STİL KEŞİF : Lauren Santo Domingo

 



Lauren Santo Domingo. New York sosyetesinin önde gelen isimlerinden, Vogue editörü, Moda Operandi 'nin kurucularından ve Kolombiya'nın en zengin ailesinden Andrés Santos Domingo 'nun eşi. Zamanında Carolina Herrera 'nın ve J.Mendel 'in PR'lığını yaptı. Genç, güzel ve stil sahibi. Uzun boyunu ve güzel vücudunu kaliteli kullanmayı bilen zevk sahibi bir kadın.

Dikkatimi ilk kez düğününün Vogue 'da yer almasıyla çekmişti. Yakın arkadaşı Olivier Theyskens tasarımı Nina Ricci gelinliğiyle o kadar güzel görünüyordu ki hayran kalmıştım. Çok ağır bir model olmasına rağmen Lauren Santo Domingo 'ya çok yakıştırmıştım. 3 gün 3 gece süren dillere destan bir düğündü.



Ardından moda haftalarında minimal giyimiyle dikkatimi çekmeye devam etti. Doğal bıraktığı saçlarına ve çoğunlukla sadece ruj sürmesine bayılıyorum. Gerek fiziği gerekse tarzıyla Caroline Bassette Kennedy 'yi andırıyor. Her kıyafeti marka olmasına rağmen giydikleri hiçbir zaman ön plana çıkmıyor. Her daim dengeli ve dingin bir stile sahip. Ağır bir parça giyse bile saçlarını dağınık toplaması ve çok az makyajıyla hoş bir zarafet yakalamayı biliyor.






Lauren Santos Domingo geçtiğimiz aylarda gardrobundan bazı parçaları bizlerle paylaştı. Dekor olarak evinin enteresan köşelerini kullanmış.


Balmain bluz


Gucci stiletto, Proenza Schouler clutch


Veronique Branqhuino ceket


Alexander Mcqueen elbise


Takıda favori markası Eddie Borgo


Proenza Schouler bootie


Marc Jacobs stiletto


Loewe Bluz
Proenza Schouler Çantalar
House of Lavande Küpeler



Proenza Schouler elbiseler


Versace bluz ve etek
Chloé kolye



Rochas elbise


Soldan sağa sırasıyla Oscar de la Renta, Yves Saint Laurent ve Judith Leiber clutchlar.


Jimmy Choo clutch


John Galliano elbise


Soldan sağa sırasıyla Chanel, Chanel ve Marc Jacobs


Giambattista Valli elbise


Juan Carlos Obando elbise


Eddie Borgo tasma kolye
Proenza Schouler çanta


Eski ve yeninin buluştuğu çok rafine bir gardrop. Umarım sizler de beğenmişsinizdir.


Share

Yorumlar

  1. bu hatunu ilk defa görüyorum. tarzını beğendim. vücudunun kaldırabileceği her kıyafeti cesurca denemiş ve her giydiğini çok yakıştırmış. gelinliğinde sanki ingiltere kraliyet ailesine özenme var sonuçta her amerikalı da bir ingiliz ezikliği var bu artık normal gelmeye başladı. bu hatunda da diana gibi olma isteği var. ama kesinlikle vücudunu çok iyi tanıyor ve ne yakışıyor çok iyi biliyor izlenimi veriyor.

    YanıtlaSil
  2. waoowwwwww bu kadar mı harika paylaşılır gardrop parçaları :))

    bayılmamak mumkun mu :)

    pelincim iyi senelerrr,çoook mutlu bir yıl dilerim :)

    bu aradaaa çekilişim devam ediyoorrr :)
    PIRLANTA KOLYE isteyenleri beklerimm :))

    http://fashionozge.blogspot.com/2011/12/pirlanta-kolye-hediyem-size1yasinda.html

    YanıtlaSil
  3. Kıyafetlerini evinin ilginç yerlerinde bu şekilde sergilemesini çok sevdim oldukça sanatsal görünüyor:))Gelinliğini beğenmedim.Ancak giyim tarzı oldukça iyi.

    YanıtlaSil
  4. Pelincigim ben loewe bluza tek kelimeyle bayildim! Arkasini falan gormek icin biraz google'da bakindim ama bulamadim da...Sence vintage olabilir mi?

    YanıtlaSil
  5. Bu kadına bikaç yerde rastlamıştım (internet ve dergi yani) fazla dikkatimi çekmemişti şimdi senin kolajlarında fark ettim her seferinde çok hoş seçimler yaptığını.Çanta ve ayakkabılarının bazıları gerçekten bir sanat eseri tadında olduğundan dekorasyonda bile kullanılsa sırıtmazmış!

