SİZİN SEÇTİKLERİNİZ : Vereceğiniz Büyük Bir Yemek Davetinde Bulunmasını İstediğiniz (Yerli/Yabancı) 5 Ünlü İsim.

Bu kategoride Victoria Beckham 'ı ciddi bir oy farkıyla en çok istenilen seçtiniz. Davet ederken kocasını da istemişsiniz ama ne yazık ki David'cik Victoria kadar oy alamadı:) Kadının suratından düşen bin parça olsa da görülen o ki çoğunuzun umurunda değil :) Merak ediyorum kendisiyle ne konuşulur ? Yeni koleksiyonu, nasıl bu kadar fit göründüğü ya da 4 çocukla yaşadığı jet set hayatın detayları mı ? Ama tanıyanlardan duyduğuma göre (evet şaşırmayın ortak tanıdığımız 2 isim var:)) böyle suratsız maskesinin altında aslında inanılmaz keyifli bir sohbeti varmış.



2. Marc Jacobs
3. Kate Moss
4. Olivia Palermo
5. Karl Lagerfeld
6. Sarah Jessica Parker
7. David Beckham
8. Blake Lively
9. Anna Wintour
10. Anna dello Russo


Hepsi moda dünyasının gözbebeği isimler. Peki Türkiye 'den en çok kimi görmek isterdiniz ?



İlk sırada Siren Ertan Çarmıklı geliyor. Sizlerden gelen yorumlardan biliyorum ki güzelliği, yaşam stili, giyim tarzı ve medyada ki duruşu çok beğeniliyor. O yüzden bu seçiminize şaşırmadım.

2. Feryal Gülman
3. Ece Sükan
4. Kıvanç Tatlıtuğ
5. Derin Mermerci


Bu seçimler gösteriyor ki memleketimde en çok tanışmak istenilen erkek Kıvanç Tatlıtuğ.

* Benim seçimlerim ise Karl Lagerfeld, Carine Roitfeld, Anna dello Russo, Anna Wintour ve John Galliano olurdu.


Share

Yorumlar

  1. Aaaa yine şaşırdım viktorıa'yla ortak arkadaşınız mı var bu şimdi mi söylenir:)))Çok merak ettim o isimler kimmiş:)Yine şaşırdım listenize bir tane bile türk yok,birde olivia palermo kesin olur diye düşünüyordum:)))

    YanıtlaSil
  2. Adlari bende gizli ;)
    Olivia 'nin tarzini begenirim ama tanismak icin 5 kisilik hakkimi asla kullanmam. Hem bir zamanlar ayni masada oturmuslugum vardir. O zamanlar patlamamisti henuz.

    YanıtlaSil
  3. Pelincim yemek menusunu hazirlamak en kolay V.B'ye olur diye onu sectiler heralde.Hermes mosaique tabak icinde bir bezelye tanesi:)

    YanıtlaSil
  4. etelcim koptumm şu an :)))

    YanıtlaSil
  5. Benim onur konuğum Anna Wintour =] role modelimdir kendileri :) yazmamistim ama Bee Shaffer da gelsin yaninda aramizda 7 yas olsa da evlenirim ben onla :D Bir de Siren Ertan için zaten ben annemlere geçen yaz (buyuk ihtimalle onumuzdeki yaz da) 7800 icin yalvardim ;3 bi de vaay havaliyiz Pelin ayça kaya ile Victoria Beckham'in 2 ortak arkadasi var :D @ Etel Baler :D olabilir :D

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.