450 - KİM NE GİYMİŞ ? - Vuslat Sabancı

Can Köseoğlu ile Zeynep Uluç 'un Four Seasons Hotel'de yapılan düğünlerinde konuklar kıyafetleriyle bendenize epey malzeme çıkardı diyebilirim.

Genç çifte mutluluklar diler ve hemencecik konuya geçerim.




Konuklardan ilk olarak Vuslat Sabancı 'ya bakalım. Üstünde son derece güzel bir Zac Posen var. Vuslat Sabancı 'nın bu denli gösterişli seçimlerde bulunduğunu pek hatırlamam. İlk kez bu kadar iddialı.

Vişne çürüğü tonlarındaki straples elbise vücut yapısına çok yakışmış. Straples kesimle özellikle omuz güzelliğini ortaya çıkararak en doğru seçimi yapmış. Dekolteyi kullanışı gayet ölçülü ve zarif. Gerdanlığı elbiseye yakışmış. Resim net olmadığından makyajını detaylı göremiyorum. Buna rağmen genel görünüş şıklık anlamında gayet doyurucu.


Share

Yorumlar

  1. Selam Pelin,
    Şimdi HTKulup sayfasında düğünü inceliyordum ve Demet Sabancı Çetindoğan ve Edvina Özyeğin sanırım pişti olmuş. Ayrıca Elif Dürüst ve Şirin Yaşçın'ın kıyafetleri bende dejavu etkisi yarattı. Senin bu konulardaki bilgin tartışılmaz. Acaba bunları irdeleyip yazar mısın? Çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. evet şimdi o dediklerini yazıyorum zaten :)

    YanıtlaSil
  3. Elbise guzel ama Vuslat Sabancinin kalca kisminda potlukmu yapmis.

    YanıtlaSil
  4. yok kalça kısmında ek tül sarma var ondan öyle görüyorsundur.

    YanıtlaSil
  5. gecenin en guzel 4 elbisesinden biriydi

    http://stylishtimes.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. Pelincim o ek tül sarma olayını ben sevmedim bana da potluk gibi geldi. Elbise güzel rengi çok hoş ama ben Vuslat hanıma yakıştıramadım olmamış üstüne elbise sanki potluk var gibi duruyor. Basenler sanki geniş durmuş ben beğenemedim daha ince belli biri giyseydi diye düşündüm ama kim olduğunu bulamadım bulursam yazacağım:)

    YanıtlaSil
  7. Keske boyle elbiseleri biraksalar da ince belli, basensiz insanlar giyse. Tamam heves ediyorlar onlar da insan sonucta ayrica hakki da var giymeye yani ama ne bileyim iste. Ama benim bu blogu takip surecimde gordugum kadariyla pelin bu olaylara takilmiyorsun sen galiba pek. Artik cok fazla gordugun icin alismissindir belki. Ya da gozune batmiyordur bilemem.

    YanıtlaSil
  8. adsız
    açıkçası ben ortada fazla bir basen görmüyorum. aksine herkesin vücut yapısına göre giyinmesini isterim zaten yorumlarımda hep bu yönde olur.yani illaki herkesin 90-60-90 olma zorunluluğu yok.ama vuslat hanım da ben tek bir kusur bile göremedim kusuruma bakmayın :) aksine kıvrımlı olması çok hoş görünüyor.tam kıvamında bir kıvrımlık hemde.ben çok yakıştırdım doğrusu. omuz ve göğüs biçimi bu elbise için ideal üstelik.

    YanıtlaSil
  9. elbette herkesin 90-60-90 olma zorunluluğu yok ama 90-60-90 mış gibi giyinmeye de gerek yok. bende pek beğenmedim vücut hatlarına daha uygun bir kıyafet giyebilirdi ki kendisi çok da hoş bir hanım.

    YanıtlaSil
  10. benim gozlerde sorun var herhalde cunku bel kalca ve bacak gelimini bu kiyafette cok hos goruyorum ben.cok guzel doldurmus elbiseyi derim ve baskada bisi demem :)

    YanıtlaSil
  11. Pelin ben sana katiliyorum. Bende gozu rahatsiz eden bir fazlalik gormuyorum. Tam tersine elbise vucut kivrimlarina cok yakismis. Hele renk sahane. Potluklar olmasa daha guzel olurmus ama benim bu goruntude tek gozume batan felaket oldugunu dusundugum makyaj!

    YanıtlaSil
  12. evet YC sanki banada mavi tonlarında far kullanmış gibi geliyor ama resim kaliteli olmadığından emin olamadım. umarım yanlış görüyorumdur.

    YanıtlaSil
  13. İlla kusur bulacağız ya, ben hiçbir kusur göremiyorum kadın incecik arkadaşlar yapmayın Allah aşkına. Ne baseni ne potluğu benim de gözler de sorun var herhalde Pelincim:)

    YanıtlaSil
  14. Ben elbisenin rengine de Vuslat hn.daki duruşunu da çok beğendim açıkçası. Ben basen göremiyorum hanımlar. Gayet formda görünen bir bayan. Kolye seçimi de enfess. Ben çok beğendim.

    YanıtlaSil
  15. Ben de büyük bi sorun göremiyorum. Mankendeki gibi olmasa da kötü değil ve vücuduna göre giyinmiş hatta. Ama makyaj çok kötü ya :/

    YanıtlaSil
  16. Hicbir kusur bulamadim. Kalcadaki potluk elbisenin modeliyse eger. Gayet guzel bir elbise ve cok yakismis

    YanıtlaSil
  17. Açıkçası ben hiç beğenmedim ayva göbüş göbek deliğine kadar görünüyor gözümü oradan alamadım. Bu kadar gotik bir elbiseyi öyle incik boncukla süslemek ve klasik Türk makyajı yapmakla bana göre taşıyamamış :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.