71 - KİM DAHA ŞIK ?

 


Daha önce Lady Gaga ve Anna dello Russo 'nun üstünde gördüğüm bu şahane Tom Ford elbise bu hafta içinde de Siren Ertan Çarmıklı 'nın üstünde.

Elbisenin dantel güpürleri ve kesimi şahane.

Kim daha iyi kısmına gelirsek ; bu kez Anna 'nın elbiseyi kombinlemesini sevmedim. Hele o ayakkabılar sanki hemşire terliği gibi.

Bunun yanısıra Lady Gaga şıklık anlamında gördüğüm en iyi Lady Gaga. Siren Ertan Çarmıklı ise diğerlerinin aksine elbiseyi içinde tül body kullanmadan giymiş. İkiside olması gerektiği gibi siyah çorap ve siyah ayakkabı seçmiş.

Lady Gaga 'nın devasa şapkasıyla kıyafeti teatral havaya sokmasını sevdim. Siren Ertan Çarmıklı 'nın da saçlarını çok beğendim.

Kimi daha çok beğendiğime gelirsek son kararı veremiyorum o yüzden sözü size bırakıyorum.



Bu arada hatırlarsanız bu Tom Ford elbisenin siyah renkli olanını Emma Stone giymişti ve benim 2011 'in En İyi Elbiseleri Listemde yer almıştı.




Share

Yorumlar

  1. Siren Ertan'ın saçları muhteşem gözüküyor bence..

    YanıtlaSil
  2. Mother Monsteeeer ♥ Siren Ertan Çarmıklı'nın saçına tek kelime ba-yıl-dım.

    YanıtlaSil
  3. Üçünüde begendim.SEÇ boy sebebiyle haklı olarak eteği kısaltmış ve eteğin ters çan formunu bozmuş gibi ama yinede çok hoş görünüyot.Kadınsı hoş bir şıklık içinde.Saçları böyle gerçektende nefis.Ben SEÇ'i senin sayende sevdim Pelin.Evvelden dikkatimi çekmezdi hiç.Ama artık her halini o kadar beğeniyorumki keşke daha çok hatta hergün bir SEÇ postu olsa ;dD

    YanıtlaSil
  4. Lady Gaga'nın üst tarafı beyaz - sarı saçlarıyla bembeyaz durmuş, alt tarafı da simsiyah olmuş .Sevmedim.
    Anna Dello Russo ayakkabısı hariç çok havalı duruyor.Bence bu elbiseye yakışan saç kahverengidir.
    Siren Ertan ise çok asil duruyor.Onun açık sarı olan saçları Gaga'nın aksine kötü durmamış,hatta dediğin gibi modeli çok hoş.

    Sevgiler,
    Demi

    YanıtlaSil
  5. bunu söylediğime inanamıyorum ama lady gaga bu elbiseyi çok iyi kullanmış:)
    ben de siren ertanın saçlarına bayıldımmm..

    YanıtlaSil
  6. gaga'ya ba-yil-dim. isterse iyi giyimli normal bir insan olabiliyor demekki.etegin formunu bozmadigi icin oyum ona gidiyor.

    YanıtlaSil
  7. Hic begenmedim ya, boyle futurustik cizimleri hic begenmiyorum! Biri duysun beniiiihh!!

    YanıtlaSil
  8. Lady gaga ya zaafım var ne yaparsa yapsın bayılıyorum:) lady gaga çok güzel taşımış ve eteğin kendi boyuyla oynamaması çok iyi olmuş çünkü formu muhteşem, uzunluğunu çok sevdim ama siren ertan'a da bayıldım :)

    YanıtlaSil
  9. Gaga muhtesem. Bayildim. Hayatimda ilk kez bu kadar cok begeniyorum. Ama ben Anna DR yuda hos buldum. Ayakkabilar haric. Siren EC yi siz yanyana basmasaniz ayni elbise oldugunu anlamazdim. Saclari durusu guzel bir elbise giymis gibi. Gayet hos Ama elbiseninin havasini yansitamamis Elbise sonuk kalmis

