Bu Ayakkabıyı Alacak Çılgını Merak Ediyorum :)

 


Bu dünyalar güzeli Louis Vuitton ayakkabıya olan aşkımı sizlerle daha önce paylaşmıştım. Bendeniz kendisine kavuşmak için günleri sayarken Marc Jacobs bana öyle bir kazık attı ve hayallerimi yıktıki dün geceden beri sinirim hala geçmedi.

Resimlerden pek anlamadık ama meğersem bu ayakkabının malzemesi timsah derisiymiş. Ve fiyatı hazır olun nefeslerinizi tutun tam 6.500 eurocuk ?! Vogue Paris acaba bir sıfırı fazlamı koydu dedim ama hayır ne yazık ki acı ama doğru. Türk parasıyla karşılığı yaklaşık 15 bin 500 lira.

Sezonluk bir ayakkabıya ve beyaz renge bu denli bir para çılgınlık ötesi diyorum ve alacağın olsun Marc diyorum !! Çok sinirliyim çoook !!

Bu modelin İstanbul mağazalara ocak ayı sonunda gelmesi bekleniyor. Büyük olasılıklada ön siparişle getirilir. Satın alacak olan çılgınları merak ediyorum doğrusu :) Benim aklımda bir kaç isim var. Ama ben sizinkileri merak ediyorum.


Share

Yorumlar

  1. Aylin Tahincioğlu tabikisi :)

    YanıtlaSil
  2. ayaklar fırlayacak gibi, estetikliği bir yana bırakalım giyene zulmeder bu ayakkabı resmen. buna o kadar parayı sayacak kişi gerçekten de çılgındır bence

    YanıtlaSil
  3. Neeee!!! İnanamadım dudağım uçukladı.Ben bu ayakkabıya zor veririm bu parayı.Aslında ben hiçbir ayakkabıya bu kadar para vermem.Hadi büyük konuşmayım belki vardır çook beğendim,aklımı alan beni çıldırtan şuurumu alan 1-2 model ama 1-2 modeli geçmez herhalde:))) Sen alacakmısın pelin gelmesini bekliyorum yazdın postta galiba çok iyi okuyamadım fiyatı görünce aklım gitti:))) Bu ayakkabıyı feryal gülman alır bence.Siren ertan almaz gibime geliyor.Begüm şen dedim ama yok yok o da değil.Bence yine feryal hanım alır:)Sence kim alır merak ettim:)))

    YanıtlaSil
  4. Kim alır bilemem ama alan parasını yazık eder diorum, çünkü dediğin gibi tek sezonluk bir parça. Ayrıca ucunun ölesiye sivri oluşunu çok sevmedim

    YanıtlaSil
  5. Haaa demet yazınca aklıma dank etti.Aylin hanımı unuttum o'nun alması büyük ihtimal:)))

    YanıtlaSil
  6. feryal gülman?

    YanıtlaSil
  7. evet aylin tahincioğlu alır gibi geliyor banada.begüm şen tam bir LV çılgını ama yinede emin değilim. feryal gülman da yüksek ihtimal ama bana ne kadar marka giysede yine bilinçli bir tüketici gibi geliyor.

    ben alacaktım gamze hemde aportta bekliyordum :) ama bu kadar parayı sadece 1 ayakkabıya hayatta vermem veremem kocam boşar valla beni :)) çanta ya da ceket gibi değilki yıllarca kullanasın.

    YanıtlaSil
  8. Marka olsun, pahalı olsun tek bende olsun takıntıları ile aslında ne kadar komik duruma düştükleri bir keara, kadının ayağı yaratık ayağı gibi gözüküyo :))

    YanıtlaSil
  9. croco bir ayakkabı için pahalı değil. çantaya 50bin ödeyen ayakkabıya da 6500 öder. nolcak

    YanıtlaSil
  10. Feryal Gülman almaz. Bu ayakkabıyı Derin Mermerci de görebiliriz.Begüm Şen belki alır.Aylin T. alabilir demişsiniz bilemedim. Haa biri daha var aklımda ama o meşhur biri değil ama kesin alır bence:)

    YanıtlaSil
  11. Bizim gibi garibanlar bu ayakkabı parasıyla bir araba alır yahu! Adalete bak, gel de komünist olma:)

    YanıtlaSil
  12. Ayakkabilar cooook guzel Pelin, ben ruyamda alabilirim mesela =)

    YanıtlaSil
  13. Benim tanidigim takipci gazeteci Pelin bu isin pesini birakmaz; Ulke sinirlarinda biri alir da giyerse kesin haberini yapar. Biz de ogreniriz. Bence Begum Sen, Feryal Gulman banko :)

    YanıtlaSil
  14. Üzülme Pelin buna muadil uygun birşeyler bulursun elbet...

    YanıtlaSil
  15. hahahah çok şekersinnnn!!!!
    benimde sinirimi bozdu bu marc jacobs... gerçekten çok güzel ayakkabı ama ekonomik durumun ne olursa olsun değmez diye düşünenlerdenim!!! timsah deriside olmayıversin canım;)
    walla derin mermerci, siren ertan,ebru şallı hatta eda taşpınarda bile görebiliriz!!!!
    http://editorist1783.blogspot.com/2012/01/ne-giydim-train-station.html

    YanıtlaSil
  16. feryal gülman:)

    YanıtlaSil
  17. Ben oyumu Feryal Gulman, Aylin Tahincioglu ve Etel Bayer'den kullaniyorum..

