435 - KİM NE GİYMİŞ ? - Ebru Şallı Tan

 


Ebru Şallı Tan çıkardığı son plates dvd tanıtımına çok güzel bir Arzu Kaprol seçmiş. Arzu Kaprol çuval bile çizse beğenirim :) Türk tasarımcıları içinde en beğendiğim yetenektir. Doğal olarak Arzu Kaprol giyeni görünce pek bir mutlu oluyorum :)

Ebru Şallı Tan 'ın bir Cengiz Abazoğlu seçmediği yerinde olmuş. Doğrusu üstünde hep aynı tarz kıyafetler görmekten gına gelmişti.

Elbiseye bayıldım. Payetleri şahane, kesim ve işçilik nefis. Ama gönül isterdiki Ebru Şallı Tan elbiseyi mankende görüldüğü gibi doldurabilsin. Çok zayıf olduğu için üstüne tam oturmamış. Bu elbiseye benzer bir başka modeli hatırlarsanız Angela Lidvall Cannes Film Festivali 'nde giymişti.

Saçlarının rengi, açık bırakması, makyajı elbisenin havasıyla çok uyumlu. Beni rahatsız eden tek şey o tuhaf kaşları. Yüzüne gereksiz yere sert bir hava katıyor ki bazen korkutucu bile olabiliyor.

Ben Arzu Kaprol 'lu Ebru Şallı Tan'ı beğendim. Ya siz ?

Bu arada Arzu Kaprol bugün Paris Haute Couture Haftası'nda son koleksiyonunu sunacak. Heyecanla bekliyorum ve bol şans diliyorum.


Share

Yorumlar

  1. Vucut kucuk basi kocaman bu hatunun.ve hicbirsey yemiyor.bana samimiyetsiz gelir hep.ama elbise guzel ama onda begenmedim

    YanıtlaSil
  2. Ben Ebru Şallı'yı genel olarak beğenmem.Gereksiz zayıflığı ve bu zayıflığıyla gurur duyması beni sinir ediyor.Elbette kendi düşüncesi ve kendi vücüdu nasıl mutlu olursa öyle davranır.Ama ben bepenmiyorum Ebru hanımın bu hallerini ve bana itici geliyor.Elbise yorumuna gelirsem çok güzel bir elbise bayıldımm:) Ama Ebru hanıma yakışmamış açıkçası göğüsleri burda yok gibi duruyor.Ama silikon yaptırdığını biliyorum,o kadar zayıf bir vucuda iri göğüs çok komik duruyor. Son olarak toparlarsam karşımda diğer Ebru'lardan daha iyi bir ebru var.En azından rüküş değil bu haliyle, elbisesi çok güzel ama bence iyi taşıyamamış, kaşlara gelince o'na söyülcek laf bulamıyorum:(

    YanıtlaSil
  3. o kaşlar olduğu sürece ne giyerse giysin bana korkunç görünüyor. nasıl tahammül edilir o kaşlara.

    YanıtlaSil
  4. Elbise sahane gerisi bahane diyorum ben! Gogus kisminin oturusunu cok begendim Ebru Salli'nin uzerinde. Acikcasi zayifligindan dolayi birini elestirmem ama yuzunu hakkaten bozdu estetikten!

    YanıtlaSil
  5. Bu arada son yorumumda zayifligindan dolayi elestirmem derken baskasi elestirdi ben yapmam anlaminda yazmadim!Evet tabii biraz daha curvy olsa daha cok yakisirdi ama napsin sonucta onun da vucudu boyle anlaminda yazdim yanlis anlasilma olmasin :)

    YanıtlaSil
  6. Evet şık ama hiç dolduramamış kolları falan komik duruyor :/

    YanıtlaSil
  7. mankende zayıf zaten ikiside doldurmuş bence elbiseyi zaten ince fiziğe gider bu elbise ben beğendim

    YanıtlaSil
  8. Elbise guzelde o Ebru'nun suratinin hali nedir oyle? Gecen bir fotografini daha gordum Godiva magazasinda sanirim. Surati gercekten cok garip bir hale girmis. Eskiden daha guzeldi. Nooldu bu Ebru'nun suratina? Surati aslan suratina benzeyen asiri estetikli bayanlara benzemeye basladi....

    YanıtlaSil
  9. Ben elbiseyi beğendim, Ebru Şallı'ya da yakışmış. Yalnız yüzünün hali nedir öyle? Ne güzel bir kadındı, yazık olmuş. Ayıptır günahtır o yüzü bu hale getirmek.

    Feride

    YanıtlaSil
  10. Sevgili pelin merakımı maruz gör ama postların yanındaki sayılar ne demek:? Sayıyorsun diye düşündüm ama en son yaptığın Aylin Tahincioğlu kim ne giymiş 430; Ebru şallı 435. Ne demek oluyor bu sayılar çözemedim ben?:)

    YanıtlaSil
  11. Kim ne giymis etiket sayisi gamze. Baslik kim ne giydi olmasada yine etiketlendirdigim icin sayilari farkli gormen normal.

    YanıtlaSil
  12. Haa anladım teşekkürler pelin:)

    YanıtlaSil
  13. Bu yaz TR'ye gedigimde Ebru Salli'nin pilates programini izlemistim ve kadinin zayifligini gorunce agzim bi karis acik kaldi! Tamam kasli masli ama pek bir zayif..belinden kopacakmis gibi! Nasil basariyor anlamiyorum dogrusu...Bende spora giderim, pilates yaparim ama etine buduna hala dolgunum:) Metabolizma dedikleri bu olsa gerek...

    Gelelim elbiseye, valla guzel...Payetleri ve gogus kismi elbiseye farkli bir hava katmis..Pozu pek sevmedim ben..boyle el belde pozlar tricklidir, bazen guzel durur bazende garip...

    YanıtlaSil
  14. elbise harika zaten payetleri dozunda ve kullanıldığı yere göre çok severim. Yorumları okuyunca ben de eklemek istedim. Ben geçen yıl tüm sezon Ebru ile pilates yaptım inanılmaz faydasını gördüm o yüzden kendisine pilates kardeşliği adına sempatim var.Bana pilatesi sevdirdi bu kız valla:))

    YanıtlaSil
  15. ebru şallı'nın zayıflıgının niye bu kadar eleştirildiğini anlamıyorum. Kadın bence gayet hoş görünüyor, türk kadınlarının yabancı kadınlarla kıyasla daha toplu olduğu malum. Ebru Şallı avrupanın bir çok ülkesinde tr deki gibi çok zayf değil, gayet normal durur. Ayrıca ben de insanın belli yaşlarda olabildiğince zayıf olması gerektiğine inanıyorum ki belli bir yaştan sonra metabolizması yavaşlayınca balık etli olabilsin. Yoksa şimdiden balık etli olursa insan daha sonra obezitye kadar gidebiliyor =)

    YanıtlaSil
  16. Bu elbisenin bi benzerini sandro'da gördüm, rengi kırmızı, gögüs kısmı çok benziyor

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.