443 - KİM NE GİYMİŞ ? - Aylin Tahincioğlu

 


Aylin Tahincioğlu 'nun üstünde gösterişli bir Alexander McQueen görüyorsunuz. Renk, kumaş ve kesimiyle son derece dikkat çekici. Tam da Aylin Tahincioğlu 'nun tarzına uygun bir seçim öyle değil mi ?


Share

Yorumlar

  1. Aman bu ara Aylin hanimin hicbir secimini anliyamiyorum. Hic olmamis. Gayet duzgun bir fizigi var ama boyle abartili secimler niye yaparki?

    YanıtlaSil
  2. tam aylin tahincioğlu seçimi.az ve öz demişin pelin.McQueen aşığı olsamda ben kıyafeti sevemedim.zaten defilede gördüğümdede sevmemiştim.aylin hanım o kadar özeniyor bezeniyor ama tansa ekşioğlu bir ceketiyle eziyor geçiyor :d

    YanıtlaSil
  3. Bende pek sevemedim. Kötü değil ama iyi de değil bence. Genel olarak aylin hanımı beğenirim ben fiziği duruşu on numaradır her daim:) ama beyaz mı yakışmamış elbisemi kötü birşey var anlamadım gitti:))

    YanıtlaSil
  4. Selin bence Pelin cok dogru soylemis tam Aylin Tahincioglu tarzi Cok iddiali ve oyle oluncada bu vucut yapisiyla goze cok fazla gorunuyor. Bence tamda bunu demek istemis.

    YanıtlaSil
  5. Ayakkabilara bayildim! Cok yakismis.

    YanıtlaSil
  6. Bence cok guzel olmus. Aylin hanimin tum elbiseleri gibi bence. Abartili ama o kendine yakistiriyor. Cok zarif ve guzel bir kadin.

    YanıtlaSil
  7. Ben pek beğenmedim yani Elbisenin kendisini begenmedim ama piton ayakkabi secimi hos :)

    YanıtlaSil
  8. olmamis ne oyle hostes gibi

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.