454 - KİM NE GİYMİŞ ? - Siren Ertan Çarmıklı

 



Ve bugünkü postlarımı rengarenk bitirmek istiyorum. O yüzden Siren Ertan Çarmıklı 'yı en sona sakladım :)

Siren Ertan Çarmıklı, Hawaii printleriyle renk cümbüşü yaşatan Givenchy 'nin Resort 2012 koleksiyonundan bir seçim yapmış.

Gömlek benim zevkime pek uymasada eskitilmiş kilim görünümlü eteğe bayıldım. Hani alın senelerce binbir çeşit tarzla kullanın. O derece güzel bir parça.

Renk ve tarz olarak Siren Ertan Çarmıklı 'ya gömlekte etekte çok yakışmış. Kıyafetini yine Celine 'den bu sefer yeşil tonlarında bir çantayla eşleştirmiş. Yakışmış. Saç ve makyajı her daim kusursuz. En çok hacimli saç modelini yakıştırıyorum ama bu şekilde de gayet hoş ve güzel görünüyor.

Ayakkabının rengi gözümü ısırıyor. Ama bu kıyafete siyah desen olmaz, daha cart renkler ise gözü çok yorar ve tuhaf kaçardı. O yüzden seçimi doğru ama yine de yüzde yüz emin olamıyorum.

Umarım bu güzeller güzeli eteği tek sefer giymezde çeşit çeşit kombinlerle birçok kez görebilme
şansına sahip olurum(z).


Share

Yorumlar

  1. Celine cantasi ve sahane ayakkabilari disinda, hicbirseyini begenmedim bugun Siren hanimin. Desoleee

    YanıtlaSil
  2. Başkası giyse beğenmem bu renk cümbüşünü ama sirenciğime o da yakışmış çok zarif görünüyor yine. Etek çok güzel gömlek eh işte ama birleşmeleri siren hanımın üstünde gayet güzel duruyor. Ayakkabılarını da sevdim saçları keşke açsaydı ama böyle de iyi. Konu Siren hanımsa zaten çok konuşamaya gerek yok. Herzaman şık ve klas sirenciğim:))

    YanıtlaSil
  3. gerçektende etek başlıbaşına olay.renk konusunda siren hanım çok şanslı ne giyse yakışıyor.bencede ayakkabı renginde bir sorun var ama bende bulamadım.siren ertan'ı çok seviyorum ve çok beğeniyorum.her daim şık ve klas.

    YanıtlaSil
  4. aa siren ertanı ilk kez kalın siyah çorap giymeden görüyorum galiba :) ayakkabılar hiç ama hiç olmamış etek ve gömleği beğendim ama siren ertanın tarzı gibi durmuyor ben beğenmedim aslında ben gömleğide beğenmedim galiba :)

    YanıtlaSil
  5. Oncelikle tebrik ediyorum elestiriler ve paylasimlarin icin. Ne yalan soyleyyeyim tek basina gorsem begenmezdim kiyafeti ama hos durmus. ayakkabilarla canta olmamis mi ne

    YanıtlaSil
  6. Celine canta ve etek muhtesem, siren ertan herzamanki gibi guzel gomlek konusunda kararsizim. Buarada pelin gecenlerde nisantasinda yururken brands for less'in onunden geciyordum bir baktim vitrinde givenchynin daha oncede siren ertaninda uzerinde gordugumuz f/w koleksiyonundan elbisenin cakmasini koymuslar :) iceri girdim birde 1000 tl etiket var ustunde ama givenchy diye sattiklari elbise cogu turk markasindan bile kotu etiketindede turkce olarak "ipek" yaziyordu :) cok uzatmiyim paylasmak istedim. Ipek

    YanıtlaSil
  7. Bu kadar iddialı bir kıyafeti ancak Siren bu kadar güzel taşıyabilirdi... Geçenlerde bir yorumda hep aynı çorap ve ayakkabıyı giyiyor diyenlere güzel bir örnek oldu bu seçimi. her zamanki gibi kusursuz güzelliği ile yine çok zarif..

    YanıtlaSil
  8. brands for less konusuna girersek inan işin içinden çıkamayız.birde orjinaldir demezlermi salağız çünkü biz !! neyse, zamanında bu marka için çok konuştum bari bu vesileyle yine söyliyim hatta altını koyu koyu çizeyim. brands for less denen mağazada tek bir orjinal parça dahi yoktur haberiniz ola !!

    YanıtlaSil
  9. Ay ben cok beğendim. Umarım hem altı hem üstü başka kombinasyonlarla da görürüz.

    Aylin

    YanıtlaSil
  10. Ya bu kadın çok güzel ve çok güzel Givenchy 'ler seçiyor ama hiç ama hiç Givenchy kadını değil , fazla süslü fazla şıkıdım . Givenchy avantgarde kendisi ise çok klasik zevklere sahip bir kadın böylesi tasarımları pek taşıyamıyor , Celine ' den devam etse mesela daha doğru olacak .
    .gülşah

    YanıtlaSil
  11. Brands for less de Moncler montları orijinal diye iddia edip satıyorlar ya asıl ben ona takığım arkadaşlar. 1500 Tlden başlayan montlar orda 750-tl gerekçe de şöyle kesinlikle orijinalmiş efendim ama onlardakiler etiketleri yanlış basıldığı için ucuza satılıyormuş. Mesela beden aslında Large ama yanlışıkla etiketi medium basıldığından onları da onlar alıyormuş. İnanmakta zorlanıyorum. Herneyse gelelim asıl konuya:))

    Eteği sevdim ama ben de gömleği sevemedim. Bir de sonun akadar iliklemem olayı hiiiç bana göre değil. Ama Celine çantasına ayrıca bayıldım.

