Paris Moda Haftası'nda Ünlüler Geçidi - 2

Paris Moda Haftası süresince defilelere ve partilere katılan ünlülere devam ediyorum.



Diane Kruger işte şimdi olmuş. Dünkü kıyafeti ne kadar silik geldiyse bu şahane Giambattista Valli tüvit elbiseyle nefis görünüyor.Saçı makyajı herşey kusursuz. Böyle görülmeye devam eder de gözlerimiz bayram eder :)

Astrid Munoz 'a elbisenin renkleri ve kesim çok yakışmış. Dikkat edin saçlar en doğal halinde:) Aksesuarları baştan aşağı kusursuz. Bayıldım.

Salma Hayek 'in kıyafetide minyon tipine çok yakışmış. Fazla siyah olması boğucu görünsede şık görünmesi bile başlı başına bir başarı olduğundan haddimi bilip fazla konuşmuyorum :)

Caroline Sieber 'in beyaz elbisesi vücut yapısına çok yakışmış. Dikkat edin yine saçlar en doğal halinde.



Vanessa Paradis bugünlerde aşk hayatında zor anlar yaşıyor. Johhny Depp ile birbirlerine çok yakıştırırım. Ama kabul edin Eva Green de sıkı bir rakip. Birlikte film çekmelerine izin vermeyecektin Vanessa ! Tek suçlusu sensin :) Ceketini çok beğendim. Saten elbisesini beğenmesemde genel görünümü yine kendine has şıklık içinde.

Diane Kruger bir Chanel seçmiş. Chanel'i en güzel şekilde taşıyan isimlerden olsada bu seferkini beğendiğimi söyleyemem.



Alice Dellal 'ın punk tarzını sevmiyorum. Üstüne giydiği hiçbir şeyide genelde beğenmiyorum. Ama Chanel Boy çantasına hasta oldum !!

Daphne Guiness her zaman ki Daphne. Ne bir eksik ne bir fazla.



Cameron Diaz komple Chanel'ler içinde. Üstündeki ceketin yeşilini Suzan Sabancı Dinçer 'in üstünde görmüştüm. Çok güzel bir ceket. Yeşilini tercih etsem de Cameron Diaz 'ın üstündekini de çok beğendim.

Ana Girardot 'ya hayretler içinde bakıyorum. Caanım Chanel altına berbat bir jean şort ve siyah çoraplar. İnsanın iştahını kapatmak için şahane bir görüntü. Diyet yapanlara duyurulur :)

Franca Sozzani her zaman aynı hep aynı daima aynı ! Çok sıkıcı çook !

Elizabeth Olsen sanırım ablalarının tarzına daha fazla kayıtsız kalamadı. Aksi taktirde 1-2 beden büyük görünümlü bir ceketi giymezdi diyorum.



Cameron Diaz yine şahane görünüyor. En sevdiğim siyah beyaz uyumunu uygulamış.

Kate Moss da öyle bir güç varki giydiklerini beğenmesem bile kendisine şık dedirtebiliyor. İşte o güçlerini kullandığı anlardan biri. Kıyafetini beğenmedim ama onda çok hoş.

Catherine Deneuve yaşına ve şanına yakışır zarif bir şıklık içinde.

Fanny Ardant 'ı çok beğenirim. Yaşam tarzı, oyunculuğu, sesinin tonu ve o ağdalı Fransız aksanının hastasıyımdır. Bluzu dar gelmiş, düğmeler kopacak ama uyguladığı monokrom şölene bayıldım.



Audey Tautou 'nun nasıl oluyorsa giydiklerini beğenmedim. Belkide fotoğrafın tuhaf açısındandır kimbilir.

Cameron Diaz yine çok hoş. Deri pantalon ve gri kabanına bayıldım.

Lea Seydou yaşına ve fiziksel özelliklerine göre yine çok cici görünüyor. Saçlara dikkat :)

Olivia Palermo deri pantalonuyla oluşturduğu kombinlere devam ediyor. Fermuarlı bluzunu sevmedim ama Olivia 'da da Kate Moss gücü var. Bir şekilde kendisine şıksın dedirtebiliyor.


Share

Yorumlar

  1. cameron dokturmus!hepsini cok begendim.

    YanıtlaSil
  2. Cameron Diaz kesinlikle çok güzel görünüyor.Siyah- beyaz kombini müthiş olmuş. Bu sefer olivia'yı pek beğenmesemde o bir olivia palermo her zaman joker hakkı var gözümüzde:) Salma Hayek'le ilgili söylüceklerim ise evet şık görünüyor sanırım kırmızı kar yağdı!!:)

    YanıtlaSil
  3. Diane Kruger'i ben yine pek beğenmedim ama Versace elbisesinden daha iyi olduğu kesin, Bence Salma Hayek'in elbisesi çok çirkin =( Astrid Munoz çok şık babetlerle de akıllık yapmıış bana renkleri lv gibi geldi ama böyle bi model yoktu sanki sen biliyor musun Pelin abla hangi marka bu.. Caroline Sieber hoş...Vanessa Paradis'i bende Johnny'len yakıştırırdım ama bi de evli değildiler kızım evlencen ki tazminatı sökesin bak kaldın şimdi ortalarda..Zaten hep film ayağıylan oluyor bunlar Angelina da Brad'i bu ayaklan kapmıştı.Diane Kruger konusuna aynen katılııyorum..Alice Dellal'ı ben beğendim...Daphne Guinness de her zamanki stilinde..Cameron Diaz sade ve şık bir Chanel kadını adeta..Ana Girardot tüvit bi şort giy ve o çorapları çıkar hemen!Franca Sozzani biraz komik durmuş sanki..Liz Olsen bence hoş..Cameron yine güzel ve sade..Kate bence çook hoş =) 24 hour Museum'da giydiği bu =)Audey Tautou, evet güzel değil ama kötü de değil bence..CAmeron gene güzel ama diğerleri daha hoştu..Lea Seydoux çok tatlı =)Olivia Palermo'yu ben de pek beğenmedim ama şık =)