    YanıtlaSil
  10. Siren Ertan Çarmıklı elbiseyi "normal" bir elbise gibi kombinlemiş.tül body olmadan herhangi bir mağazadan alınabilecek gibi durmuş bence üzerinde.Lady Gaga ve Anne dello Russo arasında kararsız kaldım ben de: )

    YanıtlaSil
  11. Kim ne derse desin beyaz elbisenin altina siyah corap giymek bence olucak is diil. Belinde siyah kusak bile olsa, o zaman siyah ayakkabi giyersin olur biter! Bunun disinda sapkasindan da, durusundan da Anna diyorum ben. Sapkanin kattigi renk, rahat ve kendine guvenli durusu, pofuduk cantasi bile cok yakismis. Evet daha guzel bir ayakkabi secebilirdi onda katiliyorum :)

    YanıtlaSil
  12. ohhh sonunda kavuştum buraya yorumlarımı eksik etmeden direk konuya giriyorum..öncelikle victoria beckham ı VB diye kısaltan insanlara SEC i göstermek istiyorum :D bunuda yeni duydum pek beğendim doğrusu...siren ertanı ne kadar sevdiğimiz aşikar ama bu elbise biraz daha şov havasında sanki yani oda şöyle bi şapka taksaymış işte o zaman mükemmel olurmuş gibi geliyo bana sanki böyle elbisee yazık olmuş mu ne!!! lady gaga mükemmel işte isminin hakkını vererek tam bi lady gibi anna ise eyaz ayakkabı dışında başındaki o şapkayla mükemmel gerçekten..

    YanıtlaSil
  13. Ben olsam siyah opak çorapla asla giymezdim. İçinde tül body olmadan giyilmesi tam benlik ve çorapsız siyah pabuçla giymeyi tercih ederdim.Kesim itibariyle riskli bir elbise ama benim oyum yine de Siren hn.a. Benim zevkime daha hitap eder şekilde giydiği için.

    YanıtlaSil
  14. hadise de bu elbiseyi vogue çekiminde giymişti.

    YanıtlaSil
  15. bana kalırsa Siren çok güzel taşımış elbiseyi saçlarıda şahane olmuş. Birde yanındaki herkimse bakışı ne kadar sevgi dolu dimi?

    YanıtlaSil
  16. Siren ertani nasil begendiniz cok sasirdim acikcasi. Ben bu ucluden en az onu begendim. Hatta hic begenmedim. Yani elbise yakismis tabi kadin guzel oldugundan ama elbise tum ozelliklerini yitirmis, siradan bir beyaz elbise olmus. Madem bu kadar siradanlastircaksin, birak hakkini verecekler giysin, elbisenin dikisleri aglamasin yazik. Yan yana olmasina ragmen uzun sure bakmam gerekti benzetmek icin. Ayrica lady gaga'nin boyu da 1.55 ama elbiseyi hakkiyla tasimasini bilmis. Siren ertani bilmiyorum ama bundan daha kisa olamaz heralde. Ben en cok lady gaga'yi begendim yani. Ustune tanimam. Hele hadise'yi de gormustum vogue'da. Iyi ki bir daha gormedim kaldiramayabilirdim.

    YanıtlaSil
  17. seç in boyu 1,62 imiş geçen hafta rixos van defilesinde konuştu bir saat.ama öyle kombin yapmalısınız ki benim gibi kısaysanız kısalığınız asla belli olmamalı dedi.sadece topuk değil dikkat edin genel tarz hep bacak boyunu bedenden daha uzun gösteriyor.kimi beğendiğime gelirse etek ucu dantal kalsaydı seç ama yine de o gün canlı canlı görüp tarzını beğendiğimden yine de seç:)) sevgiler

    YanıtlaSil
  18. Siren hanım varsa gerisi teferruattır diyorum başka birşey demiyorum. Öbür iki hanım kim haberim yok çünkü bakamadım Siren'e bakmaktan 10 numara olmuş yine sirenciğim. bugün bol bol siren haberi yaptığın için teşekkürler pelin:)

    YanıtlaSil
  19. elbise bence bir magaza acilisina giymek icin fazla abartili

    YanıtlaSil
  20. Melda bu mağaza açılışı değil arkeoloji müzelerinin 120. yılını kutlamak için verilen bir davet. o yüzden ortama en doğru seçimi yapmış derim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.