    Bu arada hani kendileri olurda moda anlaminda bir genc kizin hayallerini gerceklestirmek isterlerse bana bu cicileri hediye edebilirler:) hic hayir demem, aksine onlari hep cok sever, pozitif enerjiler gonderirim:))
    Hemde fiyati bu lux papislerden cooook daha ucuz, well relatively....

    http://www.neimanmarcus.com/store/catalog/prod.jhtml?itemId=prod139010005&parentId=cat39620738&masterId=cat5130731&index=21&cmCat=cat000000cat000141cat000149cat000199cat5130731cat39620738&isEditorial=false

    YanıtlaSil
  18. oha! Onların imitasyonu yokmuymuş Pelin Ablam parasında değilde timsahlar öldürülmesin =( Cidden sinirlendim biliyon mu? bundan sonra kimse ''Do me in the park Marc'' tişörtü giymesin =( Ama cidden bundan 1.5 çift alcağına git Mary Katrantzou al dimi?! Bu arada Feryal Gülman almaz bence o kadar körü körüne lüks düşkünü değil onun yerine 4 tane elbise alır..Ha ben'im kendi fikrim hala alınır mı alınmaz mı tam emin olamadığımı söylüyorum bayanlar sizin yerinizde olsam lv'da terler dökerdim önümüzdeki ilkbahar =D

    YanıtlaSil
  19. merhaba bebeğim sana sahip olan o mükemmel şahsiyete azıcık göz kırpıp banada yollarmı acaba?? çünkü seninle yaşadığımız aşk imkansız olumsuz bilimum derecede sonsuz olduğundan gel bu acıya son verelim ve sen sakın victoria beckham gibi iskelet ayaklara yada kim kardashian gibi benden beter tombul ve taraklı ayaklara heba olma gel ablana bebeğim gel ( not. burda hadisenin hareketi olan ellerle gel yapılmaktadır :)

    YanıtlaSil
  20. feryal gülman alabilir alında derin mermerci de alır...siren ertan alır mı diye düşündüm ama çok akıllıca alışveriş yaptığını düşünüyorum almaz...begüm şen de alabilir... bekleyip görelim:D

    YanıtlaSil
  21. @sadecebenemel çok hoş bi yorum olmuş =D

    YanıtlaSil
  22. Açıkçası sırf metal detayından dolayı benimde bu ayakkabıda gözüm vardı ama bu paraaaaaa !! o kadar bir ayakkabıya verebilecek param olsam bile vicdanım izin vermez yani kusura bakmasın kimse ama o kadar aç insan varken ben 15 binlik ayakkabıyı giyemem :))

    YanıtlaSil
  23. Ben sana birşey sorucam pelin.Bugün internette Lv senin chanel benim dolaşırken birşey gördüm.Bu ayakkabıların bantlısı var önden metal bir bant gelio üç bantlsı da var galiba.O kadar şeye baktım ki kafam karıştı.Ben o bantlıları daha çok beğendim.Senin fikrini merak ettim pelin??:))

    YanıtlaSil
  24. Birde sen o bantlıları kesin biliyorsun zaten ben haber vermiş gibi olmiyim:))))

    YanıtlaSil
  25. valla kimde görürsek direkt burdadır :) yani umarım hakkını veren birinde görürüz.

    neslieciğim o zımbalarla yanına yaklaşanın işi zor. :)

    sadecebenemel harikasın. böylesi masum bir aşk ancak bu kadar gzel ifade edilebilir eline sağlık. :)

    YanıtlaSil
  26. Bu para bende olsa Canon 1D Mark bilmemkaç alırdım, ayakkabıya kim bu parayı verir yahu, indirime girecek yüzde 50 ile 7500 TL olacak. Üstelik öyle bir ayakkabı ki milyonlarcası Zara'dan tutun bir sürü ucuz firma tarafından yapılan bir model ve belki semt pazarına bile düşmüş bir model. Üstelik rahatsız. Bunun kaç adet satılacağını ve kimlerin alacağını çok merak ediyorum.

    YanıtlaSil
  27. Hahaa...yalniz cok dogru tahmin ettin zira su zimba sevdamdan dolayi az corap kacirmamisimdir, ya da en sevdigim deri ceketimin kolunu boydan boya cizmemisimdir:(( tedaviye ihtiyacim var zannedersem!

    YanıtlaSil
  28. o paraya yazık olur gerçekten ayağında çok kötü durmuş ayağı sarmıyo bile o kadar para yazık olur daha güzelleri varken paranızı yazık etmeyin :)ama kim alır evet aylin t. alır bencede :)

    YanıtlaSil
  29. gamze bugünkü postumda o bahsettiğin bantlıları göreceksin.ben pek sevmedim açıkçası.ama kimbilir çok sevmiyorum deyipte sonunda ayağımda gördüğüm olmuştur :))

    bu kadar pahalı bir ayakkabıyı indirime sokmazlar.çünkü sipariş olarak üretilir.halka açık indirimden öncede iyi müşterisine verir kimse alamaz.birçok pahalı üründe izlenen strateji bu oluyor genelde.

    YanıtlaSil
  30. aylin tahincioğlu alır kesinlikleee..

    YanıtlaSil
  31. Hmmmm..
    Krokodiller arasında kulaç atan Mermerci ailesinin herhangi bir üyesi bu renk haricinde başka mevcut renkleri de üretildiyse alır tabii Pelin, soru mu sendeki de yani kim alır diye :)
    O.Ş.

    YanıtlaSil
  32. Zanotti dikenli bootielerime 3500 verdim ama degdi bunlara degmez.croco yerine su yilani bari kullansaydi maliyet duserdi. O zaman alirdim

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.