paylaşan tüm okuyucularıma teşekkür ederim :) çok önemli benim için sizlerden bunları duymak.

    siren ertan çarmıklı gerçekten de görünenle gerçeğin tezat olduğunu gösterdi. her zaman bakımlı biri görüyoruz ama meğersem bu buzparçasının sadece görünen kısmıymış :) meğersem o da benim gibi, bizler gibiymiş. şu saçım kirlidir lafını herkes söyleyemez ancak kendine güvenen bir kadının ağzından çıkacak birşey. helal olsun :)

    parfüm olayında takılan eda 'ya ise tebrikler. nasıld a dikkatlisin eda bravo. benim okuyucum bir başkadır zaten :) siren ertan çarmıklı da gerekeni söylemiş zaten.

    bugün ne giysem galası 'nı tivittten çok konuştum çok tartıştım. keşke sizlerde katılabilseydiniz. ama benim bu rezalet organizasyonu konu etmem imkansız. o kadar seviye eyerlerdeydi ki neresinden tutulur bilemiyorum. allahtan sadece birincide doğru yoldaydılar gerisi bomboş. :)

    YanıtlaSil
  25. Röportajı yapandan çok soruları soran Seni tebrik etmek istiyorum. Siren Ertan hakkında merak ettiğim herşeyi sormuşsun teşekkürler:) Bu arada bloğumda başlattığım ayaklanmaya hepinizi beklerim:) http://trendsum.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  26. Siren'in güzelliği kremlerden,ürünlerden değil;ben biliyorum.İçinin güzelliği dışına yansıyor,bunun için çookk güzel çokk...

    YanıtlaSil
  27. Bu röportajı okuyunca anladım ki Siren Ertan'ı bu kadar şık, bu kadar ışıl ışıl yapan aslında giydiği kıyafetlerden daha çok içindeki enerjisi ve parlaklığıymış. Ne kadar da pozitif bir auraya sahipmiş.

    Sevgili Pelin'e bu röportaj için ayrıca teşekkürler =) Bu blog'a verdiğin emeklerin karşılığını her gün daha da güzel şekilde almanı diliyorum.

    Sevgiler,
    Rüya

    http://fashiononboard.blogspot.com

    YanıtlaSil
  28. siren ertan ile ilgili değil ama deli gibi "bugün ne giysem" in galasına yorum yapmak istiyorum. lime lime edebileceğimiz ve buna sonuna kadar hakkımızın olduğunun inancı içerisinde her türü eleştiriyi hak ediyolar. berbat ötesi bir organizasyon. nerede beleş oraya yerleş kontenjanından seçilmiş ünlüler, tükürdüğünü yalamış bir insan olarak hala kasıntı olan nur yerlitaş, yarışmacıların kendi tercihleriyle değil bir başkalarının onları giydirmesiyle oluşmuş düzmece dandik bir yarışmayı deli gibi yerden yere vurmak istiyorum:)

    YanıtlaSil
  29. EvrimKuzey02 Ocak, 2012

    Yayımlandığı gün okudum ama yorum yazmaya fırsatım olmadı.Ne kadar samımı bır roportaj olmus. Dolu dolu cevaplanmış.. cok tatmın edıcı ve de keyıf verıcı olmuş. Hanı oyle agız ayrılacak kadar degıl de,gonulden gecen satırları gönülden okuyunca feyz aldım.

    Pelinim.. sen sımdıye kadar cok dısarıdan bakılan ve de yanlış degerlendırılmeye meyal bırakılan bır hayatın kapılarını bızım ıcın aralamıs oldun. Kopru olmak adına oldukca basarılı adımlar atıyorsun.. her ıkı taraf ıcın de ne mutlu.

    YanıtlaSil
  30. Siren Ertan`in "üretken beyinler ve iyi kalplerle dolu bir yıl dilerim" mesaji kalbinin ne kadar guzel oldugunu birkac sozcuk ile anlatiyor. Feryal Gulman`in ise "İyi niyetle yazılmış olduktan sonra iyi veya kötü benim hakkımda yapılmış her yoruma değer veriyorum ve keyif alıyorum" sozleri kendisini elestirenlere karsi bile pozitif sekilde dusunuyor...Iki hanifendinin de gercek hanimefendi oldugunu gosteriyor roportajlarindaki cevaplar. Karun kadar zengin olmalarina ragmen, ne kadar alcak gonullu olduklarinida anladik.
    Pelin senin sayende kendilerini daha cok tanidik. Hem sana hemde Siren hanima ve Feryal hanima tesekkur ederim bizlere kendilerini daha cok tanima firsati verdikleri icin.
    2011 yilini olaganustu iki post ile bitirdin.
    Bu dunyada mutlu olan insanlar; Ayaga kalkıp istedikleri koşulları arayan, bulamazlarsa da yaratan insanlardir. Nice mutlu yıllar hepimize yakişacaktir... Yeni yilin tüm insanlıga ve ulkemize barıs, mutluluk getirmesini dilerim.
    Nuran