    YanıtlaSil
  6. Markasını asla bağırmayan, üstelik zamansız ve modası geçmeyecek şık parçalar geçidi.. Çok sade ve rafine bir tarz.

    YanıtlaSil
  7. bu kadın tüm kıyafetlerini bana bağışlasın . her parçasına ayrı bayıldım

    YanıtlaSil
  8. ne güzel siz de beğenmişsiniz çok memnun oldum :)

    sevgili adsız loewe etiketini görmesem kuşkuya düşerdim. ama ben de senin gibi aradım taradım bir türlü bu bluzun hiçbir görseline rastlamadım.

    evet gelinliğini ben de beğenmedim. fazla cafcaflı ama ne yalan söyliyim bunu bile güzel ve asil bir şekilde taşımayı bilmiş. farklı ve çok zarif bir havası var.

    YanıtlaSil
  9. sevgili derya yorumunun yayınlanmasını istemediğinden yayınlamadım ama cevap vermeme engel olamazsın :) çok teşekkür ederim çok naziksin. umarım yarın bu saatlerde yüzüm gülmüş olacak. daha 26 aylık bir beden olunca yakıştıramıyorum olayı.düşündükçe fena oluyorum. neyse en beteri bu olsun diyelim. çok naziksin tekrar teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  10. Giyim tarzıda dekorasyon anlayışıda birbiriyle çok paralel. Her halde ne istediğini iyi bilen biri. Daha çok etnik geldi bana. Pronza Scholer favorisi olmalı.

    YanıtlaSil
  11. Bu ev dekorasyonu resimlerine bayiliyorum...Artik yeni favorim insanlarin evlerini gezmek zaten, cunku onlari cok daha iyi taniyorsunuz..

    Keske bizimde The Selby gibi Feryal Gulman'in evini boyle stilize sekilde gosteren bir blogumuz olsa:)

    bende de yeniyilin ilk postu var!

    http://followtheheelsatnight.blogspot.com/2012/01/textbook.html

    YanıtlaSil
  12. pelin hanım geçmiş olsun kızınız mı hasta

    YanıtlaSil
  13. evet ayşegül etnik ama aynı zamanda çok modern parçalarda var. güzel bir uyum yakalamış. proenza schouler en favori markası. giydiklerinde de çoğunlukla schouler görebilirsin.

    neslie ne güzel olur değil mi ? dekorasyon bloglarından bekliyorum umarım biri başlar bu tarz bir çalışmaya. enteresan bir konu ve çok ilgimi çekti. benimde favorim Aphrodite :)

    sevgili adsız evet yarın sabah 26 aylık kızım minik bir operasyon geçirecek. kafasındaki nohut büyüklüğündeki ben alınacak. tabi anestezi alacak olması hastane falan hepsi sinir bozucu. inşallah herşey yolunda gidecek. ilgin ve güzel dileklerin için çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  14. Pelin'cim oncelikle minik prensesine cok gecmis olsun dilerim, tum pozitif enerjim sizinle canim....

    Aphrodite keske bu cagda yasasaymis degil mi? En şıklar listemize girerdi hemen:)

    Ben Turkiye'de olsam naapar eder el atardim bu tarz bir blog konusuna cunku biraz farkli tarzlarda Turk bloglara ihtiyac oldugunu dusunuyorum..Bu guzel bir giris olabilir...

    YanıtlaSil
  15. cok cok gecmis olsun pelin!

    YanıtlaSil
  16. Ben Atlantic-pacific blogunun sahibi Blair'in tarzini gordukten sonra daha once tarz bulduklarima bile burun kivirir oldum, mutlaka goz atin derim..

    YanıtlaSil
  17. çok teşekkür ederim hepinize :) evet herşey yolunda gitti ve bitti. çok şükür stresli günlerim geride kaldı. ve şimdi yine sizlerleyim :)

    YanıtlaSil
  18. sevgili adsız uzun zamandır bee hakkında haber yapmak istiyordum ama hep arada kaynıyordu. yine hatırlattığın için teşekkürler bugün post yaptım hakkında. umarım beğenirsin.

    YanıtlaSil
  19. Cok guzel bi post hem suan etute girmek zorunda oldugum icin hem de pc'den bakmak istedigim icin simddi hakkinda konusmuyorum :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.