440 - KİM NE GİYMİŞ ? - Siren Ertan Çarmıklı

 


Karşımızda kendisine pembe tonlarını en yakıştırdığım Siren Ertan Çarmıklı var. Bunun bilincinde olduğu ortada. Michael Kors 'tan çok cici tam anlamıyla şeker gibi bir ton ve kesim seçmiş.

Siyah Christian Louboutin çizmeleri yakışmış. Düz kesimli elbiseye zümrüt,oniks ve pırlanta takılarla zengin bir hava katmış.

Makyaj konusunda her zaman başarılı. Saçlarını toplamak yerine açık bırakıp hacimli ve dalgalı kullansaymış çok daha iyi olurmuş. Ama röportajında dediği gibi büyük olasılıkla acelesi vardı ve en pratik yolu seçti.


Share

Yorumlar

  1. Siren hanım bebek gibi. Ht'de görünce gözüm gönlüm açılmıştı şimdi de haberini gördüm pek mutlu oldum:) Pembe çok yakışmış çok zarif ve çok şık.Yüzü çok ama çok güzel kusur bulmak çok zor:)

    YanıtlaSil
  2. bu pembe ve siyah uyumunu ben de çok sevdim!

    http://handesinspirationboard.blogspot.com/

    M.Duma'dan sonra S. Ertan da ilham kaynağım oldu!

    Özellikle şu soğuk kış günlerini renklendirmek için iyi seçim yarın giyiyorum kazağımı :)

    YanıtlaSil
  3. Söylemeden edemedim konuyla alakası yok ama bugün ifw heyecanı sardı beni gelsin şıklar gitsin rüküşler:!! Çok zevkli olacak çok hele senin gözünden yorumlamak için sabırsızım:))

    YanıtlaSil
  4. Elbiseye söz yok. Kesinlikle muhteşem model ve renk. Evet çizmelerlede gayet iyi ancak bence boyu model üzerinde olduğu gibi diz üstünde olmalıydı. Siren hanım etek boyunu biraz kısalttırsaydı çok daha hoş dururdu bana göre.

    YanıtlaSil
  5. Ben saclarini bu sekilde cok begendim. Normalde dedigin gibi dalgali ve hacimli cok yakisiyor ama bu renkle sanki barbie bebek gibi olurmus gibime geldi saclari oyle olsaydi :)

    YanıtlaSil
  6. Ben renk boy hepsini sevdimde boynuna taktiklari hosuma gitmedi acikcasi. Cok daha hos secimler yapabilirdi. Ama yuzune bu sac yakisiyor

    YanıtlaSil
  7. Bana kalırsa saçının her hali yakışıyor Siren'e. Ohhh yani geri döndün de Siren'cim gözümüz günlümüz açıldı....

    YanıtlaSil
  8. Yani Pelin hanim mankeni koymasaymisiniz yanina iyiymiisde Mankende elbise o kadar guzel durmuski. Siren hanim sonuk kalmis.

    YanıtlaSil
  9. Saçlarını yandan ayırmadan toplamasını tercih ederdim bu model çok klasik kalmış elbisesi için. Sanırım iki farklı kolye takmış biri yeterliydi :) Onun dışında çizme ve elbise çok iyi...

    YanıtlaSil
  10. Herşey kararında ne harika ne kötü ama boynundaki o kolyeler pek olmamış , zaten kapalı önü birde kolyeler şık şıkıdım bence elbisenin minimalist havasını bozmuş , zaten bilezikleri hoş detaylar başka aksesuara gerek yokmuş .

    YanıtlaSil
  11. İnanamıyorum Siren Ertan Çarmıklı'yı beğenmedim :/ Bence takıyı az tutarak daha minimalist bir lookla daha iyi olurdu onun dışında CL'leri ile hoş olmuş ve tabi ki kendisi yine Barbie edasında bir güzelliğe sahip :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.