    YanıtlaSil
  31. siren hanım gerçek bir hanımefendiymiş gerçekten... ve en güzel saçilmeyi de sonuna kadar haketmiş.. saç rengini asla değiştirmesin bu çok yakışıyor bence... sarının yaşlı göstermediği nadir insanlardan diye düşünüyorum :) doğallığı samimiyeti süperdi gerçekten :)

    birdeee söylemezsem çatlarım, bugün ne giysemi izlerken o emilio pucci (orjinal olmadığını düşünüyorum) görünce hemen facebookta en son giyenlerden jenifer lopez ve kısa modelini giyen aylin tahincioğlunun fotoğraflarını paylaştım :) yahu meğer bu blog bana ne kadar çok moda bilgisi vermiş farkında olmadan :) arkadaşlarım bile şaşırdı vaay nerden bildin filan diye :)) heheheh modavesosyete okuluna gidiyorum dedim :)

    YanıtlaSil
  32. Hepimiz moda ve sosyete okulunda öğrenciyiz :)

    Siren Hanım'ın bu kadar içten ve güzel olması, bir Türk kadını olarak gururumu okşuyor. Ne kadar gerçek, ne kadar samimi bir kadın. Feyz alınacak, dünyalar tatlısı bir kişi.

    YanıtlaSil
  33. trendsum blogunu okumaktan büyük bir keyif duyuyorum eline sağlık :)

    yeşim ben de zamanla anladım ne kadar güzel bir insan olduğunu. gerçekten her anlamda güzel bir kadınmış.

    FashionOnBoard çok teşekkür ne güzel sözler bunlar çok mutlu oldum :)

    sevgili derya ben inatla yazmak istemiyorum o facia organizasyonu. offf hattta acilen unutmak istiyorum :)

    evrimkuzey her zaman çok kibardın hala da öylesin. millerini özledim. senden aldığım ara gazlar süper geliyor bana :)

    sevgili nuran teşekkür ederim. işte benim yapmak istediğim de buydu. nedense tuhaf bazı eleştiriler geldi. yok efendim ben bu insanlarla dost olmuşumda taraflı olmuşumda falan filan. tam tersine giyim kuşamlarını beğenmediğimde hala bunu derim ama röportajlarını da yayınlarım. bence bu taraflı olmak değil tarafsız olmaktır. habire eleştiriyim isteniyor. nerde bunun tarafsızlığı o zaman. ben bana röportaj verme nezaketi gösteren herkese birkez daha teşekkür ederim. hiç verme zorunlulukları yoktu. hatta sallamazlardı bile. neden hep herşeyin kötü tarafından beslenmek isteriz anlamam zor.

    badem limon canım benim :) nasıl güzel bir yorumdur bu böyle :))
    ama o pucci orjinaldi canım. ben didik didik ettim herşey uyuyor. kızcağız kıymış paraya almış orjinalini.

    burcu amacım hiçbir zaman birşeyler öğretmek olmadı. sadece zevklerimi ve fikirlerimi paylaşıyorum. ama bu açıdan görülmesi bana büyük bir gurur verir çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  34. Siren Hanım la bayramda denk gelmiştik bir mall un ayakkabı bölümünde o kadar içten ve samimiydi ki anlatamam. yine bu röportajda da aynı içtenliği yansıtmıs. Ben de bundan cesaret alarak atölyesini aradım. Ebil'e makyajını yaptırdığını belirtmiş ama 2 makyözden hangisi olduğunu merak ediyordum. Cumartesi yakın bir arkadasım evleniyor malum kusursuz olmak lazım. Yine aynı içtenlikle telefonu istedi ve benle konuştu, bana fikir verdi ve bazı küçük tüyolar verdi. Kendisini bir kere daha takdir ettim. Burdan tekrardan çook teşekkür ediyorum bana yardımcı olduğu için. Çoğu modacımız sonuçta onların müşterisi olmadığımız sürece bu türlü içten ve paylaşımcı tavrı malesef gösteremiyorlar. Umarım cumartesi makyajım onunki kadar kusursuz olur :)

    YanıtlaSil
  35. sevgili zeynep eminim ki siren ertan çarmıklı bunu okuyunca çok mutlu olacaktır. mesleği gereği her zaman önceliği kadınları güzelleştirmek ve güzel hissettirmek. bunu da defalarca dile getirmiştir. ne mutlu ki dedikleri havada kalmayanlardan. benim de çok hoşuma gitti bunu bir kez daha görmüş olmak.

    YanıtlaSil
  36. Siren'in 30 yılık arkadaşı olarak diyorumki; röportajında söylemiş olduğu her bir kelimenin doğru ve içten olduğundan kesinlikle emin olabilirsiniz. Her zaman çevresindekilere yardım eder elinden ne gelirse yapar. Onun gibi bir arkadaşım olduğu için çok şanslı olduğumu düşünürüm her zaman. 1 sene önce evlendiğim zaman gelinliğimi yaptığındaki heyecanı ve mutluluğu görmenizi isterdim inanın çocukluk arkadaşının gelinliğini yaptığı için benden daha heyecanlıydı, işine gösterdiği önemi ve detaylar üstündeki çalışmalarına hayran kalmamak elde değil. Onun sayesinde süper bir gelin olmuştum...

    YanıtlaSil
  37. Vuhuuu cidden bu kadın her şeyde becerikli moda'yı saymıyorum bile işi o zaten ama konusmasi falan cok iyi :3 bir de cok zengin bir aileye mensup olmasina ragmen dikatli alisveris yapmasi da cok onemli bence :) Zaten ben Siren Ertan Çarmıklı'yı sefiyorum ya :D

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.