SORUMLULUKLARIMIZI UNUTMAYALIM ve UNUTTURMAYALIM !

 


Hepimizde bir yılbaşı heyecanı. Yeni bir yılla beklenen istekler ve umutlar.. Yılbaşına nerede gireceğiz, evde mi kutlasak yoksa arkadaşın partisine mi katılsak ? Aynı heyecanı Van 'da yaşıyor. Hangi sağlam çatı altında gireceklerini ya da yılbaşına üşümeden girmek için yeterli odunlarının olup olmadığını hesaplayarak..Ve bizlere, sizlere resimde gördüğünüz yılbaşı kartlarını gönderiyorlar.

Hayatın herkese adil olmadığını tokat yercesine anlamak için tek bir kare yeterli olabiliyor öyle değil mi ?

Yaşadığımız acıyı unutmamalıyız. Kendi hayat eksenimize dönerken başkalarının yaşadığı acıları ve dertleri unutmamalıyız.

Van hala yıkık dökük..Van hala çadırda...Van hala depremzede..Yeni yılda yeni yılın umutları Van 'ı da sarsın, Van 'daki eksikler tamamlansın diye Sorumlu Blog yardımınızı istiyor.

Van Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü Erciş’te kurulacak kreş, psikolojik merkez, eğitim merkezi ve etüd merkezi için Sorumlu Blog takipçilerinin destek ve yardımlarını bekliyor.

Bu merkezler için gerekli olan ihtiyaçlar bizzat Erciş Sosyal Hizmetler ilçe Müdürü Şafak Aydın tarafından Sorumlu Blog 'a iletildi.

Kreş (6139.64 TL)
Eğitim sınıfı (9312.17 TL)
Psikolojik merkez (3085.43 TL) ve
Etüt merkezi (8548.44 TL)

Her biri 1 paket, acil olarak 10 adede ihtiyaçları var.

Sizler de Van 'da bir merkezin kurulmasını sağlayabilirsiniz. Sorumlu Blog olarak bizler bu projede yapılan bağışların sahibine ulaşıp ulaşmadığını takip edecek, fotoğraflayacak ve sizlerle paylaşacağız. Merak ettiğiniz her şey için sorumlublog@gmail.com 'a mail atabilirsiniz.

Aynı zamanda Twitter’da da #yeniyildaVAN hashtagi ile desteklerinizi bekliyoruz.

Şimdiden herkese desteklerinden ötürü teşekkür ederiz!


Share

Yorumlar

  1. Senin sitenin muptelasi olan herkezin zaten bir seyler yaptığını düşünüyorum. Konuyu gündemde tutman gercekten cok guzel. Belkide yapılabilecek en guzel yardımlardan biri.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.