Clémence Poésy 'nin Birbirinden Güzel GLAMOUR Elbiseleri..

 


İngiltere Glamour dergisinin şubat 2012 sayısında Clémence Poésy editoryeline bayıldım. Tema ilk bakışta Sofia Coppola 'nin Miss Dior parfüm reklamlarını andırsa da benim için hiiiç önemli değil. Çünkü Clémence 'in havasına, güzelliğine ve stylinge bayıldım.



Kullanılan tüm markaları göresiniz diye resimlere kolaj yapmadım.

Pembe Nina Ricci kırpık ceket, içine giydiği pembe çiçekli elbise nasıl da yakışmış. Hele o pembe Red Valentino ayakkabılar nasıl bir güzelliktir Allahım ?!!

Marc Jacobs yeşil elbisede çok yakışmış.

Toz pembesi etek altına giyilen kırmızı pabuçlar bu kadar mı güzel görünebilir ?!!

Ya o bisikletli resme ve Miu Miu kombinasyona ne demeli ?!!

Seçilen kıyafetlerin renk yumuşaklığı, Clémence 'ın kendine has havası ve mekanın Paris olmasıyla herşey buram buram romantizm kokuyor. Sabah sabah bu resimler dışarıda dondurucu bir soğuk ve kasvetli bir hava olsa da içimi o kadar açtılar ki hemen sizlerle paylaşayım istedim :)


Share

Yorumlar

  1. Benimde içim açıldı bu kasvetli boğucu havada elime kahvemi alıp uzun uzun elbiselere bakıp mutluluk doldum.Teşekkür ederim bu güzel post için:))Ben yeşil elbiseye bayıldım ve bisiklet üstündeki miu miu şahane:))Tekrar tekrar bakılacak cinsten:))

    YanıtlaSil
  2. Bu kizi hic begenmiyorum ama styling bir harika

    http://stylishtimes.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. bu kıza bayılıyorum zerafet akıyo resmen paris te gerçektelimesi çekimi daha da güzel yaomış kızın ismi bile güzel yahu clemence...şiir gibi maşallah diyelim ama benim favori karem kırmızı ayakkabılı olandır nasıl bi güzelliktir o yahu :)9

    YanıtlaSil
  4. Şaka yapmıyorum ben Clémence Poésy ile evlenebilirim =D yani tam benim tipim bi kere Harry Potter'da da en sevdiğim karakterlerden biri Fleur ki ne zaman bi kitapta mükemmel güzellik denilince o gelir aklıma o derece(Siz bilmezsiniz ben daha hayatta çöm olduğum için Percy Jackson kitaplarının hevesle okuyorum Aphrodite'in kızları denilince o aklıma gelir neyse :D) hele Chanel Couture'da enfesti ♥.♥ bi de bu resimler ♥.♥

    YanıtlaSil
  5. clemence 'ın narin ve naif bir fiziği var. bu özelliklerinide en doğru stille kullanıyor.

    hakkaten ismi bile bir başka güzel. klemansss ! çok cool çook :)

    YanıtlaSil
  6. yuz ifadesinde bir seyler bana iyi gelmiyor bu kizin, bi entrikalar ceviriyormus gibi arkamdan sanki, guvenilmez ve rahatsiz edici. Kashlari mi acaba sorun? Ama kiyafetler sahane.

    YanıtlaSil
  7. Herseyiyle gozlerin bayram edecegi bir calisma. Benim sevdigim tarzda olmus hersey. Her detayina bayildim. Zaten Clemence'i Gossip Girl'dada cok begenmistim. Narin yapisina, styling cok guzel uygulanmis.

    YanıtlaSil
  8. sevgili elifcan bir arkadaşımda aynı senin gibi ifadeler kullanmıştı clemence için :) banada aksine çok masumene geliyor. ilginç dimi :)

    evet mirage bu tarz özellikle paris temalı ve romantizm kokan çalışmaları oldum olası severim. clemence işin bonusu olmuş :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.