    YanıtlaSil
  12. Ben gömleği de eteği de beğendim Siren Ertan da çok güzel taşımış tek sorunum kemerle daha mı hoş ne? Ayakkabı konusuna tamamen katılıyorum. Yazın olsa ten rengi olurdu beeelki ama bu daha iyi :)

    YanıtlaSil
  13. Brands for less alsancakta da varmış basıcam orayı :D

    YanıtlaSil
  14. var Fazılhan var benim hemen yanıbaşımda...

    YanıtlaSil
  15. Bu kadar renk ve cicek karmasasi bana cok fazla geldi. Mankenin birebir aynisini tasimak guzel olursa iyide Siren hanim bir tek etegini alip sade duz renk bir kazakla giyseydi daha guzel olurdu.

    YanıtlaSil
  16. Evvveet dişçime giderken sağdaymış o okul şeysinin orda basalım orayı birlikteeeee!!!! :D

    YanıtlaSil
  17. Siren ertan bu isi biliyor genelde yasina gore agir giyiniyor ama bu givenchy harika

    YanıtlaSil
  18. bir Frida Kahlo tablosu gibi görünüyor, şahane.

    YanıtlaSil
  19. Tek kelimeyle bayildim, ayakkabilari bacak rengine yakin nude bir ton olsaydi bence daha hos olurdu ama yine de butunen cok ama cok hos.
    Alsancak brands for less, libas'i gecince kordon'a dogru giderkem solda. acilisina ugramistim aman aman ne anlattilar, orjinalmis, bu zincir icin alt kalite uretilmis vs. tam sacmalik. burberry trenchcoat 450 tl, olasi degil yani.

    YanıtlaSil
  20. Madem tam olarak aynı parçalarla giyecekti keşke kemeri de alsaymış renk geçişine bayıldım dahiyane :) Siren hanım klasik giyinmeyi seviyor bana öyle geliyor ki bu ayakkabıyı da o yüzden seçmiş daha klasik bir görünüm kazandırmak için. Ama bence bu kıyafet bootie diyor military görünümü destekle diyor :) bir de benim adımı söylüyor ama canım param yok ki alamam seni :D

    YanıtlaSil
  21. gomlegin yesili ile cantanin yesili cok bogdu beni beraber. keske canta clutch olsaydi, ayakkabilar da coooook pudra olsaydi. ben siren hanimin bu kaskati sac modelinden vazgecmesini rica ediyorum burdan, olmadigi derecede yasli gosteriyor.

    YanıtlaSil
  22. Zeynep mutlu21 Şubat, 2012

    Hayrani oldugum 3 isimden biri olmasina ragmen (siren ertan,etel baler,feryal gulman) ben bile fazla karisik buldum bu kombini.Ama Siren ertancigimin kombin sucu degil mankende de cok karisik duruyor,secim yanlis olmus.herkes hata yapabilir.
    Bu arada ezgi kramer i cok siyah,cok tek duze ve cok silik buldugumu soylemeliyim diger postlara cevap olarak.10 kiyafetinden ancak 2sini begeniyorum.tamam onlar cok iyi oluyor ama genelde ozelliksiz...

    YanıtlaSil
  23. Adasim Zeynebe katiliyorum, Ezgi Kramer bende hep bi cenaze havasi yaratiyor. Kendine ait bir stili kesinlikle var, ama bu bana hic hitab etmiyor.

    YanıtlaSil
  24. Siren Hanim'in en buyuk avantaji, olaganustu guzelligi bence. Mesela bu kombinasyonu kendime hayatta uygulamam, baskasinda da gorsem begenmem ama o kadar guzel ki ne giyse bir sekilde yakisiyor.

    Zeynep'lere de Ezgi Kiramer konusunda katiliyorum. Kendine gore bir stili var evet ama cok asiri abartildigini dusunuyorum.

    YanıtlaSil
  25. Fotoğrafta gömleğin daha açık bir rengi var aslında o haliyle ben sevmiştim ama Siren'in üstünde daha koyu durmuş ya şimdi bakınca o kadar hoşuma gitmedi :) Kemer istiyor kesinlikle o bel zaten. Ayakkabı konusunda sana katılıyorum nude giyse bile sanki o bile sırıtırmış gibi bu tercihi sanırım daha yerinde :) Çantasını sevmedim bu kombinle. Bu kadar enerjik bir elbiseye o saçı yakıştıramadım yorgun kalmış :)

    YanıtlaSil
  26. Çok yakışmışşş..cıvıl cıvıl olmuş.Ayakkabılar da renk olarak güzel seçim bence..Ama ben de bu eteği başka kombinlerle de görmek istiyorum.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.