32 - GÜNÜN ŞIKI : Burcu Hanif

 


Birazcık da sokak stili diyelim hatta değişik yeni isimlere gidelim. Bugün şıklığıyla beğendiğim isim Burcu Hanif oluyor.

Kabanın rengi çok hoşuma gitti. İçine giydiği mor bluzu, sigaret pantalonu ve leopar desen babetleriyle şık bir kombin yaratmış. Celine 'in 2010 koleksiyonundan Luggage çantası ve oversize gözlükleriyle modern, dinamik ve abartısız bir şıklık içinde.



Share

Yorumlar

  1. Evet sade ve şık bi de bu havada babet giymenin sırrını açıklasa süper olacak!

    http://trendsum.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Ayağına babet yakışan kadınları çok kıskanıyorum:) Bana yakışmaz bende Sanem Tezman'a bakıp uyuz olurum:) Burcu hanımda babeti güzel taşıyanlardan demekki uyuz olacağım bir isim daha var artık:))Gelelim sokak kombinine, bayıldım abartısız şıklık ve rahatlık budur.Ne gerek var gündüz gündüz 5 karış topukla ortada gezinmeye yahu!! Alışveriştesin gezip tozuyorsun belki durmuş arkadaşlarınla bir yemek yiceksin allah aşkına o topuklarla nasıl rahat edeceksin ya gündüz kombini budur arkadaş budur!! Ayrıca burcu hanımın da üstündekiler marka gündüz diye git mahmutpaşa'dan giyin demiyor kimse ama marka böyle bağıran cinsten olmucak kaliteli durcak burcu hanımda olduğu gibi. Herşeyiyle 10 numara burcu hanım saçı, gözlüğü,çantası paltosu hepsi çok güzel ve şık. Sokakta böylelerinin devamını dilerim:))

    YanıtlaSil
  3. Babet giymenin sırrı üşümüyordur ))) Hava müsaitse ve yakışıyorsa gündüz babet giymek gibisi yok...

    YanıtlaSil
  4. Ben mor bluzü pek beğenmedim leoparlar da onunla olmamış bence. Ama paltosuna ve Celine'ine bayıldım :)

    YanıtlaSil
  5. ben bu havada babet giymesini geçtim...şuan taraklı ayaklarıma bakıp iç çekiyorum çünkü babet zedelerdeninm bende:(

    YanıtlaSil
  6. bende aksine mor seçmesini sevdim fazılhan. güzel bir aksiyon katmış. tam dozunda çok hoş.

    ben babetçiyim arkadaşlar. ayaklarım müsait olduğu için çok sık kullanırım. hem arada ayakları dinlendirmekte lazım :) evde misafirim geleceksede hep babet kullanırım çok rahat oluyorlar. ama çok sık kullanmakta zararlı. taban düşüklüğü yapıyor ona göre.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.