    YanıtlaSil
  4. Pelin Hanim basta olmak üzere tüm blog hanimlari lütfen bana yardimci olun. Saclarim koyu kahverengi ve simdiye kadar hic boyanmadi. Oliivia Palermo nun sac rengine bayiliyorum uzun zamandir. Benim sac boyumda hemen hemen ayni. Ben kuaföre gidip ne diyicem, nasil böyle güzel, parlak, isil isil boyarllar. Bu rengin adi nedir?

    YanıtlaSil
  5. Diane konusunda tam tersini yazmıştım :))) Giambattista Valli elbisesini sevmedim onda diğer chanel'i daha çok sevdim :))

    YanıtlaSil
  6. Sevgili adsız direk olivia palermo'yu göster eğer telefonda internet varsa ki vardır büyük ihtimalle bir resmini göster gitsin:))Yada dergilerden kesebilirsin en garantici yönten bu:) Ayrıca renk de çok güzel ve doğal:)

    YanıtlaSil
  7. Fotografi gösteririm göstermesine de. En son kiz kardesim fotograf göstererek sac boyatti ve o herkesin yaptigi igrenc bakir rengi saclarla aglayarak eve döndü. Kendisinden haber alamiyoruz :).Neyse Türkiye de nereye güven olur tüyo verin. Simdilik yurtdisindayim kuaför deneyimim pek yok.

    YanıtlaSil
  8. Eğer kardeşim hürrem'i göstermisse kendine yazık etmiş adsızcım:)) Tabi kuaförde çok önemli sen olivia'nın resmini al erdem kramer'e git.Yada mehmet bahçecik de olur:)Yada pelin'in kuaförünü sorabilirsin,kız kardeşin hangi kuaföre gitti bilemem ama bence söylediğim isimlerde hata olmaz. Yada olivia palermo saç rengi yaz googla'a belki birşeyler bulursun.Cheryl cole'un saç rengini de beğenirim ona da bak istersen:)

    YanıtlaSil
  9. o değilde acaba bu olivia nın ayda harcadığı parayı düşünüyorum ben ( burda züğürt ve çenesi olayın dalış yapmaktayım :)) yani ablam her yerde farklı giyiniyo muhtemelen markalarla anlaşma yapıp onlarıda bedava alıyodur ama o hermes leri düşününce benim kafam gene karışıyo arkadaş ne senin baban gülüm karun falan mı ya bazıları gerçekten şanslı doğuyo galia...babaaaaaa!!!

    YanıtlaSil
  10. Gamze verdigin isimleri aklimda tutuyorum. Boyarsam ve istedigim gibi olursa gelip burdan tekrar tesekkür ediyorum :).

    YanıtlaSil
  11. İnşallah gönlünce olur saçların rica ederim:) Sadecebenemel'i zevkle okuyorum yazdıkları o kadar samimi ve güzel ki kendisi bence bu blogun en önemli rengi:)) Dedikleri hem güldürdü hem düşündürdü acaba olivia'nın babası ne ci?? haketten:)

    YanıtlaSil
  12. bence olivia o kadar da uçuk bir gardroba sahip değil. evet nadide parçalar var ama en sıradan markalarla birleştirmesini bilen bilinçli bir tüketici benim gözümde. üstelik moda dünyasında dünyaca ünlü ve stil anlamındada takir edilen bir isim.
    bunun yanısıra bizim sosyetiklerimiz çok daha fazla harcıyorlar ve tanınınırlıkları sadece türkiye'de geçerli. olivia'ya gelene kadar bizimkiler çok daha fazla göze batmalı derim.
    olivia'nın ailesi epey zengin. babası emlak kralıydı ama bir ara iflasını falan isteyip sonra sahte iflas konularında mahkemelik olmuştu. konuya tam hakim değilim sadece kulağıma gelenleri söylüyorum. çocukluğu, gençliği tam gümüş kaşıkla büyümüş dediğimiz şekilde geçti.

    YanıtlaSil
  13. Sac konusunda danisan arkadasa,
    ben de 7 senedir yurtdisinda yasiyorum ve 5 senedir Toni&Guy'a gidiyorum. 7 senede 2 ulke degistirmeme ragmen kaliteleri heryerde ayni, siddetle tavsiye ederim. Istanbul'da yasarken de Bebek Ebil'den Mahmut Ebil'e veya Cadde'deki subesinde Mahmut'un abisine(ismini hatirlayamadim) gidiyordum. Ebil'lerin hepsi super!!Avrupa'daki kuaforler icin renkten cok bakim ve kesim onemlidir. Umarim istedigin rengi yakalarlar, bol sanslar!!
    Yeliz

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.