CENGİZ ABAZOĞLU 'nun HOLLYWOOD Çıkartması Tam Gaz Devam Ediyor !!

Cengiz Abazoğlu 'nu tutabilene aşkolsun. Yavaş ve emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor ve bu ilerlemeyi büyük bir keyifle izliyorum.

Hatırlarsanız daha önce Cengiz Abazoğlu kıyafetlerini seçen Hollywood ünlüleri hakkında kasım ayında bir post hazırlamıştım. Okumak isteyenleri BURAYA alayım. Kasımdan beri çok daha güzel gelişmeler yaşandı.



Mesela dünyaca ünlü şarkıcı Natalie Imbruglia Los Angeles 'da düzenlenen GQ "Men Of The Year" partisine siyah bir Cengiz Abazoğlu ile katıldı.



Ardından X-Factor 'ün jüri üyesi İngilizlerin ünlü şarkıcısı Nicole Scherzinger Cengiz Abazoğlu Couture mini bir elbise giydi.



Ardından bu ay içinde gerçekleşen Fox All-Star Party 'de oyuncu Hannah Simone, Natalia Imbruglia 'ın üstünde gördüğümüz elbiseyle katıldı.



Oyuncu Kathleen Robertson geçtiğimiz günlerde Altın Küre öncesi düzenlenen bir partiye Cengiz Abazoğlu elbisesiyle katıldı.



Ve dün gece düzenlenen People's Choice Awards gecesine ise daha önce Cengiz Abazoğlu elbisesiyle ses getirmeyi başaran Lucy Hale yine Cengiz Abazoğlu dedi.

Tamam henüz dünya çapında moda anlamında flaş bir isim yok ama bu gidişle onunda olması yakındır. Bu işin damdan düşer gibi olabilmesi için nelere ihtiyaç olduğunu artık hepimiz biliyoruz tekrarlamama gerek yok. Cengiz Abazoğlu ismini şimdiden birçok yabancı bloglarda görüyorum ve mutlu oluyorum. Hadi Cengiz Abazoğlu az kaldı ha gayret !!


Share

Yorumlar

  1. Bizim modacılarımız çok başarılı.Dünyaca tanınan birkaç isim hariç hepsi ile boy ölçüşebilirler.Cengiz Abazoğlu da kendini ispatlamış biri,yolu açık olsun!

    YanıtlaSil
  2. İlk olarak bravo! Cengiz abazloğu tasarımlarını pek beğenmem ama Hannah Simone'un giydiği güzelmiş kalanlar da (Nicole'unki dışında! O berbat bence :/) fena değilmiş.. :)

    YanıtlaSil
  3. Ben de Cengiz Abazoğlu tasarımlarını genelde pek beğenmem ama Lucy Hale'in seçtiği iki elbise de çok iyiydi, keşke bu tarz ve işçiliğe ağırlık verse...

    YanıtlaSil
  4. Kathleen Robertson'ın üzerindeki elbise çok hoş bir model, yaka detayı oldukça göz alıcı ve zarif ama kırış kırış olmuş, yazık yani. Satendir büyük ihtimal. Bu saten kumaşları işte bu yüzden sevmiyorum. Bide ya elbiseyi aldıktan sonra kilo almış ya da düzgün prova yapılmamış, çok potluk var, özellikle göğüs kısmında.

    YanıtlaSil
  5. Sırf mütevaziliğinden dolayı Cengiz Abazoğlu'nu destekliyorum. Umarım adı duyuldukça kendini bozmaz ve ünlü tasarımcıların da en azından insan olarak ulaşılabilir olabileceklerinin kanıtı olur. Vogue'a bizim gibi Vog der, Vöğg demez :)

    YanıtlaSil
  6. Lucy Hale 'in giydiği elbise kesinlikle mükemmel!Tarz ortada,işçilik,orjinallik,tasarım ortada.Sadece giyen o değil de şöyle boylu poslu,bronz birisi olsaydı o zaman baka baka doyamazdık diye hayal ettim birden :)

    Sevgiler,
    Demet

    YanıtlaSil
  7. Lucy Hale in tca kıyafeti daha güzeldi ama bu da çok şık, tabii bi Blake Lively üstünde daha hoş olurdu :)

    YanıtlaSil
  8. BEN C. ABAZOĞLUNU ÇOK BAŞARILI BULUYRM.... ÇOK ÇOK DAHA İYİ YERLERDE OLABİLCEK BİRİ!;)

    http://editorist1783.blogspot.com/2012/01/ne-giydim.html

    YanıtlaSil
  9. Cengiz Abazoglunun hicbir tasarimini begenmiyorum Ama iyi bir pr calismasi ve biraz cabayla boyle ismini duyurmus olmasi gurur verici

    YanıtlaSil
  10. Hicbiri C.A. tasarimi gibi degil! C.A. tasarimlarinin en belirgin ozelligi olan derin yirtmac, derin gogus ve sirt dekoltesini bu tasarimlarda gorememek bir hayli uzdu beni dogrusu...

    YanıtlaSil
  11. Eger Team Hakaan ve Team Abazoglu diye sevimli() bir yaris baslatirsak ben ikinci takima giricem, simdiden soyliim:) Gerci personal style olarak Hakaan'a daha yakinim fakat unlu arkadas/model kontenjanindan faydalanip cokta haketmedigi asiri ilgiden simaran halinden oturu kendisine gicigim..Sanada "ev kadinlarinin blogu beni ilgilendirmiyor" gibilerinden laflar attigi icinde ayrica antipatik geliyor, o ayri:)
    Cengiz Abazoglu ise oyle bagirip, cagirmadan, Lara Stone'lari podyuma salmadan, inceden inceden giris yapiyor ve bence boyle yaparak yerini dahada saglamlastiriyor..
    Kac zamandir icimi dokmek istiyordum su Hakaan meselesinde, kismet bu postaymis:)) oh, rahatladim valla!

    http://followtheheelsatnight.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  12. Cengiz abazoğlu'nu beğenmeyenlerdenim yarışma programında görüyorum onu gözüm arkasındaki elbiselere gidiyor hepsi de aynı model sıradan iç karartıcı kumaş ısrafı gibi geliyor bana:)Ama yukarda gördüğüm elbiseleri daha güzel demekki biraz özenmiş:))Ben bir modacıya güvenip ona para veriyorsam üstümdeki elbise benzersiz olmalı fark yaratmalı ve giydiğime değmeli yani bana özel olmalı soruyorum sana pelin ben yukardaki elbiseleri arasam bulamam mı alasını bulurum o zaman cengiz'e niye diktireyim?? Ama cengiz'in ki başarımı evet başarı o benim kabulumdur:)

    YanıtlaSil
  13. Kişilik olarak tabi Cengiz(Pelin'e evkadını demiş bi de bu kelimeyi hakaretçesine kullanıp insanları eziklemiş değil!!) ama her ne kadar bazı tasarımları hacılasa da bence (Onun tasarımlarını da pek beğenmem ama) daha iyi..

    YanıtlaSil
  14. evet haklısınız bende cengiz abazoğlu tasarımlarını beğenmeyenlerdenim. ama konu uluslararası başarı ve bir türkün markalaşmasıysa elbette sonuna kadar arkasındayımdır.
    hakan yıldırım 'ın tasarımları ne kadar ordan burdan esinlenme olsa da daha modern daha beğenilir çizgide.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.