1 Çantayı 15 Değişik Şekilde Kullanma Dersi

Elinizde Celine 'in Boston modeli ten rengi çantası var. Ve bu çantanızı birbirinden farklı kombinlerle nasıl kullanabilirim diye kara kara düşünüyorsanız hiiiç merak etmeyin çünkü Blair "Bee" Eadie hemen yardımınıza koşuyor. Kendisi son zamanlarda takip etmekten büyük bir keyif duyduğum Atlantic-Pacific Blogun yazarı. Gün içinde giydiklerini okuyucularıyla paylaşan binlerce blogger var ama ilk kez bu denli başarılısını gördüm.



Hiçbir zaman kendini tekrarlamıyor, her daim farklı eşleştirmeler yapıyor. Renklerde çok cesur ama bir o denli başarılı. Fiziği çok hoş ama giydiklerine bakmaktan bir süre sonra tipine ya da yüzüne bakmayı unutabilirsiniz. En bilindik markaları az bilinenlerle eşleştiriyor. Ne saçında ne de makyajında abartıya kaçmıyor. Aksesuar kullanımında çılgıncasına coşuyor ama kıyafetleriyle dengeli bir uyum yakalıyor. Kıyafetlerini sunarken 20-30 resim yerine 2-3 kilit resimle işi bitiriyor ve okuyucuyu yormuyor.

İşte bu zevkine hayran kaldığım kadın Celine çantasıyla bizlere birbirinden farklı tam 15 kombin sunuyor. Her birine bayıldım.







Kıyafetlerinde her parçanın ne marka olduğunu merak ediyorsanız hemen blogunu keşfetmeye başlayın derim. Ama şöyle rahat bir vaktinizde yapın çünkü bir başladınız mı çıkmanız zor olacaktır :)

En beğendiklerimi soracak olursanız ilk resimdeki mor etekle kullanımı ve deri ceketlerle kullandığı 3 kombin derim. Peki ya sizin favorileriniz ?


Share

Yorumlar

  1. Ben de bayılıyorum kendisine uzun zamandır takipçisiyim :) http://trendsum.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Yorumlarına sadece katılabiliyorum. Gerçekten çok farklı tarzları kendine yakıştırmayı başarıyor ve çok iyi taşıyor. Ayrıca sağlam (dayanıklı anlamında değil) bir çantaya yatırım yapmanın ne kadar akıllıca olduğunun da bir kanıtı :) Benim favorim lacivert pelerinli kombin :)

    YanıtlaSil
  3. Boyle bir giyim zevkini edinmek heralde mumkun degil, boyle dogmak lazim diyorum! Hepsi birbirinden guzel kombinler, bazilari benim tarzim degil ama kizda inanilmaz bir farkli parcalari kombinleme kabiliyeti var. Blogunu bizimle paylastigin icin tesekkurler Pelin :) YC

    YanıtlaSil
  4. Bayıldım ben de harika kombinler, harika blog.

    YanıtlaSil
  5. Bu blogu bize tanıttığın için teşekkür ederim açıkçası ben bir kıyafetle kombinlediğim çantamı uzun süre rafa kaldırıyorum sanki bir daha onu kullanmamam gerekiyor ama bu postan sonra sanırım sadece bir çantayla yaşıcam:))) bir çantayı 15 farklı kıyafetle kombinliyor deseler inanmazdım görmem gerekirdi ama ancak bu kadar güzel olabilirdi süper kombinler:)))

    YanıtlaSil
  6. Ben de uzun süredir takip ediyorum Atlantic'i.Bayılıyorum bu kızın her bir kombinine, kendisine de çok yakışıyor.İddialı parçaları öyle nefis kombin yapıyor ki hiç göz tırmalamıyor.

    YanıtlaSil
  7. bende deri ceketli olan kombinlere bayıldım...

    YanıtlaSil
  8. benim gibi düşünen başkaları da olduğunu bilmiyordum. maaselef ben bu aşırı fotoğraf koyma konusuyla alakalı ve bloglarla alakalı bir yazı yazdım ve çok tepki çekti. öyle ki bir çok blogta hakkımda çok kötü konuşuldu. umrumda olmasada bir kombin postuna 3123213 tane farklı açılardan ve çoğu zaman benzer fotoğraf koyulması beni rahatsız ediyor. e takip etme diyebilirsiniz? zaten bir çoğunu takip etmeyi bıraktım:)

    bunun dışında ben tam bir BEE fanıyım. bu kadar başarılı bu kadar şık bu kadar mütevazi! harika bir insan ve blogger.

    tepki çeken postumda şurada:

    http://renklibilezikler.blogspot.com/2011/12/uyuz-oluyorum.html :)

    YanıtlaSil
  9. A evet bu konuyu ben de yazmıştım daha önce. Benim de çok beğendiğim bloggerlardan biri ve o Celine çanta yalnızca benim dikkatimi cezbetmemiş demek ki:) nedense sevindim o da ayrı mesele:)
    http://alisverisdanismani.blogspot.com/2011/12/adamn-bir-celinei-olacak.html

    YanıtlaSil
  10. Bende cok sinir oluyorum ayni kiyafetin 70 acidan fotografinin konmasina. Ne mantigi var anlamis degilim cek 3 fotograf, koy, olsun bitsin! YC

    YanıtlaSil
  11. Çok çok iyi. Bloğa bayıldım, hemen favorilere eklemece. Bu estetik tavsiye için çok tesekkürler.

    Benim de favorim deri ceketli kombinler.
    Feride

    YanıtlaSil
  12. Bende uzun zamandir zevkle takip ediyorum Atlantic-Pacific`i. Senin blogunda gormektende mutlu oldum :)
    Nuran

    YanıtlaSil
  13. benim gibi sizlerinde beğenmenize sevindim. mutlaka takip edilecekler listemin en üst sırasında :)

    şu bolcana resim koyma işine gelince. ben sıkılıyorum ve artık takip etmiyorum. amaç kilit noktaları gösteren resimler olmalı. suratının 20 farklı açısını görsem ne olur görmesem nolur. amaç giydiini gösermekten çıkıyor başka şeye giriyor. sırf bu yüzden zevkle takip ettiklerimi listemden çıkardım.

    YanıtlaSil
  14. Evet güzel bi blogu varmış =] Ben en çok uzun siyah elbise, inci kolye ve çantanın içinde kürk etollü olanı begendim :) Ama su resimleri yan yana koyunca sanki cok benzer kombinleri artarda yapmis gibi gorunmustu bana biraz sanki hilemsi demistim ama blogdan bakinca gercekten basariliymis yeni bi tane daha kombini var celine ile :)

    YanıtlaSil
  15. Hem güzel hem sempatik hem stil sahibi hem de zeki bir kadın. Uzun zamandır takipçisiyim. :))

    YanıtlaSil
  16. Bir çok kombini çok beğendim ve sayende keşfetim :) Stili olan ve izlenmeye değer bir blogger olduğu kesin !

    YanıtlaSil
  17. Benim kendimi bildiğimden beri takip ettiğim bir blog harika kombinler yapıyor bence ilk resimdeki mor etekli olan benimde favorim

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.